Dsg

Dsg

Son dakika dsg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dsg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dsg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dsg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dsg gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 dsg haberi bulunmuştur. Tüm dsg haberleri aşağıda listelenmiştir.
DGS sonuçları açıklandı! ÖSYM DSG sonuçları sorgulama ekranı
DGS sonuçları açıklandı! ÖSYM DSG sonuçları sorgulama ekranı DGS sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr sayfasında açıklandı. Adaylar TC kimlik no ve şifre ile DGS sonuçları yanı sıra Dikey Geçiş Sınavı'nda (DGS) sorulan 50 matematik, 50 Türkçe sorusundan doğru ve yanlış yanıt sayısını da öğrenebilecek.
11.08.2023 Eğitim
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir?
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir? DSG Audi, SEAT ve Skoda dahil olmak üzere Volkswagen Grubu bünyesindeki birçok üretici tarafından kullanılan bir tür çift kavramalı şanzımandır. Geleneksel bir otomatik şanzımandan çok farklı bir şekilde çalışır, ancak sürüş sırasında farkı fark etmeyebilirsiniz.
6.06.2023 Gündem
(DGS başvuru ekranı) DGS başvurusu nasıl yapılır 2023? DGS başvuru ücreti, şartları, kılavuzu, tarihi 2023!
(DGS başvuru ekranı) DGS başvurusu nasıl yapılır 2023? DGS başvuru ücreti, şartları, kılavuzu, tarihi 2023! DGS başvuru tarihi, şartları ve kılavuzu araştırmalar devam ediyor. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. 2 yıllık ön lisans bölümlerinin dört yıla tamamlanması için her sene ÖSYM tarafından düzenlenen DGS sınavı başvurularına ilişkin detaylar sorgulanıyor. Adaylar başvurularını TC kimlik numaralarıyla sisteme girerek yapacak. Peki, DGS sınavı başvurusu nasıl yapılır? DSG başvuruları başladı mı? İşte 2023 DGS başvuru şartları, sınav tarihi ve ücreti ile ilgili detaylar…
26.05.2023 Eğitim
2022 DGS tercihleri başladı mı, ÖSYM DGS tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı? Dikey Geçiş Sınavı tercihleri nasıl yapılır?
2022 DGS tercihleri başladı mı, ÖSYM DGS tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı? Dikey Geçiş Sınavı tercihleri nasıl yapılır? DGS tercih kılavuzu ve tercih tarihleri hakkında yapılan aramalar 3 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen DGS sonuçlarının 11 11 Ağustos 2022 tarihinde açıklanmasının ardından arttı. Sonuçlar açıklanınca gözler Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak tercih duyurusuna çevrildi. Peki, 2022 DGS tercih kılavuzu yayımlandı mı, DSG tercihleri ne zaman başlayacak? 2022 DGS tercihleri başladı mı? Dikey Geçiş Sınavı tercihleri nasıl yapılır?
24.08.2022 Eğitim
Sıfır araç 7 yıl sonra kabusu yaşattı
Sıfır araç 7 yıl sonra kabusu yaşattı Avukat Ömer Uruç (26), 2013 yılında bayiden 70 bin liraya 0 kilometre 01 SU 835 plakalı otomobil satın aldı. 2020 yılında ise araçta arıza lambası yandı ve Uruç, yetkili servise gitti. Serviste yapılan inceleme de ise şanzımanın çatlak olduğu belirlendi ve servis Uruç’a ‘kullanıcı hatası’ dedi. Tamir ücreti olarak da servis, ilk önce 59 bin lira daha sonra da indirimle 36 bin 865 lira istedi.
27.06.2022 Yaşam
SKODA SUV’unu yeniledi!
SKODA SUV’unu yeniledi! Türkiye’de satışa sunulan KAROQ SUV modeli, 809.9 bin TL’den başlıyor.
29.05.2022 Otomobil
SKODA'dan yeni Superb Combi
SKODA'dan yeni Superb Combi SKODA’nın niş modeli SUPERB COMBI SCOUT, Türkiye’de satışa sunuldu.
24.05.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar... Sıfır ve ikinci el araçlarla ilgili son dakika açıklaması! Rüzgar tersine döndü ve hareketlilik başladı. Üretim maliyetlerinin rekor seviyelere ulaşması, çip krizi gibi etkenler araç fiyatlarını adeta uçurdu. Tüm yaşananlara ve fiyat artışlarına rağmen sıfır ve ikinci el araç satışlarında ciddi bir talep var. Ancak araba almaya karar verip bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Araç bulunamadığı için piyasadan yüksek fiyattan almak durumunda kalınıyor. Devletin kayıt dışı alım satımlar ile ilgili de harekete geçmesi beklenirken, araç fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirme yapıldı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında son durum ne? Sektör temsilcilerinden açıklama geldi. İşte sıfır ve ikinci el araçlarda tüm yeni gelişmeler...
20.05.2022 Ekonomi
Yeni Fabia’nın fiyatı belli oldu, Türkiye’de satışa sunuldu!
