Amine Gülşe

Amine Gülşe

Son dakika amine gülşe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amine gülşe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amine gülşe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amine Gülşe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amine gülşe gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 amine gülşe haberi bulunmuştur. Tüm amine gülşe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, ani bir kararla saçlarını sarıya boyatmıştı. Ünlü isim yine ani bir karar aldı ve değişime gitti.
27.08.2023 Magazin
Bir dönemin gözde mankeniydi! 'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok ki'
Bir dönemin gözde mankeniydi! 'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok ki' 1999 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan bir dönemin gözde mankeni Didem Uzel paylaşımıyla geçmişi yad etti.
10.03.2023 Magazin
Güzel haberi böyle verdi: Kızımız doğdu!
Güzel haberi böyle verdi: Kızımız doğdu! 2019 yılında Mesut Özil ile nikah masasına oturan Amine Gülşe ikinci çocuğunu kucağına aldı. Mesut Özil ile Amina Gülşe'nin ilk çocukları Eda, 2020 yılında dünyaya gelmişti. Ünlü çift ikinci kızına Ela adını verdi.
26.09.2022 Magazin
Amine Gülşe kızı Eda'yı paylaştı! "Annesinin kuzusu!"
Amine Gülşe kızı Eda'yı paylaştı! "Annesinin kuzusu!" Amine Gülşe daha önce, "Kızım için birçok şeye ara verdim. Bütün zamanımı ona ayırıyorum" açıklamasını yapmıştı. Gülşe, Eda'nın yeni fotoğrafını, "Annesinin kuzusu!" notuyla Instagram'dan paylaştı
7.06.2022 Magazin
Rıdvan Dilmen'le Mesut Özil arasında Bebek'te sürpriz buluşma!
Rıdvan Dilmen'le Mesut Özil arasında Bebek'te sürpriz buluşma! Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bebek'te Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'le bir araya geldi.
11.05.2022 Fenerbahçe
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den müjde! İkinci bebeğine hamile...
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den müjde! İkinci bebeğine hamile... Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuların olan Mesut Özil, tescilli güzel Amine Gülşe ile 2019 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan çift, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinden müjdeli bir haber geldi. Daha önce yaptığı açıklamalarda kızına kardeş düşündüklerini belirterek "5 çocuk sözümüz var" diyen Amine Gülşe'nin, ikinci bebeğine hamile olduğu öğrenildi! Peki Amine Gülşe kaç aylık hamile, bebeğin cinsiyeti ne? İşte detaylar...
20.04.2022 Magazin
Aybüke Pusat'tan yıllar sonra gelen itiraf: Tesadüfen Türkiye güzeli oldum
Aybüke Pusat'tan yıllar sonra gelen itiraf: Tesadüfen Türkiye güzeli oldum Ünlü oyuncu Aybüke Pusat'ın katıldığı güzellik yarışması hayatını değiştirdi. 2014 yılında Miss Turkey'de üçüncü olan Pusat, yarışmaya tesadüfen katıldığını ifade ederek, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile." dedi.
19.04.2022 Magazin
Amine Gülşe: Kızımın bana benzemesini isterdim ama babasının kopyası
Amine Gülşe: Kızımın bana benzemesini isterdim ama babasının kopyası Amine Gülşe, gazetecilerin, "Kızınız Eda en çok kime benziyor?" sorusunu cevapladı. Gülşe, "Mesut'a benziyor. Biraz bana da benzemesini isterdim ama babasının kopyası. O harika bir baba..." dedi
25.03.2022 Magazin
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği!
Pelin Karahan'dan imaj değişikliği! TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde 'İnci' karakterini canlandıran Pelin Karahan imaj değişikliğini Instagram hesabından paylaştı.
12.10.2021 Magazin
Mesut Özil'e saldıran çeteye verilen ceza belli oldu
Mesut Özil'e saldıran çeteye verilen ceza belli oldu Mesut Özil'in iki yıl önce Arsenal forması giydiği dönemde Londra'da uğradığı saldırıyı gerçekleştiren sekiz kişilik çetenin üyelerine toplam 100 yıldan fazla hapis cezası verildi.
1.04.2021 Futbol
Yengeye mesaj yağdı
Yengeye mesaj yağdı Fenerbahçe’yle anlaştığı iddia edilen Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe’nin, Instagram paylaşımı heyecanlandırdı.
11.01.2021 Magazin
Kızına kendisi bakıyor
Kızına kendisi bakıyor Amine Gülşe ile Mesut Özil, 31 Mart’ta kızları Eda’yı kucaklarına almıştı.
27.04.2020 Magazin
Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti bebek sahibi oldu! Amine Gülşe kimdir, nerelidir? Amine Gülşe kaç yaşında?
Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti bebek sahibi oldu! Amine Gülşe kimdir, nerelidir? Amine Gülşe kaç yaşında? Arsenal'da forma giyen Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil ile dünyaevine giren Türkiye Güzeli Amine Gülşe, bebek sahibi oldu. Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, yeni doğan kızlarına Eda adını verdi. Bu haberden sonra Amina Gülşe hakkında araştırma yapan vatandaşlar, ünlü çiftin ne zaman tanıştığı ve evlendiğini merak ediyor. Peki Amine Gülşe kimdir, nerelidir? Amine Gülşe kaç yaşında? İşte detaylar…
31.03.2020 Gündem
Mesut Özil baba oldu!
Mesut Özil baba oldu! İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, baba oldu.
30.03.2020 Futbol
Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu Arsenal'de forma giyen ünlü futbolcu Mesul Özil'in eşi Amine Gülşe'nin hamile olduğu geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin bebeği kız olacak.
25.02.2020 Magazin
Amine Gülşe- Mesut Özil çiftinin bebek heyecanı!
Amine Gülşe- Mesut Özil çiftinin bebek heyecanı! İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’de forma giyen Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe bebek heyecanı yaşıyor.
21.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Amine Gülşe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amine gülşe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.