Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde'de yapımına devam edilen patates deposunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
8.04.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Siyasilerden '6 Şubat' paylaşımları
Siyasilerden '6 Şubat' paylaşımları Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin yıl dönümünde bakanlar ve siyasi parti liderleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yaşamını yitirenleri andı.
6.02.2024 Gündem
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde nehre düşen aracın sürücüsü öldü. Ekipler aracı ve şahsın cansız bedenini dereden çıkarmak için büyük çaba sarf etti.
21.12.2023 Gündem
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu
Kayıp olarak aranıyordu, 25 gün sonra parçalanmış cesedi bulundu Eskişehir'de 25 gün önce evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal'ın (64) parçalara ayrılmış cesedi bulundu. Yapılan ilk incelemede, Önal’ın cesedinin sokak hayvanları tarafından parçalanıp, farklı yerlere taşındığı belirlendi.
21.10.2023 Yaşam
Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme gelmişti! Cesedi 45 gün sonra bulundu
Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme gelmişti! Cesedi 45 gün sonra bulundu Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme taşınan ve 45 gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi 22 yaşındaki genç kadın zeytinlikte ölü bulundu.
19.10.2023 Gündem
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da meydana gelen sel felaketiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Libya’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." dedi.
11.09.2023 Gündem
Bin 40 metre derinlikte büyük operasyon! ABD’li mağaracı 4 günde çıkarılacak
Bin 40 metre derinlikte büyük operasyon! ABD’li mağaracı 4 günde çıkarılacak Mersin'deki Morca Mağarası'nda 1040 metre derinlikte araştırma yaparken rahatsızlanıp, bulunduğu noktada doktorların tedavisine başladığı ABD'li Mark Dicky için büyük bir operasyon başlatıldı.
8.09.2023 Yaşam
Kaybolan balıkçıdan acı haber geldi!
Kaybolan balıkçıdan acı haber geldi! Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde teknesiyle Keban Baraj Gölü üzerinde balık avına çıkan ve kaybolan şahıs, yapılan arama faaliyetleri sonucu bulundu.
3.09.2023 Yaşam
Serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğuldular: 1 ölü, 1 yaralı
Serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğuldular: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'nin Develi ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren yabancı uyruklu 2 kişiden biri boğularak yaşamını yitirdi. Vatandaşlar tarafından kurtarılan diğer şahısta hastaneye kaldırıldı.
12.08.2023 Yaşam
Hataylı depremzede BM’ye hitap etti: Manhattan'daki her beş binadan birinin tamamen yıkıldığını hayal edin
Hataylı depremzede BM’ye hitap etti: Manhattan'daki her beş binadan birinin tamamen yıkıldığını hayal edin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda düzenlenen afet risk azaltma toplantısının açılış konuşmasını yapan Hataylı depremzede Mustafa Kemal Kılınç, “Manhattan'daki her beş binadan birinin tamamen yıkıldığını hayal edin” dedi.
18.05.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer: 465 bin vatandaşımız okullarımızda, yurtlarımızda kaldı
Milli Eğitim Bakanı Özer: 465 bin vatandaşımız okullarımızda, yurtlarımızda kaldı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan çalışmalara ilişkin, “465 bin vatandaşımız bizim okullarımızda, yurtlarımızda, öğretmenevlerimizde kaldı. O günlerde en ihtiyaç duyulan şeyler barınma ve yeme içme ihtiyacıydı” dedi.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Memur-Sen Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimden sonra yeni Meclis'in yasama faaliyetlerine başlamasıyla 7 bin 500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız." dedi.
1.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, yaptığı açıklamada "55 bin kişiye madalya ve nişanlarını takdim edeceğiz." ifadelerini kullandı. Depremzedelere yapılan ödemeler hakkında bilgi veren Erdoğan, 28 milyar lira ödeme yapıldığını duyurdu.
25.04.2023 Gündem
Kilis'te depremde ağır hasar gören 6 katlı bina çöktü
Kilis'te depremde ağır hasar gören 6 katlı bina çöktü Kilis'te depremde ağır hasar görünce boşaltılan 6 katlı apartman çöktü. Ekipler, enkaz altında kalan olup olmadığını araştırıyor.
14.04.2023 Gündem
Bakan Koca ilk kez açıkladı: UMKE ATAK ekibi kuruldu
Bakan Koca ilk kez açıkladı: UMKE ATAK ekibi kuruldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e yaptığı açıklamada afet durumlarında afetzedeye ilk sağlık müdahalesi yapan UMKE ekibi genişlediğini ve 'UMKE ATAK' ekibinin kurulduğunu açıkladı. Bundan böyle UMKE sadece afet durumlarında medikal müdahale yapmayacak, arama kurtarma timiyle de sahada olacak.
8.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan’a her türlü desteği vermeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan’a her türlü desteği vermeye hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Macaristan’a her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Ulusal Risk Kalkanı toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Afet Yönetimi Politikaları Kurulu kurulacağını duyurdu.
3.03.2023 Gündem
“İntihar ediyorum” diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu
“İntihar ediyorum” diye not bırakan kişi kahvehanede çay içerken bulundu Muş’ta kiraladığı aracın içine intihar notu bırakıp ortadan kaybolan ve Murat Nehri’nde aranan şahıs kahvehanede çay içerken bulundu.
2.03.2023 Gündem
Azerbaycan arama-kurtarma ekibi, ülkelerine uğurlandı
Azerbaycan arama-kurtarma ekibi, ülkelerine uğurlandı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen arama-kurtarma ekibinden 231 kişilik kafile, Adana’dan uğurlandı. Havalimanında hediyelik eşya alan Azerbaycan askerlerinden iş yeri sahibi para almadı.
2.03.2023 Gündem
İTÜ heyeti Adıyaman'da kamu binalarını inceledi, ön rapor hazırlandı
İTÜ heyeti Adıyaman'da kamu binalarını inceledi, ön rapor hazırlandı Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesinden Doç. Dr. Beyza Taşkın, "Kamuoyunda bir infial çıktı. Gölbaşı'nda çok yeni binalar yıkıma maruz kaldıkları için 'Yeni binalara da güvenemeyeceğiz galiba' diye endişe duyuldu. Bu endişelerin aslında çokta doğru olmadığı bulgusuna vardık" dedi.
2.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi mesajı: 14 Mayıs'ta millet gereğini yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi mesajı: 14 Mayıs'ta millet gereğini yapacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 bin 400'ün üzerinde artçı sarsıntının gerçekleştiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye bir çeşit deprem fırtınasına tutulmuş durumdadır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vakit geliyor, bu millet inşallah 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla böyle kuru sıkı atanlara prim vermeyecektir." ifadelerini kullandı.
1.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri