Hande Subaşı

Hande Subaşı

Son dakika Hande Subaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Subaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Subaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Subaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande subaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 hande subaşı haberi bulunmuştur. Tüm hande subaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Hande Subaşı dert yandı: Alıp sokağa bırakıyorlar o çok can sıkıcı
Hande Subaşı dert yandı: Alıp sokağa bırakıyorlar o çok can sıkıcı Hande Subaşı bir veteriner dostundan sahiplendiği dört aylık köpeği ile Nişantaşı City's'de görüntülendi.
19.07.2023 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına, Hande Subaşı'ndan 'kimse karışamaz' cevabı!
Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına, Hande Subaşı'ndan 'kimse karışamaz' cevabı! Son olarak 'Baht Oyunu' adlı dizide yer alan 38 yaşındaki Hande Subaşı, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Nükhet Duru'nun çok konuşulan 'tayt' açıklaması hatırlatılınca; "Kimsenin kimseye yorum yapıp, karışmaya hakkı yok" konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
12.11.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor!
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor! Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan romanlarından “Adı Aylin”, şimdi de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylin Devrimel Radomisli Cates’in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve hala gizemini koruyan ölümünü anlatan Adı Aylin'in prömiyeri gerçekleştirilecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
‘Baht Oyunu’nun çifti seyircinin gözdesi oldu!
‘Baht Oyunu’nun çifti seyircinin gözdesi oldu! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı beğeniyle izlenen dizisi ‘Baht Oyunu’ her salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmeye devam ediyor.
13.07.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’ 15 Haziran Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.
15.06.2021 Televizyon
Aslı Sümen ekrana iddialı bir giriş yapıyor!
Aslı Sümen ekrana iddialı bir giriş yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi 'Baht Oyunu'nda, Aslı Sümen ilk dizi oyunculuğu deneyimiyle izleyici karşısına çıkacak.
14.06.2021 Televizyon
Ada kendi masalını yazabilecek mi?
Ada kendi masalını yazabilecek mi? Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı merakla beklenen dizisi ‘Baht Oyunu’nda ilk aşkını geri kazanmaya çalışan Ada’nın, bildiklerini unutturacak yeni bir aşkla karşılaşması izleyiciye romantik ve eğlenceli bir serüven yaşatacak.
14.06.2021 Televizyon
Altan Erkekli 'Baht Oyunu' kadrosunda!
Altan Erkekli 'Baht Oyunu' kadrosunda! Kanal D'nin 'Baht Oyunu' dizisi, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Baht Oyunu’nun zengin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Altan Erkekli de yer alıyor.
8.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde!
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan ‘Baht Oyunu’ndan ikinci fragman yayınlandı.
4.06.2021 Televizyon
Hande Subaşı ekrana dönüyor!
Hande Subaşı ekrana dönüyor! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. ‘Baht Oyunu’nun kadrosunda ünlü oyuncu Hande Subaşı’da sürpriz bir rolle izleyici karşısına çıkacak.
3.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü!
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü.
31.05.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu!
'Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu’nun yayınlanan yeni tanıtımıyla birlikte yayın günü de açıklandı.
26.05.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirecek!
'Baht Oyunu' yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirecek! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.
18.05.2021 Televizyon
'Baht oyunu' romantik komedi fırtınası estirecek!
'Baht oyunu' romantik komedi fırtınası estirecek! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.
16.05.2021 Televizyon
Baht Oyunu fragmanı yayında!
Baht Oyunu fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de başlıyor!
6.05.2021 Televizyon
Çekimler başladı
Çekimler başladı Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi "Baht Oyunu"nun çekimleri başladı.
5.05.2021 Televizyon
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde!
Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Hollywood projesinde! Ramo dizisinde yer alan Esra Bilgiç Hollywood'un dikkatini çekmeyi başardı. Esra Bilgiç, dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom'un rol alacağı yabancı bir projeye dahil oldu. Sosyal medyanın konuştuğu Esra Bilgiç karakterine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, güzel oyuncunun ününün Türkiye sınırlarını aşması takdir topladı.
21.02.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 76. bölüm fragmanı!
Arda ile Omuz Omuza 76. bölüm fragmanı! Arda ile Omuz Omuza 76. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Hande Subaşı.
21.01.2021 Televizyon
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta?
Milli Piyango 100 milyon TL büyük ikramiye çekildi mi? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek, saat kaçta? Milli piyango büyük ikramiye ne zaman çekilecek? Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması. Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Programı içinde yer alan ve Şans Merkezinden saat 23:00 te Kanal D ve Teve2den canlı yayınlanacak çekilişle bugüne dek verilecek en büyük ikramiye olan 100 milyon TL de sahibini bulacak.
31.12.2020 Gündem
Heyecanlı yılbaşı Kanal D'de!
Heyecanlı yılbaşı Kanal D'de! Kahkaha dolu ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
31.12.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hande Subaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande subaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.