Yeni Fabia’nın fiyatı belli oldu, Türkiye’de satışa sunuldu! Skoda Fabia lansmana özel 379.9 bin TL’den başlayan fiyatlarla showroomlara iniyor.
30.03.2022 Otomobil
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor!
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor! Volkswagen, Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace’den sonra yeni SUV’lar T-Cross, Taigo ve makyajlı T-Roc’u Türkiye’de satışa sunacak.
7.03.2022 Otomobil
Volkswagen Taigo ve T-Cross satışa çıktı!
Volkswagen Taigo ve T-Cross satışa çıktı! Volkswagen, Touareg, Tiguan ve T-Roc’tan sonra ailenin yeni üyeleri T-Cross ve Taigo’yu satışa sunarak SUV segmentindeki iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.
21.02.2022 Otomobil
Yeni KODİAQ 2022'de yollara çıkacak
Yeni KODİAQ 2022'de yollara çıkacak İlk tanıtılmasının ardından dört yıl geçen KAROQ modeli yenilendi.
3.12.2021 Otomobil
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300...
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300... İdlib gerginliğinden sonra Suriye'deki askeri hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu’nun, TSK desteğinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası harekâtını gerekçe gösteren Suriye rejimi bölgeye asker ve silah yığınağı yapıyor. Rusya da Kamışlı ve Rakka’daki hava üslerine S-300 füzeleri konuşlandırıyor.
15.11.2021 Dünya
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler...
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler... Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası bir operasyon için “hazırlık” olarak nitelendirilen askeri sevkiyatları sürerken, rejim ordusu ile destekçisi Rusya’nın olası harekat noktalarına yönelik askeri faaliyetleri de arttı.
30.10.2021 Dünya
Sıfır otomobillerde fiyatlar değişti! Bir günde 72 bin TL fark...
Sıfır otomobillerde fiyatlar değişti! Bir günde 72 bin TL fark... Piyasadaki çip krizi nedeniyle otomobil pazarı zor günler geçirmeye devam ederken araç almak isteyen vatandaşlar ise yüksek maliyetlerle karşı karşıya. Ağustos ayında gelen ÖTV düzenlemesi sayesinde küresel kriz nedeniyle yüksek olan fiyatlar baz modellerde bir nebze düşse de kur etkisiyle avantaj ortadan kalktı. Bazı modeller şimdiden 72 bin TL zamlandı.
19.10.2021 Ekonomi
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı...
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı... Son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı DSG/YPG’ye yönelik olası kara harekatında son hazırlıkların yapıldığı belirtilirken Suriye Milli Ordusu’na da (SMO) “Harekata hazır ol” mesajı verildi. Olası harekatın odak noktası olarak görülen Tel Rıfat’a İHA’lardan Arapça yazılı bildiri atıldı. Bildiride halka hitaben, “Kentimizi geri alacağız. Çok geç olmadan güçlerimizle işbirliği yapın” denildi.
18.10.2021 Gündem
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu Türkiye vuracak! Sınır ötesi harekat ile ilgili sıcak gelişme! Türkiye o bölgelere kara operasyonu düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
Yeni Polo'nun fiyatı açıklandı!
Yeni Polo'nun fiyatı açıklandı! Bugüne kadar 20 milyondan fazla satış adedine ulaşan Polo, altıncı jenerasyonun makyajlı versiyonuyla satışa çıkıyor.
24.09.2021 Otomobil
Yeni Skoda Kodiaq’ta koltuklar çoğaldı!
Yeni Skoda Kodiaq’ta koltuklar çoğaldı! Skoda 4 yıl önce SUV atağını başlatan Kodiaq modelini güncelledi. Fiyatlar 455 bin TL’den başlıyor.
20.09.2021 Otomobil
DGS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM DGS 2021 sonuçlarını ne zaman açıklayacak, tarih verdi mi?
DGS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM DGS 2021 sonuçlarını ne zaman açıklayacak, tarih verdi mi? ÖSYM tarafından yapılan DGS ardından açıklanan sonuçlara göre tercihlerini yapan adaylar DSG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. 7 Eylül’de sona eren tercihlerden sonra gözler ÖSYM’ye çevrildi. Adaylar ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak yerleştirme sonuçları sorgulaması yapabilecek. DGS tercih ile ilgili detaylar…
11.09.2021 Eğitim
Yeni Skoda Kodiaq'ın fiyatı belli oldu!
Yeni Skoda Kodiaq'ın fiyatı belli oldu! Skoda, SUV atağını başlatan ilk model olan ve kısa zamanda global ölçekte büyük başarı elde eden Kodiaq modelini yenilenen haliyle Türkiye pazarında satışa sundu.
6.09.2021 Otomobil
Yenilenen SEAT Arona’nın fiyatı belli oldu!
Yenilenen SEAT Arona’nın fiyatı belli oldu! SEAT’ın crossover SUV modeli olan Arona yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu.
23.08.2021 Otomobil
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de!
Yeni SEAT Ibiza Türkiye’de! Yeni Ibiza, LED aydınlatma teknolojisi, yenilenen bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto destekli Full Link ile daha yüksek bağlanabilirlik özelliklerini bir arada sunacak.
2.08.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Dsg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dsg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.