Ali Sürmeli

Ali Sürmeli

Son dakika Ali Sürmeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Sürmeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Sürmeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Sürmeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali sürmeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 ali sürmeli haberi bulunmuştur. Tüm ali sürmeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin geçen hafta hacklenerek paylaşımlar yapılan sosyal medya hesabı kurtarıldı. Hesabın Amerika'dan IP kullanılarak hacklendiği ortaya çıktı.
12.02.2024 Magazin
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabının çalındı. Hesaptan yapılan paylaşımlar ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Magazin
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var'
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var' Geçtiğimiz yılların sonunda annesi Akçe Sürmeli’nin vefatı ile sarsılan Ali Sürmeli’den Kenan Işık itirafı geldi. 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli, Kenan Işık'la olan anısını yıllar sonra anlattı.
22.07.2023 Magazin
Anne acısıyla sarsılan Ali Sürmeli, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı
Anne acısıyla sarsılan Ali Sürmeli, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli’nin kolon kanseri tedavisi gören annesi Akçe Sürmeli, geçtiğimiz sene kendini asarak intihar etmişti. Yaşadığı acının ardından uzun süredir ortalarda görünmeyen Sürmeli, geçtiğimiz gün Kadıköy'de gizemli bir kadın arkadaşı ile kameralara yansıdı.
19.04.2023 Magazin
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım'
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım' 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' (2004) ve 'Aşka Sürgün' (2005) dizilerinde rol alan Fırat Tanış ve Ali Sürmeli, yıllar sonra sette bir araya geldi. Tanış, o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.01.2023 Magazin
Oyuncu Ali Sürmeli’nin annesi kimdir? Akçe Sürmeli  nereli, kaç yaşında, Oyuncu Ali Sürmeli’nin Akçe Sürmeli öldü mü?
Oyuncu Ali Sürmeli’nin annesi kimdir? Akçe Sürmeli  nereli, kaç yaşında, Oyuncu Ali Sürmeli’nin Akçe Sürmeli öldü mü? Oyuncu Ali Sürmeli’nin annesi öldü mü, Akçe Sürmeli kimdir, nereli, kaç yaşında? Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli evinin bahçesinde yaşamına son verdi. Peki, Oyuncu Ali Sürmeli’nin annesi kimdir?
9.09.2022 Magazin
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti
Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi, intihar etti Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi.
8.09.2022 Yaşam
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haber! Ünlü oyuncunun beyninde tümör çıktı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haber! Ünlü oyuncunun beyninde tümör çıktı... Ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusunun beyninde tümör çıkınca acil olarak ameliyata alındı. Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce'nin yaptığı ameliyat sonrası Sabina Toziya'yı evine getirmek için özel uçak ayarlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak. Dizinin ekranlara geleceği yeni bölüm fragmanında sürpriz olaylar yaşanıyor.
18.01.2021 Magazin
Usta oyuncu Ali Sürmeli ekranlara dönüyor
Usta oyuncu Ali Sürmeli ekranlara dönüyor Geçtiğimiz eylül ayında beyin kanaması geçiren usta oyuncu Ali Sürmeli, sağlığına kavuştu. Sürmeli, uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek.
15.01.2021 Magazin
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları: Kim, kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde neler olacak?
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları: Kim, kimdir? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinde neler olacak? Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu Salı da evlere konuk olacak. Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları ve oyuncuları…
27.10.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm detayları...
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm detayları... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı izleyicilerle buluşuyor. Yeni bölümde Hızır ve İlyas arasında infaz emri nedeniyle gerginlik yaşanırken, Hızır ile İlyas’ın durumu nasıl düzelteceği merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine denk gelenler ise oyuncu kadrosuyla ilgili arama motorlarına yöneliyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm detayları ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı!
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO yeni bölüm fragmanı! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 6. sezona merhaba diyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun ilk bölümünde de aksiyon eksik olmuyor. Peki, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak? EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak? EDHO'ya yeni katılan oyuncular kim? İşte EDHO yeni bölüm fragmanı!
6.10.2020 Gündem
Ali Sürmeli ile ilgili son dakika açıklaması
Ali Sürmeli ile ilgili son dakika açıklaması Tedavisi yoğun bakımda süren ünlü sanatçı Ali Sürmeli ile ilgili hastaneden yeni bir açıklama geldi.
5.10.2020 Magazin
Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl?
Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Usta oyuncu Ali Sürmeli'nin sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Ali Sürmeli sağlık durumu nasıl? Ali Sürmeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ali Sürmeli'nin sağlık durumu...
28.09.2020 Gündem
Bu hafta 7 film vizyona girecek!
Bu hafta 7 film vizyona girecek! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona girecek.
5.12.2019 Kültür Sanat
Osmanlıların Amerika'ya göçü belgesel oldu!
Osmanlıların Amerika'ya göçü belgesel oldu! Fırsatlar Ülkesi olarak anılan Amerika’ya 1900’lü yılların başında Anadolu’dan yaşanan büyük göç ‘Uzun Yolculuk’ adıyla belgesel oldu.
22.04.2019 Kültür Sanat
Oya Unustası kimdir?
Oya Unustası kimdir? Oya Unustası kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul dizisine kadın başrol oyuncusu olarak katılan Oya Unustası'nın hayatını haberimizde derledik. İşte güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası ile ilgili tüm bilgiler...
9.05.2018 Gündem
İddialı diziden final kararı!
İddialı diziden final kararı! Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in başrollerini paylaştığı Servet dizisi de reyting kurbanı olan yapımlar kervanına katıldı.
2.05.2018 Televizyon
Gülmek varken ağlamak niye?
Gülmek varken ağlamak niye? “Arka Sokaklar” dizisindeki “Zeliha” karakteri ile ünlenen oyuncu Yüsra Geyik, “Arka Sokaklar benim ikinci ailem” diyor.
27.04.2018 Arşiv
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Sürmeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali sürmeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.