Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 510. bölüm

Sevilen dizi Arka Sokaklar 510. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor...

Arka Sokaklar 510. bölüm

Arka Sokaklar son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin son bölümünde Mesut intihar etmeye kalkışıyor. Rıza baba ve Hüsnü son anda müdahale ediyor. Peki Arka Sokaklar 510. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitledi. 510. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 22 Mart Cuma akşamı Kanal D'de olacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

15 Mart 2019 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 509. yeni bölümünde Mesut, intihar etmesine ramak kala Rıza Baba ve Hüsnü tarafından kurtarılıyor!

Mesut, yılların verdiği acı ve son olarak da Umut Bebeğin ölümü üzerine bunalıma girer. Selin, Rıza Baba, Hüsnü ve ekip arkadaşlarının da desteğini kaybedince tekrar içemeye başlar. Sevdiklerinden uzaklaşan ve yalnız kalan Mesut kötü bir karar alır. Bunalımın ve alkolün verdiği etkiyle birlikte intihar ederek yaşadığı olumsuzlukları yok olacağını düşünür.

Sevdiklerine son bir mektup yazarak silahını başına dayar. Rıza Baba ve Hüsnü'nün tam zamanında yetişmesi sonucu kurtulur. Mesut, alkolizmden kurtulması için tedavi merkezine yatırılır. Rıza Baba, Hüsnü ve Engin Müdür dışındakiler Mesut'un hastaneye yattığından habersizdiler.

Haberin Devamı