11 Eylül

11 Eylül

Son dakika 11 eylül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11 eylül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11 eylül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11 Eylül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11 eylül gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.061 11 eylül haberi bulunmuştur. Tüm 11 eylül haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bilet kampanyası düzenledi. 5-6 Mart 2024 tarihinde alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat gerçekleştirilecek.
5.03.2024 Ekonomi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
15 tatil 1 ay mı oldu 2024, ikinci dönem ne zaman başlıyor? 15 tatil uzatıldı mı 2024, 15 tatil ne zaman bitiyor 2024?
15 tatil 1 ay mı oldu 2024, ikinci dönem ne zaman başlıyor? 15 tatil uzatıldı mı 2024, 15 tatil ne zaman bitiyor 2024? Öğrenciler 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı ve yarıyıl tatiline başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılın bitip, 2. döneme geçiş için hazırlanan öğrenciler ve veliler 15 tatilin ne zaman biteceğini, uzatılup uzatılmayacağını merak ediyor. Peki, 15 tatil ne zaman bitiyor 2024, uzatıldı mı? Okullar 20 Şubat'a kadar tatil mi 2024, ne zaman açılacak 2024?
27.01.2024 Gündem
AİHM: Litvanya, CIA’nin 11 Eylül şüphelisine işkence yapmasına izin verdi
AİHM: Litvanya, CIA’nin 11 Eylül şüphelisine işkence yapmasına izin verdi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), dün yaptığı açıklamada CIA’nin Litvanya’da 11 Eylül şüphelisine gizli bir sorgulama merkezinde ‘insanlık dışı muamele’ gösterdiğini belirtti. AİHM, Litvanya’nın da buna izin vererek Avrupa insan hakları yasalarını ihlal ettiğine karar verdi.
17.01.2024 Dünya
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi
Bebeğini arsaya gömen anne tahliyesini talep etti mahkeme kararını verdi Ölen bebeğini fındık bahçesine gömen anne 6. kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 6’ncı kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılanan Bilge Ç.’nin, akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor beklenecek.
23.11.2023 Gündem
20 Kasım tatil mi? Yağmur nedeniyle 20 Kasım’da okullar tatil olacak mı, ara tatil uzatıldı mı?
20 Kasım tatil mi? Yağmur nedeniyle 20 Kasım’da okullar tatil olacak mı, ara tatil uzatıldı mı? Ara tatili Kasım ayının 10’unda başlamıştı. 9 gün süren tatilin hava koşulları nedeniyle uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Meteorolojinin 66 il için uyarı yapması, THY yollarının 100 seferini iptal etmesi öğrencilerin 20 Kasım Pazartesi günü okul olup olmayacağını araştırmasına neden oldu.
18.11.2023 Eğitim
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını reddederek, “Ateşkes çağrıları İsrail'e Hamas'a teslim olma, teröre teslim olma, barbarlığa teslim olma çağrısıdır. Bu olmayacak” dedi.
30.10.2023 Dünya
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı Asırlık Cumhuriyet çınarı, bir fidan olarak Anadolu toprağına dikilmeden önce, en az 17 yıl boyunca genç devrimci Mustafa Kemal’in düşüncelerinde şekillendi.
28.10.2023 Gündem
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden...
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden... Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı. Sonuçlara göre, bölgede milattan önce 5500 ve 3000 yılları arasındaki dönemden itibaren insan faaliyetlerinin olduğu belirlendi. Prof. Dr. Faruk Kaya, "Tarihlendirmeyle birlikte geminin burada olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun ortaya çıkabilmesi için uzun süreli çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki dönemde İTÜ, Andrew Üniversitesi AİÇÜ öncülüğünde ortak çalışma yapma konusunda mutabakata vardık. İleriki süreçte 3 üniversite bu alanda çalışmalarını sürdürecek" dedi.
26.10.2023 Gündem
24 Kasım’da öğretmene ikramiye verilecek mi? 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş ikramiye var mı?
24 Kasım’da öğretmene ikramiye verilecek mi? 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş ikramiye var mı? Emeklilere kasım ayında 5 bin TL cumhuriyet ikramiyesi verilecek. Emeklilere cumhuriyet ikramiyesi verileceğinin açıklanmasının ardından kasım ayı içerisinde kutlanan öğretmenler için de ikramiye verilip verilmeyeceği gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyurulan çalışma yılı takvimi ile birlikte 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, 11 Eylül 2023 Pazartesi günü itibariyle başladı. Peki, 24 Kasım’da öğretmene ikramiye verilecek mi? 24 Kasım’da öğretmenlere bir maaş ikramiye var mı?
