Gazete Vatan Logo
Magazin Tipik Türk kadını nasıl olur?

Tipik Türk kadını nasıl olur?

Tipik Türk kadını nasıl olur?

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay dolgun vücuduyla Bodrum’da bikinisiyle denize girerken objektiflere yakalanmış. Kilolu olduğu yöndeki eleştirilere ilginç bir yanıt vermiş. “Kiloluyum ama çok memnunum. Tipik Türk kadınıyım” demiş. Tipik Türk kadını deyince aklınıza kim geliyor?

Belgin Doruk mu? Türkan Şoray mı? Sibel Can mı? Hülya Koçyiğit mi? Gülşen Bubikoğlu mu? Hülya Avşar mı? Yoksa başka bir isim mi?



Son zamanlarda Türk kadınları diyetlerine o kadar dikkat etmeye başladılar ki yeni nesilde o eskisi gibi tipik Türk kadını diye bir kavram artık kalmadı. Hepsi çok zayıf olma derdinde. Yaşam koçlarıyla çalışıyorlar, spor yapıyorlar, sürekli rejimdeler. Berrak Tüzünataç’tan Burcu Esmersoy’a farklı tiplerde kadınlar türedi.Sizin anlayacağınız etine butuna dolgun Türk kadını pek göremiyoruz.



Tipik Türk erkeği Nurgül Yeşilçay gibi tipik Türk kadının hasretini çekiyor.

Welcome President Clooney

Amerikalı ünlü oyuncu George Clooney yakında dünya evine giriyor. İnsan hakları konusuna uzman Lübnan asıllı avukat nişanlısı Amal Alamuddin ile evleniyor.

53 yaşındaki başarılı aktörün evlendikten sonra siyasete atılacağı iddia ediliyor. Büyük hedeflerinin olduğu, Demokratların 2016’daki seçim kampanyasında yer alacağı söyleniyor. Amerikalılar dış görünüme çok önemserler. Seçecekleri liderin fiziği onlar için ön plandadır. Örneğin halk tarafından seçilmiş saçı olmayan bir ABD Başkanı yoktur. Hepsi John Kennedy, Bill Clinton ve Barack Obama gibi yakışıklı adamlardır. Ronald Reagan gibi aralarında Hollywood yıldızı olanı bile vardır. Amerikalılar aile hayatına da çok önem verirler. Liderlerinin evli, mutlu ve çocuklu olmasına dikkat ederler. George Clooney, evlendikten sonra bir de çocuk yaparsa onu başkanlık yolunda kimse tutamaz. Eşinin Lübnanlı olması da Orta Doğu ülkeleri açısından ayrı bir avantaj sayılır. Onun için dünyanın en yakışıklı başkan adayına ‘Welcome President Clooney’ diyorum.

Hande Yener’in tutumluluğu

Bazı popçular tutumlu olmakla tanınırlar.

Emrah gibi..

Kayahan gibi..

Demet Akalın’ın ‘cimri’ dediği Serdar Ortaç gibi...

Bunların arasına Hande Yener’i de katmak gerekiyor.

Hande Hanım, Bursa’da sahneye internetten 50 TL’ye aldığını itiraf ettiği bir giysiyle çıkmış.

Altın rengindeki pullu ve file şeklindeki kostumü için “Artık kıyafetlere büyük paralar harcamak istemiyorum. Bir kez giyip atıyoruz, yazık günah” demiş.

Demek ki neymiş?

Sahneye çıkmak mı dediniz?

Yatcaz, kalkacaz, ucuz kostümle ordayız!


Kıskançlık dediğin böyle olur

Burak Özçivit’in sevgilisi Ceylan Çapa kıskançlık krizine girmiş.

Burak’ın hafta sonu dünya evine girecek kız kardeşinin kına gecesine gitmemiş.

Nedeni 2014 Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe diyorlar.

Burak, Amine’ye bir aşk filminde birlikte oynamak için teklif götürmüş.

Ceylancık da kıskançlıktan çılgına dönmüş.

Kimse Ceylancık’a kusur bulmasın. Kıskanacaksan tescilli, taçlı Türkiye güzelini kıskanacaksın.

Kıskançlık dediğin böyle olur!

Haberin Devamı