Gazete Vatan Logo

İlaç verip uyuttuktan sonra...

ANKARA’da evden kaçarak Antalya’ya gelen 17 yaşındaki G.K., burada aynı işyerinde çalışan R.A.’nın kendisine ilaç verip uyutarak tecavüz ettiğini, daha sonra hamile kaldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Dava açıldıktan sonra başkasıyla evlenen genç kız bebeğini doğururken, R.A. bebeğin kendisinden önce bir başkasından olduğunu öne sürdü.

Ankara Sincan’da oturan G.K., geçen yılın Haziran ayında komşu kızı 20 yaşındaki M.S. ile Antalya’ya geldi. Babasından korktuğu için geri dönemeyen, bir çadır dikimevinde çalışmaya ve işyerindeki bir odada kalmaya başlayan G.K., işyerinde cezaevinden yeni çıkmış 24 yaşındaki R.A. ile tanıştı. G.K., R.A’nın kendisine hap verip uyumasını sağladığını ve tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan R.A. hakkında, ’cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlamalarından, 10 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

ÇOCUK BAŞKASINDAN İDDİASI

Hakkındaki suçlamaları reddeden R.A. ise ifadesinde, G.K.’nın kendisini başka bir isimle ve 20 yaşında tanıttığını, aralarında duygusal bir bağ olduğunu ve rızasıyla birlikte olduklarını ileri sürdü. R.A. ifadesinde şu iddiayı dile getirdi:

"Hamile olduğunu öğrenince Ankara’ya geri döndük. Ben G.K.’yi ailesinden istettim, evlilik hazırlığına başladık. Bir süre sonra bebek için hastaneye gittik. Hastanede bebeğin 6 haftalık değil 10 veya 11 haftalık olduğu söylendi. Benim ilişkimin başladığı tarih bu değildi. Çocuğun benden olmadığını anladım, DNA testi istedim. Bu nedenle ayrıldık, aileler arasında sorun oldu."

G.K. ise R.A’nın kendisinden para ve hap istediği iddiasını dile getirdi.

Savcılık yaptığı araştırmada, G.K.’nin şikayetinin ardından Ankara Sincan’da oturan kendisinden 21 yaş büyük H.K. adlı kişiyle evlendiğini ve bu evliliğin 3’üncü ayında bir kız bebek dünyaya getirdiğini belirledi. Önümüzdeki günlerde Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayacak davanın düğümünü, bebeğe yapılacak DNA testi çözecek.

Haberin Devamı