Baht Oyunu

Baht Oyunu

Son dakika baht oyunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baht oyunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baht oyunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baht Oyunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baht oyunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 baht oyunu haberi bulunmuştur. Tüm baht oyunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu' dizilerinde rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da evlendi.
26.03.2023 Magazin
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi?
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi? Meslektaşı Cemre Baysel ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün Hande Doğandemir ile yemek yedi. Etiler'de bir mekana giden ikiliden Şaşmaz, baş başa yemeğe gitmeleriyle ilgili açıklama yapsa da, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorularına engel olamadı.
14.01.2023 Magazin
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına, Hande Subaşı'ndan 'kimse karışamaz' cevabı!
Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına, Hande Subaşı'ndan 'kimse karışamaz' cevabı! Son olarak 'Baht Oyunu' adlı dizide yer alan 38 yaşındaki Hande Subaşı, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Nükhet Duru'nun çok konuşulan 'tayt' açıklaması hatırlatılınca; "Kimsenin kimseye yorum yapıp, karışmaya hakkı yok" konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
12.11.2022 Magazin
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı!
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı! İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarına arkadaşları ile poz veren ikiliden İsmail Ege, “Bugün bize bir şey sormayın. Barış Akarsu filmim girecek. Ben de merakla gösterime girmesini bekliyorum” diyerek, basın mensuplarının kardeşine, Cemre Baysel hakkında soru sormamalarını istedi.
13.10.2022 Magazin
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? Flaş hamle...
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? Flaş hamle... 'Baht Oyunu' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çifti arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu çift, birbirlerini takip etmeyi bıraktı. İkilinin bu hamlesi 'ayrılık' iddialarını güçlendirdi.
10.10.2022 Magazin
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan aşk pozu! Gül emojisi ile paylaştı
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan aşk pozu! Gül emojisi ile paylaştı 'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Son olarak Aytaç Şaşmaz, sosyal medya hesabından sevgilisiyle mutuluk pozunu gül emojisi ile paylaştı.
24.09.2022 Magazin
Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti çok aceleci!
Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti çok aceleci! Final yapan Kanal D dizisi 'Baht Oyunu'ndaki arkadaşlıkları aşka dönüşen Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel çifti, geçtiğimiz akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışı objektifklere yansıdı.
17.06.2022 Magazin
Mira Atagül, Dubai'de moral depoluyor!
Mira Atagül, Dubai'de moral depoluyor! "Baht Oyunu" dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle yakaladığı çıkışın ardından “Yasak Elma”daki Dilara karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mira Atagül yeni projeleri öncesi Dubai’de motive oluyor.
30.03.2022 Magazin
Aytaç Şaşmaz'dan çarpıcı açıklamalar: Evdeki tahtama hepsini yazıyordum!
Aytaç Şaşmaz'dan çarpıcı açıklamalar: Evdeki tahtama hepsini yazıyordum! Son olarak ‘Baht Oyunu’ dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Genç oyuncu, Kanal D'de 2019-2021 yılları arasında yayınlanan 'Hekimoğlu' dizisine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
20.01.2022 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi…
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde uzun yollara eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylendi. “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Yolcu Yolunda Gerek” şarkısıyla yapıldı.
19.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Cemre Baysel operasyon geçirdi! 'Sanki hissetmiş gibi beni merak etmişsiniz'
Cemre Baysel operasyon geçirdi! 'Sanki hissetmiş gibi beni merak etmişsiniz' Son olarak Kanal D'de ekrana gelen 'Baht Oyunu' dizisinde rol alan oyuncu Cemre Baysel, sosyal medya sayfasından sağlık durumuyla alakalı bir paylaşım yaptı. Baysel, birkaç gün önce bir operasyon geçirdiğini ifade etti.
30.10.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Arda ile Omuz Omuza 99. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 99. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu güzel oyuncu Cemre Baysel, tarifi dinleyerek "Napoliten Soslu Krep Lazanya" yapmaya çalışacak.
14.10.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' final bölümüyle ekrana geliyor
'Baht Oyunu' final bölümüyle ekrana geliyor Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, 12 Ekim Salı akşamı 17'nci ve final bölümüyle ekrana gelecek.
11.10.2021 Televizyon
Bora ve Ada evlenecek mi?
Bora ve Ada evlenecek mi? Ada, Bora'ya evli olduğunu itiraf edince kıyamet kopuyor. Bora, Ada'ya karşı sert davranıyor. Ada, aşkını ve Bora'yı geri kazanabilecek mi?
10.10.2021 Televizyon
Baht Oyunu 16. bölüm fragmanı yayında!
Baht Oyunu 16. bölüm fragmanı yayında! Ada, Tuğçe'nin Bora'ya aşk itirafını duyuyor. Peki bu itiraftan sonra taşlar yerinden oynayacak mı? Ada ne yapacak?
3.10.2021 Televizyon
Tuğçe, Ada'yı sırrını açıklamakla tehdit etti!
Tuğçe, Ada'yı sırrını açıklamakla tehdit etti! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, sürprizlerle dolu on beşinci bölümüyle ekrana geldi.
29.09.2021 Televizyon
Baht Oyunu'nda Bora'ya rakip çıktı!
Baht Oyunu'nda Bora'ya rakip çıktı! Baht Oyunu’nun salı akşamı ekrana gelecek olan bölümünde ünlü oyuncu Tuan Tunalı, Avukat Turgut Aşkın karakteriyle ilk kez izleyici karşısına çıkacak.
26.09.2021 Televizyon
Ada ve Bora'nın aşkı galip geldi!
Ada ve Bora'nın aşkı galip geldi! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, sürprizlerle dolu on dördüncü bölümüyle büyük ilgi gördü. Yeni bölümüyle izleyicisi ile buluşan Baht Oyunu sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle de en çok konuşulanlar arasında yer aldı.
22.09.2021 Televizyon
Ada ve Bora peri masalında!
Ada ve Bora peri masalında! Kanal D'nin sevilen dizilerinden Baht Oyunu'nun 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
19.09.2021 Televizyon
Bora, Ada'dan vazgeçmiyor!
Bora, Ada'dan vazgeçmiyor! 'Baht Oyunu' sürprizlerle dolu on üçüncü bölümüyle büyük beğeni topladı. Dizi sosyal medyada #BahtınBöylesi etiketiyle en çok konuşulanlar arasında yer aldı.
15.09.2021 Televizyon
Kanal D'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi "tam puan aldı!"
Kanal D'nin yeni yayın dönemi tanıtım filmi "tam puan aldı!" Ekranın yıldız isimleri, sevilen yüzleri izleyiciye "BAŞROL SENSİN" dedi..
14.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Baht Oyunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baht oyunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.