Gazete Vatan Logo

Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS-Major Ligi) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman?

Corona virüs dünyada futbol liglerini de etkiledi. Futbolseverler ABD'de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle askıya alınan Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) karşılaşmalarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman? İşte Ligde 2020 sezonu hakkında merak edilenler...

Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS-Major Ligi) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman?

Amerikan Birinci Futbol Ligi 2020 sezonu, 1 Mart'ta yapılan maçlarla başlamıştı. Salgın yüzünden 12 Mart'ta verilen kararla karşılaşmalar bir aylığına askıya alınmıştı. Peki, Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman? İşte Ligde 2020 sezonu tarihi...

AMERİKAN BİRİNCİ FUTBOL LİGİ (MLS) NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle askıya alınan Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) karşılaşmalarının 8 Haziran'a kadar oynanmayacağı belirtildi.

MLS'in internet sitesinde yer alan açıklamada, salgının gidişatı göz önüne alındığında maçların erteleme süresinin 8 Haziran'a kadar uzatıldığı duyuruldu.

Ligde 2020 sezonu, 1 Mart'ta yapılan maçlarla başlamıştı. Salgın yüzünden 12 Mart'ta verilen kararla karşılaşmalar bir aylığına askıya alınmıştı. Daha sonra bu süre 10 Mayıs'a kadar uzatılmıştı.