Gazete Vatan Logo

Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden değerli kişiler sahne alacak. Programa katılan ve hayatı merak edilen isimlerden biri Chaby oldu. Peki, Chaby kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Chaby hangi şarkıyı söyledi?

Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı 31 Aralık akşamı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Yılbaşı özel bölümünde sahne alacak isimlerden biri de Chaby oldu. Peki, Chaby kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi?

CHABY KİMDİR?

Chaby Han ya da Çabi, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de dünyaya gelmiştir. Koreli olan Chaby Elin Oğlu yarışmasıyla tanındı. İstanbul'da yaşamaktadır. Chaby Han ve ailesi 2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye'ye yerleşmiştir. Türk okullarında okuyan Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde okumuştur. Youtube'da da dikkat çeken içerikler üreten Chaby Han, evlidir ve eşi de Türk'tür.

Chaby Han, 2017 yılında Türkiye'de ve dünyada izlenme rekorları kıran Ayla filminde Sung Joon karakterini oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır.