G.K.

G.K.

Son dakika g.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan g.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını g.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 g.k. haberi bulunmuştur. Tüm g.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmen iki öğrencisini taciz etti!
Öğretmen iki öğrencisini taciz etti! Kayseri’de evinde ders çalıştırırken öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen hakkında 16 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın uygulaması için Yargıtay kararı beklenecek...
2.12.2015 Yaşam
'İsteyerek birlikte olduk'
'İsteyerek birlikte olduk' KONYA’da işlettiği kafede çalışan 22 yaşındaki G...
15.10.2015 Yaşam
Sevgilisinden ayrılınca...
Sevgilisinden ayrılınca... Adana'da sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girerek köprüden kendini aşağı atmak isteyen genç kız vatandaşlar tarafından tutularak kurtarıldı.
27.04.2015 Yaşam
Babası okula göndermem deyince...
Babası okula göndermem deyince... SİVAS’ın Kangal İlçesi’nde İmam Hatip Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki G...
14.04.2015 Yaşam
Tuğba Ekinci açtı ağzını yumdu gözünü!
Tuğba Ekinci açtı ağzını yumdu gözünü! Instagram hesabından öyle küfürler etti ki...
21.12.2014 Magazin
İlaç verip uyuttuktan sonra...
İlaç verip uyuttuktan sonra... ANKARA’da evden kaçarak Antalya’ya gelen 17 yaşındaki G.K., burada aynı işyerinde çalışan R.A.’nın kendisine ilaç verip uyutarak tecavüz ettiğini, daha sonra hamile kaldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Dava açıldıktan sonra başkasıyla evlenen genç kız bebeğini doğururken, R.A. bebeğin kendisinden önce bir başkasından olduğunu öne sürdü.
11.06.2014 Yaşam
Tek bir isteği var!
Tek bir isteği var! İşte tecavüze uğrayan genç kızın çığlığı...
25.09.2012 Yaşam
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu
Çocuğuyla parkta ilgilenirken düğünde takılan 420 gram altını çalındı! Her şey 5 dakikada oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını çalındı. Hırsızlığı yapan kişilerin kimliklerinin tespit edildiği ancak hala firar olduğunu dile getiren Nur Sima K., ”9 yaşındaki bir kız çocuğu halası tarafından yönlendirerek git şu çantayı bankın üzerinden alıp tişörtünün altına koyup getir dediğini öğrendim." diye konuştu.
28.03.2024 Adana
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları...
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları... Dilimizi doğru kullanmak ve yazmak oldukça önemlidir. Hele resmi yazışmalar ve kurumsal yazışmalarda imla hatası yapmadan kurallara uygun bir metin ortaya çıkarmak oldukça önemlidir. Bunun için Türk dil bilgisi kurallarına hakim olmak gerekir. Ünsüz yumuşaması da bu kurallardan biridir. Bir ses olayı olan ve sert ünlülerin, kendinden sonra gelen eke bağlı olarak ses değişimi yaşaması gerektiği durumdur.
5.02.2024 Gündem
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir?
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok kurala sahip olan dillerden biridir. Türkçe dilinde hem konuşmada hem de yazışmalarda dikkat edilmesi gereken kurallar da vardır. Bu kurallardan biri de ses olaylarıdır. Türkçede birçok ses olayı vardır. Bunlar konuşmadan çok yazımda önemlidir. Bu yüzden kuralları doğru öğrenilmelidir.
4.02.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar Tokat’ın Pazar ilçesinde polis baskınını fark eden 4 şüpheli, uyuşturucuları sobada yakmaya çalışırken yakalandı.
4.01.2024 Gündem
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.
28.12.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı Kırıkkale'de kendini telefonda polis olarak tanıtarak 46 yaşındaki kadının binlerce lira parasını ve ziynet eşyasını dolandıran 20 yaşındaki şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.11.2023 Yaşam
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı! Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı, Wushu Kung Fu dalında Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Buket Kaya'nın (21) hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü Ramazan Öner'in ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, ifadesinde, "Aracı ben kullanıyordum, alkollü olduğum doğrudur. Kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dedi.
27.10.2023 Yaşam
Cinsel organında uyuşturucu ile yakalandı! Gözaltına alındılar
Cinsel organında uyuşturucu ile yakalandı! Gözaltına alındılar Rize'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kadından birinin hastane kontrolünde, bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş metamfetamin ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
21.10.2023 Yaşam
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı...
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı... Ağaçların olduğu bölgeye çok sayıda kişinin girdiğini farkeden polis ekipler, drone ile yaptığı kontrolde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.K.'nın uyuz olduğu ve uyuşturucu alışverişine giderken tulum giydiği belirtildi.
19.10.2023 Gündem
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı Manisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e (34), gönderilen kutudan 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıfı çıktı.
14.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

G.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.