Gazete Vatan Logo

Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?

O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?

Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı yine birbirinden özel kişileri ağırlıyor. Yılbaşı özel bölümünde sahne alan Cemre Baysel’in hayatı merak ediliyor. Seyirciler arama motorlarına yönelerek Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt arıyor.

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel 5 Şubat 1999’da İzmir’de doğdu. Baysel, Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi aldı. Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz'de yardımcı bir rolle yaptı. Daha sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer aldı. Ardından tarihi drama Payitaht Abdülhamid dizisinde Firuze rolünde oynadı. 2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle ön plana çıktı. Daha sonra suç drama dizisi Ramo'da küçük bir rolü vardı. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde rol aldı. 2021 yılında romantik komedi dizisi Baht Oyunu'nda Aytaç Şaşmaz'la birlikte başrolde yer aldı.

47. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü aldı