Ceylan Çapa

Ceylan Çapa

Son dakika ceylan çapa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceylan çapa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceylan çapa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceylan Çapa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceylan çapa gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 ceylan çapa haberi bulunmuştur. Tüm ceylan çapa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Şebnem Çapa'dan eşine kutlama!
Şebnem Çapa'dan eşine kutlama! Şebnem Çapa, eşi Celal Çapa’nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
15.05.2020 Magazin
Ceylan Çapa'nın şık kombini
Ceylan Çapa'nın şık kombini Sosyetik güzel Ceylan Çapa, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
18.04.2019 Magazin
Yeni gözlükleri deneyimlediler
Yeni gözlükleri deneyimlediler Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, gözlük markası Luxottıca’nın 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun lansmanında buluştu.
20.06.2018 Magazin
Eski sevgiliden Fahriye'ye gönderme!
Eski sevgiliden Fahriye'ye gönderme! Son dönemlerde estetik yaptırdığı haberleriyle gündeme gelen ve bunun üzerine makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e eşinin eski sevgilisi Ceylan Çapa'dan gönderme geldi.
5.06.2018 Magazin
Demet Akbağ’dan anneye son bakış!
Demet Akbağ’dan anneye son bakış! Usta sanatçı Demet Akbağ ve sunucu Sedef İybar’ın annesi Benan Yavuzkol, son yolculuğuna uğurlandı.
25.05.2018 Magazin
Ünlü ismi kızdıran yorum!
Ünlü ismi kızdıran yorum! Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Ceylan Çapa, bir takipçisinin "Baba parası yiyorsun" yorumuna "Beğenmiyorsan takip etme, tutan yok" sözleriyle tepki gösterdi.
4.05.2018 Magazin
Pişti gecesi
Pişti gecesi Raısa& Vanessa kardeşlerin “Underground disco dünyası, orta çağ şövalyeleri” isimlerini verdikleri defile önceki akşam Enerji Müzesi’nde yapıldı.
24.02.2018 Magazin
Reklam kahkahası
Reklam kahkahası Merve Boluğur kız kıza çıktığı eğlence gecesinde eski eşi Murat Dalkılıç’ın yeni aşkı Hande Erçel sorulunca kahkaha attı. ‘Reklam aşkı’ açıklaması için “Yorum yapmama gerek yok’ dedi.
25.12.2017 Magazin
Derin Mermerci ile Ceylan Çapa'dan düet!
Derin Mermerci ile Ceylan Çapa'dan düet! Şebnem-Celal Çapa, İstanbul Gümüşsuyu’ndaki evlerinde yakın dostlarını ağırladı.
22.12.2017 Magazin
Ünlü isimlerden meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı…
Ünlü isimlerden meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı… Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Meme Sağlığı Derneği’nin başlattığı “Kontrol Sende” kampanyasına destek veren ünlü isimler kadınları uyarıyor.
13.10.2017 Arşiv
Hande Subaşı'dan su altında romantizm!
Hande Subaşı'dan su altında romantizm! Ceylan Çapa’nın Aralık 2015’te ayrıldığı madenci Altuğ Leblebici, 2005 Miss Turkey Güzeli, manken-oyuncu Hande Subaşı ile geçen Ekim’de aşk yaşamaya başlamıştı.
8.08.2017 Magazin
Ceylan Çapa'nın tatil keyfi
Ceylan Çapa'nın tatil keyfi Geçtiğimiz günlerde bir düğün için Mikonos'a giden Ceylan Çapa, tatilini uzattı.
26.07.2017 Magazin
Arkadaşlarına destek
Arkadaşlarına destek Ece Vahapoğlu’nun Lidyana.com’a özel olarak hazırladığı sağlıklı yaşam için sporu alışkanlık haline getirmeyi hedeflediği yeni spor markası fit21 by Ece Vahapoğlu ünlü isimlerin de tercihi oldu.
5.05.2017 Magazin
Şebnem-Ceylan Çapa'nın Bodrum keyfi!
Şebnem-Ceylan Çapa'nın Bodrum keyfi! Sezonunu erken açan Şebnem Çapa ile kızı Ceylan Çapa, şu sıralar Bodrum'un tadını çıkarıyor.
2.05.2017 Magazin
Gençlerden örnek etkinlik
Gençlerden örnek etkinlik Yelda Demirören, Cemra Çarmıklı ve Yasmin Gülman tarafından kurulan Genç Paylaşım Grubu, Pedagog Yankı Yazgan’la ‘Düşe Kalka Büyümek’ konulu bir seminer düzenledi.
30.03.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar, Ceylan Çapa'yı sildi!
Aslışah Alkoçlar, Ceylan Çapa'yı sildi! Yakın arkadaşlar Aslışah Alkoçlar ile Ceylan Çapa’nın arası Hakan Sabancı yüzünden bozuldu.
29.01.2017 Magazin
Aslışah'a Ceylan Çapa'dan dost kazığı
Aslışah'a Ceylan Çapa'dan dost kazığı Son dönemin en çapkın ismi Hakan Sabancı, iki arkadaşı birbirine düşürecek! Sosyetik playboy, önceki gece Ceylan Çapa ile yakınlaştı. Kaçamak gecesinin en ilginç yanı Çapa ile Alkoçlar’ın sıkı dost olması.
27.01.2017 Magazin
'Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin'
'Siz siz olun kendinizden ödün vermeyin' Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa, sosyal medyada kullandığı ifadelerle adeta eski aşklarına gönderme yaptı.
30.01.2017 Magazin
Meksika'da tehlikeli yakınlaşma!
Meksika'da tehlikeli yakınlaşma! Aşk hayatlarında dikiş tutturamayan iki müzmin bekar Ceylan Çapa ve Önder Bekensir Meksika’da bir araya geldi ve kafalar karıştı.
16.01.2017 Magazin
'Ailenizi ihmal etmeyin olur mu?'
'Ailenizi ihmal etmeyin olur mu?' Sosyetik güzel Ceylan Çapa, magazin dünyasındaki birçok ünlü isim gibi yılbaşını yurt dışında geçirdi.
3.01.2017 Magazin
İdo bu sefer de Buse Narcı'ya kancayı taktı!
İdo bu sefer de Buse Narcı'ya kancayı taktı! Ceylan Çapa’yı sosyal medyada markaja alan İdo Tatlıses’ten yeni hamle! Genç müzisyen, Çapa’dan beklediği ilgiyi göremeyince bu kez instagram’da Buse Narcı’yı yakın takibe aldı.
5.12.2016 Magazin
Hande Subaşı'nın yeni aşkı tanıdık!
Hande Subaşı'nın yeni aşkı tanıdık! Hande Subaşı'nın yeni aşkı Ceylan Çapa'nın eski sevgilisi...
28.11.2016 Magazin
Ayşegül Aldinç kaza geçirdi!
Ayşegül Aldinç kaza geçirdi! İstanbul'da seyirciyle buluşan dünyaca ünlü 'Fuerza Bruta' şovunu izlemeye giden Ayşegül Aldinç, sahneden burnuna çarpan kartonla daha büyük bir kazanın eşiğinden döndü.
25.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceylan Çapa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceylan çapa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.