Sincan

Sincan

Son dakika sincan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sincan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sincan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sincan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sincan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.400 sincan haberi bulunmuştur. Tüm sincan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Ankara'da iş yeri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da iş yeri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.İvedikköy Mahallesi, 3874'üncü Cadde'de bulunan geri dönüşüm firmasına ait açık alanda saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Yenimahalle, Keçiören, Sincan ve Etimesgut belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
3.04.2024 Vatan TV
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Sevgilisinden ayrıldı metronun üzerine çıktı, seferler durdu
Sevgilisinden ayrıldı metronun üzerine çıktı, seferler durdu Ankara'nın Sincan ilçesinde sevgilisinden ayrıldığı için metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, seferlerin aksamasına neden oldu. Yolcular tepki gösterirken, indirilen genç gözaltına alındı.
19.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
Hamsileri çiğ yiyerek müşterilerine tazeliğini gösterdi! "Vitamini kılçığında"
Hamsileri çiğ yiyerek müşterilerine tazeliğini gösterdi! "Vitamini kılçığında" Ankara'nın Sincan ilçesinde halk pazarında hamsi satışı yapan pazar esnafı Yakup Öztürk'ün müşterileri ile sohbeti gülümsetti. Öztürk, "Balığın en tazesi Ankara'da yenir" şeklindeki yaygın kanaati sattığı balıkları çiğ yiyerek gösterdi.
16.02.2024 Gündem
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde barışma teklifini kabul etmeyen Ayşegül Çınar’ı (44) tabancayla vurarak öldüren M.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.
27.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var 22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İş için Kazakistan'da olan ve deprem sonrası kendisinden haber alınamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber geldi.
23.01.2024 Magazin
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Boobek Acikeev, Kırgızistan’da meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırısını kabul etmedi! Dava ile ilgili flaş gelişme
Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırısını kabul etmedi! Dava ile ilgili flaş gelişme Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Türk futbolunda büyük bir skandal yaşanmıştı. 1-1 biten müsabaka sonrasında Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, saha içine girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirmişti. Koca, yaşanan olayla ilgili davada iddiaları reddetti.
9.01.2024 Süper Lig
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin saatte 160 kilometre hıza sahip 'Yeni Sakarya' ismini verdiğimiz ilk milli ve yerli elektrikli tren seti projemizde, 2 prototip (ilk örnek) seti tamamlayarak hizmete sunduk. Seri üretime başladık" dedi.
3.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Maç 90 dakika, biz Ankara’dan İstanbul’a 80 dakikada gideceğiz. Süper hızlı trenle bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
20.12.2023 Ekonomi
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, kulüp başkanlığı görevinden istifa etti. Koca'nın istifa ettiğine ilişkin açıklamayı, tutuklu bulunduğu cezaevi önünde avukatı okudu.
12.12.2023 Futbol
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti Ankara'da çocukları gürültü yaptığı için tartıştığı üst kat komşusu ailenin 5 üyesini av tüfeği ile vurarak öldüren Tahsin Ünsür (72), olay sırasında çocukların balkona kaçtığını söyleyerek, "Balkona gidip çocuklara ateş edip etmediğimi bilemiyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi. Eşimin ölümünden seslere tahammül edemez hale geldim" dedi.
27.11.2023 Gündem
Gürültü nedeniyle 5 komşunu öldürdü: 'Benim çocuğum top oynamasın mı' diye cevap vererek üzerime yürüdü...
Gürültü nedeniyle 5 komşunu öldürdü: 'Benim çocuğum top oynamasın mı' diye cevap vererek üzerime yürüdü... 5 komşusunu tüfekle vurarak öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı. Ankara’da gürültü nedeniyle komşularıyla tartışan ve 5 kişiyi öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı.
25.11.2023 Gündem
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü Ankara'da T.Ü. (72), üst katta oturan ailenin çocuklarının gürültü yaptığı gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle katliam yaptı. Saçmaların isabet ettiği evde oturan aileden 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi.
23.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sincan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sincan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.