14.10.2023 Çalışma Hayatı
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri...
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri... 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin eden Baba Vanga'nın bir kahaneti daha gerçek oluyor. Şaşırtıcı doğruluktaki kehanetleri ile “Balkanların Nostradamus'u” olarak tanınan Baba Vanga ölümünden önce 2024 yılı için de pek çok kehanette bulundu. Görme yetisi bulunmayan Bulgar kadın, gelecek yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleneceğini, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın ise gizemli bir hastalığa yakalanacağını öngördü. Bulgar kahin ayrıca, gelecek yıl deprem, yangın ve sel gibi çok sayıda felaket yaşanacağını tahmin etti. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla Baba Vanga'nın kehanetleri...
10.10.2023 Gündem
Okullarda öğle arası kalkıyor mu? Okullarda öğle arası kaç dakika?
Okullarda öğle arası kalkıyor mu? Okullarda öğle arası kaç dakika? Okullar 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladı. Normal şartlarda sabahçı öğrenciler 07:30 -08:00 arasında ders başı yaparken öğlenci öğrenciler ise 12:30-13:30 arası ders başı yapıyor. Öğrenciler ilgilendiren ”öğle arası kalkıyor” iddiaları sonrası veliler ve öğrenciler “Okullarda öğle arası kalkıyor mu?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
5.10.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
DGY 112. atama sonuçları > DHY kura sonuçlarına nereden bakılır, 112. Dönem Devlet Hizmet Hükümlülüğü kura sonuçları nasıl sorgulanır? DHY kura sonuçları 2023
DGY 112. atama sonuçları > DHY kura sonuçlarına nereden bakılır, 112. Dönem Devlet Hizmet Hükümlülüğü kura sonuçları nasıl sorgulanır? DHY kura sonuçları 2023 DHY atama kura tarihi ve saati 2023 ile ilgili aramalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tıp fakültelerinden yeni mezun olan doktorlar ve uzmanlık eğitimini tamamlayan uzmanlar, Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) için kura saati için araştırma yapıyor. Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası için tercih başvuruları 11 Eylül tarihinde sona erdi. Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası noter huzurunda bugün yapılacak. Peki, DHY kurası saat kaçta, 112. DHY kurası ne zaman? İşte DHY 112. dönem isim listesi ve DHY kura saati…
13.09.2023 Personel Alımı
DHY kurası canlı yayın linki! Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY kurası canlı yayın nasıl izlenir, DHY kura sonuçları açıklandı mı? İşte Youtube DHY kura çekimi canlı izle linki
DHY kurası canlı yayın linki! Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY kurası canlı yayın nasıl izlenir, DHY kura sonuçları açıklandı mı? İşte Youtube DHY kura çekimi canlı izle linki DHY kurası için yapılan aramalar devam ediyor. Tıp fakültelerinden yeni mezun olan doktorlar ve uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, DHY kura saatini beklemeye başlarken, DHY kurası canlı yayın linki ile DHY kura sonuçları için aramalarını da yoğunlaştırdı. Tercih başvuruları 11 Eylül’de sona erdi, şimdi gözler DHY kura çekimine çevrildi. Peki, 112. Dönem DHY kurası canlı yayın nasıl izlenir? İşte DHY kurası canlı yayın linki…
13.09.2023 Personel Alımı
Borsa İstanbul rekor kırdı! Yatırımcı 7 milyonu aştı
Borsa İstanbul rekor kırdı! Yatırımcı 7 milyonu aştı Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun yayımladığı verilere göre borsada yatırımcı sayısı 7 milyon barajını aşarak yeni rekor seviyesine ulaştı.
13.09.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı Anne ve/veya baba kaybı yaşamış, maddi durumu yetersiz öğrencilere 8 yıl tam burslu, yatılı kolej eğitimi veren Darüşşafaka, Türkiye’nin her köşesinden 1.000’e yakın öğrenciyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle açtı.
12.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

11 Eylül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11 eylül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.