Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu

Son dakika Kurtlar Vadisi Pusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kurtlar Vadisi Pusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtlar vadisi pusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 924 kurtlar vadisi pusu haberi bulunmuştur. Tüm kurtlar vadisi pusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.
26.04.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var'
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var' Geçtiğimiz yılların sonunda annesi Akçe Sürmeli’nin vefatı ile sarsılan Ali Sürmeli’den Kenan Işık itirafı geldi. 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli, Kenan Işık'la olan anısını yıllar sonra anlattı.
22.07.2023 Magazin
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber! 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Cevat Akarsu karakterine hayat veren Şekip Taşpınar'ın yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı. İzlenme rekorları kıran ve hafızalarda silinmez bir yer edinen dizinin sevilen isminin durumu hayranlarını oldukça üzdü. Oyuncunun eşi, Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi.
12.06.2023 Magazin
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Aile İlyas Koruzade kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu diziye öldürülen Serhat'ın babası olarak dahil olan İlyas Koruzade'yi oyuncu Musa Uzunlar canlandırıyor. Peki Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında? Musa Uzunlar hangi dizilerde oynadı?
9.05.2023 Televizyon
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının son halleri gündem oldu. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’ da Polat’ın kardeşi Safiye’ye Gaye Gürsel hayat veriyordu. Dizinin üzerinden seneler geçmesine rağmen adeta yıllara meydan okuyan Gürsel’in son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
24.04.2023 Magazin
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi.
8.09.2022 Yaşam
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı?
Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Abdurrahman Gazi karakteriyle hafızalara kazınan Celal Al, Amerika’da Ermenilerin karşısına dikildi. New York’ta Türkiye konsolosluğu önünde toplanan Ermenilerin eylemlerine bozkurt işaretiyle karşılık veren oyuncu Al, 'Ne mutlu Türküm diyene!' sözleriyle haykırdı. Peki, Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al aslen nereli, kaç yaşında, eşi kim, hangi dizilerde rol aldı?
25.04.2022 Magazin
Görkem Sevindik'ten dikkat çeken yanıt: Taklit yapma konusunda fena değilim
Görkem Sevindik'ten dikkat çeken yanıt: Taklit yapma konusunda fena değilim Oyuncu Görkem Sevindik, eşi Kübra Siyahdemir'le önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sevindik, yaptığı bir taklidi eşinin sosyal medya hesbından paylaştığı hatırlatılınca, dikkat çeken bir cevap verdi.
2.04.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan'dan acı haber! Hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan'dan acı haber! Hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan'dan kötü haber geldi. "İbrahim Gündoğan neden öldü?" sorusunun yanıtı da belli oldu. Ünlü isim geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
1.04.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı!
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı! Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Devrim Yakut başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özel hayatıyla da merak edilen başarılı oyuncunun eşi de çok ünlü bir oyuncu. Yakut'un eşi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alper Kut.
28.01.2022 Magazin
Bozkurt Kuruç kimdir? Bozkurt Kuruç kaç yaşındaydı? İşte Bozkurt Kuruç’un hayatı!
Bozkurt Kuruç kimdir? Bozkurt Kuruç kaç yaşındaydı? İşte Bozkurt Kuruç’un hayatı! Eski Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti. Türk tiyatrosuna yıllarca hizmet veren ve birçok öğrenci yetiştiren Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, 86 yaşındaydı. Bozkurt Kuruç kimdir? Bozkurt Kuruç’un kaç yaşındaydı? İşte Bozkurt Kuruç’un hayatı!
16.01.2022 Gündem
Prof. Dr. Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti
Prof. Dr. Bozkurt Kuruç hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun usta ismi Prof. Dr. Bozkurt Kuruç, 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.01.2022 Kültür Sanat
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu!
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu! Kırmızı Oda dizisinde art arda vedalar yaşanıyor. Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda etmişlerdi. Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu.
1.04.2021 Magazin
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler… Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter", "Limonata" gibi yapımlarda oynayan Kuzey Makedonya'nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, 46 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Luran Ahmeti hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu?
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan ayrıldı mı? Mucize Doktor'da şok bir ayrılık yaşanacak. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan diziye veda ediyor. Baş rollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizide Reha Özcan şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacak. Reha Özcan, Mucize Doktor'dan neden ayrılıyor?
26.01.2021 Gündem
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi…
Gaye Gürsel kimdir? Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel’in biyografisi… Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisine 2 yeni oyuncu katıldı. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'ın 13 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde iki yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Arka Sokaklar dizisine Esra karakteriyle katılan Gaye Gürsel kimdir?
12.11.2020 Gündem
Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl?
Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Usta oyuncu Ali Sürmeli'nin sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Ali Sürmeli sağlık durumu nasıl? Ali Sürmeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ali Sürmeli'nin sağlık durumu...
28.09.2020 Gündem
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Umut Demirdelen kimdir? Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti!
Umut Demirdelen kimdir? Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu Umut Demirdelen, akciğerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle tedavi altına alındığı yoğum bakımda hayatını kaybetti. Kurtlar Vadisi Pusu’da da rol alan Umut Demirdelen hakkındaki bu gelişmenin ardından, Umut Demirdelen hakkındaki araştırmalar artmaya başladı. Peki, Umut Demirdelen kimdir?
21.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtlar vadisi pusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.