Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 288. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 288. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Kanad D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ekrana gelen son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Son bölümün hemen ardından Vadi severlerin Kurtlar Vadisi Pusu 288.bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 288. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Yılların eskitemediği ekranların fenomen haline gelen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yayınlanan bölümüyle yine bomba etkisi yaratmayı başardı. Sadık bir izleyici kitlesi bulunan Kurtlar Vadisi Pusu'da dün akşam neler yaşandı bir göz atalım;

Yusuf'un büyük bir tehlike altında olması Zeynep'i tedirgin etti. Geçen haftanın son sahnesinde Öktem'in itirafıyla Polat'ın oğlunun babası olduğunu öğrenen Zeynep şok oldu. Zeynep'in tüm her şeyi öğrenmesi artık Polat'la beraber hareket etmesini gerektirdi. Cahit, Fehmi Kuzuzade'nin adamları tarafından kaçırıldı. Cahit'i, Polat'ın hareketlerine karşı rehin tutan Fehmi bu plana Kenan'ı da dahil etti. Tüm bunları öğrenen Yusuf soluğu Polat'ın ofisinde aldı.

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA CAHİT'İ KURTMARMA OPERASYONU

Fehmi tarafından kaçırılan Cahit Polat'ın yaratıcı planı sonrası kurtarıldı. Kaçırılan Cahit'i kurtarmak isteyen Polat'a sürpriz bir isim yardım etti. Polat yoğun çabaları sonucunda Cahit'i kurtardı. Tapınakçıların arasında ihanet eden üyeyi bulmak için büyük bir mücadele başladı. Dün gece bu olaylar yaşanırken seyircinin merak konusu Kurtlar Vadisi Pusu 288.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Henüz yayınlanmayan 288.bölüm fragmanını seyirci tarafından merakla bekleniyor.

Haberin Devamı