Gazete Vatan Logo

Marmarabirlik'ten 700 YTL çalındı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'ne (Marmarabirlik) bağlı 150 sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ne giren hırsızlar çelik kasada bulunan 700 YTL'yi aldıktan sonra kaçtı

Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'ne ait iki katlı bina arkasındaki parkın yanında bulunan trafo üzerine çıkan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, çatıdaki havalandırma kapağından içeri girdi. İçerideki çelik kasayı, ses çıkmaması için yere serdikleri dosyaların üzerine yatıran hırsızlar, kasayı açıp, içindeki 700 YTL'yi aldı. Daha sonra görevlilere ait masaların çekmecelerinde değerli eşya arayan hırsız veya hırsızlar, umduklarını bulamayınca kaçtı.

Sabah saatlerinde işe gelen görevliler, çekmecelerin açık ve çelik kasanın yere yatırıldığını görünce polise haber verdi. Gelen ekipler, içeride parmak izi aradı. Personel ücretlerinin dün elden ödendiği, izinli olan bir görevlinin aylık üceritinin ödenemediği için kasada tutulduğu belirtildi. Soruşturmaya Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.