Futbol Haberleri

Futbol Haberleri

Son dakika futbol haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan futbol haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını futbol haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbol Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbol haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 636 futbol haberleri haberi bulunmuştur. Tüm futbol haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS-Major Ligi) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman?
Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS-Major Ligi) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman? Corona virüs dünyada futbol liglerini de etkiledi. Futbolseverler ABD'de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle askıya alınan Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) karşılaşmalarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ne zaman başlıyor? Ligde 2020 sezonu ne zaman? İşte Ligde 2020 sezonu hakkında merak edilenler...
18.04.2020 Gündem
Juventus, CR7'yi satacak ya da...
Juventus, CR7'yi satacak ya da... Corona virüsü nedeniyle neredeyse tüm ligler askıya alınırken futbol aleminde gelişmeler devam ediyor. İşte kısa kısa futbol haberleri..Juve, CR7’yi ya ortalama 70 milyon Euro’ya satacak ya da ya indirim isteyerek 2022’de bitecek sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak. Fransa Ligue 1’in ortak yayıncılarından Canal Plus televizyonu ödeme yapmayacak. Benzema'dan flaş Ronaldo sözleri...
1.04.2020 Futbol
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? Süper Lig ikinci yarı maçları ne zaman başlayacak?
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? Süper Lig ikinci yarı maçları ne zaman başlayacak? Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Haberleri futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. Süper Lig’in başlayacağı tarih sabırsızlıkla araştırılıyor. İşte Süper Lig hakkında merak edilenler…
9.01.2020 Gündem
Transferi Sneijder bitirecek
Transferi Sneijder bitirecek Hollanda basınına göre Wesley Sneijder, Galatasaray'ın Robin Van Persie'yi alması için elinden geleni yapıyor.
14.06.2015 Galatasaray
'Taraftarlardan ricam var...'
'Taraftarlardan ricam var...' G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, maçın ardından açıklamalar yaptı.
17.09.2014 Galatasaray
Muslera çılgına döndü
Muslera çılgına döndü Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı taraftarlara tepki gösterdi.
16.09.2014 Galatasaray
Dortmund, Arsenal'i rahat geçti
Dortmund, Arsenal'i rahat geçti UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Borussia Dortmund ile Arsenal karşılaştı.
16.09.2014 Futbol
Taraftardan Selçuk İnan'a tepki!
Taraftardan Selçuk İnan'a tepki! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynadığı maçta Selçuk İnan protesto edildi.
16.09.2014 Galatasaray
Arena'da ilklerin gecesi
Arena'da ilklerin gecesi UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht'i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, 8 yabancı oyuncusundan 7'sine ilk 11'de görev verdi.
16.09.2014 Galatasaray
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023? Türkiye kupası kura çekimine kaç takım katılacak?
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023? Türkiye kupası kura çekimine kaç takım katılacak? Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi 8 Aralık'ta yapılacak. Kura çekimi, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda olacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023?
5.12.2023 Şampiy10
Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti!
Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti! fu Ryan Reynolds'ın, oyunculuk kariyeri dışında yatırımları da çok konuşuyor. 47 yaşındaki aktör sahip olduğu futbol takımı nedeniyle kayıplar yaşıyor. Reynolds'ın, yaşadığı büyük maddi kaybı duyduğundaki ilk tepkisi çok konuşuldu.
6.11.2023 Magazin
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın eski forvetlerinden Ümit Karan 'Extra Futbol' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un öğrencileriyle çok iyi anlaştığına dikkat çeken Karan, Zaniolo'nun gördüğü kırmızı karta değinirken, genç teknik adamın sezon sonunda Sarı Kırmızılı takımdan ayrılacak yıldız ismi açıklaması ise camiada bomba etkisi yarattı.
22.05.2023 Galatasaray
15 gün önce Ali Sami Yen'de 50 bin taraftarı şok etmişti! Fenerbahçe yılın ilk transfer bombasını patlattı
15 gün önce Ali Sami Yen'de 50 bin taraftarı şok etmişti! Fenerbahçe yılın ilk transfer bombasını patlattı Fenerbahçe haberleri... Jorge Jesus'un transfer isteklerinin yanı sıra kendi elindeki listeye daha fazla önem veren Ali Koç yılın ilk bombasını patlattı. Oynadığı futbol ve attığı gollerle Süper Lig'e damga vuran 32 yaşındaki yıldız oyuncuyla anlaşma sağlanırken, Sarı Lacivertli yönetimin bu transfer için herhangi bir bonservis ödemeyecek olması camiada memnuniyet yarattı.
3.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da büyük kriz! Okan Buruk yıldız futbolcuyu antrenmana almadı
Galatasaray'da büyük kriz! Okan Buruk yıldız futbolcuyu antrenmana almadı Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 32.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'la Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı Kırmızılı kulübün muhabirlerinden Savaş Çorlu Florya'nın nabzını tutarken, ünlü yorumcunun Futbol Plus programında Gomis krizinin perde arkasını aralaması ise büyük dikkat çekti.
28.04.2023 Galatasaray
1.4 milyon euro'ya gelmişti! Ferdi Kadıoğlu bonservis rekoru kıracak
1.4 milyon euro'ya gelmişti! Ferdi Kadıoğlu bonservis rekoru kıracak Borussia Dortmund, Sevilla, Roma ve Napoli'nin peşinde olduğu Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri 30 milyon euro'yu gözden çıkarmak zorunda.
29.03.2023 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! Tribünde maç izledi, resmi açıklama geldi
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! Tribünde maç izledi, resmi açıklama geldi İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, satın almayı planladığı yeni futbol takımı için harekete geçti. Ünlü iş insanı, İrlanda Premier Lig ekibi Dundalk'ın maçını tribünden izledi. Kulüpten de konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
25.02.2023 Futbol
Galatasaray'dan Yusuf Demir haberine yalanlama
Galatasaray'dan Yusuf Demir haberine yalanlama Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Yusuf Demir için Rapid Wien'e yapması gereken ödemeyi geciktirdiği ve ihtarname aldığı öne sürülmüştü. Galatasaray, bu iddiayı reddetti.
22.02.2023 Galatasaray
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü, yaşıyor mu? Yeni Malatyaspor’un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın akıbeti vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yeni Malatyaspor futbol takımı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde enkaz altında kaldığının durulmasının ardından vatandaşlar sevinçli haberin gelmesini bekliyor. Peki, Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtuldu mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, nereli Yeni Malatyaspor Kalecisinin sağlık durumu nasıl?
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Futbol
Garry Rodrigues geri mi dönüyor? Yıldız futbolcudan flaş açıklama
Garry Rodrigues geri mi dönüyor? Yıldız futbolcudan flaş açıklama Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen tecrübeli kanat oyuncusu Garry Rodrigues Konyaspor'a kapılarını kapattı.
5.02.2023 Süper Lig
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman?
Transfer sezonu ne zaman başlıyor? 2023 Ara transfer sezonu ne zaman? 2022 yılı sona ererken ara transfer dönemi futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Takımların Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray transfer haberleri başta olmak üzere diğer takımların transfer yapıp yapmayacağını merak ediliyor. TFF tranfer dönemi ile ilgili tarihleri duyurmuştu. Peki, Transfer sezonu ne zaman başlıyor? Ara transfer sezonu ne zaman başlıyor? İşte, TFF Ocak transfer dönemi ile ilgili bilgiler…
27.12.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Futbol Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbol haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.