Yeni Dizi

Yeni Dizi

Son dakika yeni dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.573 yeni dizi haberi bulunmuştur. Tüm yeni dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.
26.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
YENİ DİZİ > Bir Sevdadır dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimler? Bir Sevdadır konusu nedir?
YENİ DİZİ > Bir Sevdadır dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimler? Bir Sevdadır konusu nedir? TRT 1 yeni dizisi Bir Sevdadır'ın oyuncuları, konusu ve karakterleri hakkında meraklı arayış başladı. Çarşamba akşamları yayınlanması planlanan dizinin yönetmenliğini Günay Günaydın yapıyor. Bozdağ Film imzalı Bir Sevdadır başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler yer alıyor. Yasin ve Yeşil'in hikayesini anlatacak Bir Sevdadır dizisi nerede çekiliyor? İşte Bir Sevdadır konusu, oyuncuları ve diğer bilgiler...
31.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında başlıyor
İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında başlıyor “Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…”
24.01.2024 Magazin
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak dizisi için geri sayım sürüyor. ATV'nin yeni dizi projesi olan ve başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak'ın yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor. O3 Medya ve Ortaks yapımı olan dizinin ilk tanıtımı da merak uyandırdı. Seyirci de araştırmalarına başladı. Peki Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? İşte ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları, konusu ve başlama tarihi...
8.12.2023 Televizyon
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler?
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler? Sandık Kokusu dizisi yakında başlıyor. Show TV'de yeni dizi Sandık Kokusu için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli'nin yer aldığ dizi sezonun en çok merak edilen yapımlarının başında geliyor. Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini yaptığı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Peki Sandık Kokusu konusu nedir? Sandık Kokusu oyuncuları kimler? İşte detaylar...
17.11.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' ilk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! Gözyaşları sel oldu
'Dilek Taşı' ilk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! Gözyaşları sel oldu Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen dizi sosyal medyaya damga vurdu.
8.09.2023 Televizyon
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı!
Ufuk Özkan'a ünlü isimlerden destek mesajları yağdı! 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan'ın, üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" diyen 48 yaşındaki oyuncuya, ünlü isimlerden destek mesajları geldi.
13.07.2023 Magazin
'Ya Çok Seversen' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri….
'Ya Çok Seversen' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri…. Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘’Ya Çok Seversen’’, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. İşte sezona damga vurması beklenen dizinin çok konuşulacak karakterleri...
6.07.2023 Magazin
Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor!
Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘’Ya Çok Seversen’’, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı bir araya getiren dizide Ateş Arcalı’ya hayat veren Kerem Bürsin farklı bir karakterle hayranlarıyla buluşacak.
4.07.2023 Televizyon
Hafsanur Sancaktutan'dan ‘Ya Çok Seversen’ için; "Beni çok heyecanlandırdı" açıklaması!
Hafsanur Sancaktutan'dan ‘Ya Çok Seversen’ için; "Beni çok heyecanlandırdı" açıklaması! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği yeni dizi Ya Çok Seversen için geri sayım devam ediyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizide Leyla’ya hayat veren güzel oyuncu karakterini anlattı.
2.07.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
12.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı!
Demet Özdemir Yunan Adaları'ndan ev aldı! Demet Özdemir, 400 bin Euro’ya Yunanistan’ın başkenti Atina’da ev aldı. Rol aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Atina’da alan ünlü oyuncu, şimdilerde evinin dekorasyon işleriyle uğraşıyor.
9.06.2023 Magazin
Dönence,  Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak!
Dönence, Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak! Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
4.06.2023 Televizyon
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
20.03.2023 Televizyon
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!
Selin Şekerci yeni dizisiyle ekranlara dönüyor! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bugüne kadar yer aldığı projeler ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Şekerci, dizide Zeynep karakterini canlandıracak.
14.03.2023 Magazin
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı
"Kraliçe" yakında Kanal D’de! Merakla beklenen dizinin afişi yayınlandı Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe’nin afişi yayınlandı.
7.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi başlıyor!
Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi başlıyor! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Göz dolduran kadrosu ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile ilgi uyandıran dizi, 27 Şubat Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
20.02.2023 Televizyon
Burcu Özberk bornozlu pozlarıyla adından söz ettirdi! 'Bu güzellik halis midir?'
Burcu Özberk bornozlu pozlarıyla adından söz ettirdi! 'Bu güzellik halis midir?' Burcu Özberk Kanal D'nin yeni dizi projesi Kraliçe'de 'Deniz' karakteriyle yakın zamanda ekranlarda yer alacak. Sosyal medya hesabında sık sık paylaşımlarda bulunan Özberk, bornozuyla koltukta uzanarak verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun bu pozlarına takipçileri kayıtsız kalamadı.
2.02.2023 Magazin
Kanal D’nin yeni dizisi "Veda Mektubu" sete çıktı! İşte diziden ilk kareler...
Kanal D’nin yeni dizisi "Veda Mektubu" sete çıktı! İşte diziden ilk kareler... Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi “Veda Mektubu” sete çıktı. Kadrosu ve hikayesi ile büyük merak yaratan diziden ilk kareler basınla paylaşıldı.
23.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.