Zurna

Zurna

Son dakika zurna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zurna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zurna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zurna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zurna gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 zurna haberi bulunmuştur. Tüm zurna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı!
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı! Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç’in (44), cenazesinde davul zurna çalındığı ortaya çıktı. Çukurova'da yaşayan bazı Arap kökenli aileler, yakınları için cenazelerde aynı zamanda 'acının simgesi’ olarak da davul zurna çaldırıyor.
23.11.2023 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı Muğla’nın Marmaris ilçesinde Türklerin davullu zurnalı kız almasından etkilenen İngiliz Prenderville çifti, damadın ailesinin birkaç yıl önce yerleştiği Turunç’ta yapmak istedikleri düğünü Türk geleneklerine uygun yaptı. Düğün organizatörü Döne Yörük, "Hep kendi geleneklerine uygun düğün istiyorlardı, bu ilk defa oldu" dedi.
26.06.2023 Yaşam
Kozan il mi olacak? İlçenin il olma şartları neler, Kozan il mi oldu, ne zaman olacak?
Kozan il mi olacak? İlçenin il olma şartları neler, Kozan il mi oldu, ne zaman olacak? Kozan il mi olacak, Adana Kozan ne zaman olur? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il" açıklaması, Adana'nın Kozan ilçesinde büyük bir sevinçle karşılandı. Esnaflar Bahçeli tarafından yapılan açıklama sonrası davul zurna eşliğinde iş yerlerine Türk bayrağı astı.
15.06.2023 Gündem
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı Kars'ta vatani görevini yaparken psikolojik sorunları doktor raporu ile kanıtlandığı halde, terhis edilmeyen, sonrasında intihar eden Jandarma Er Sait Çığcı (20), açılan davada 7 yıl sonra şehit sayıldı. Mahkeme kararının ardından oğlunun mezarını ziyaret eden Emine Çığcı, "Sen şehitsin, şehitliğin ile gurur duyuyorum" dedi.
10.01.2023 Yaşam
Mahalleye kurulan ATM'ye davullu zurnalı kutlama
Mahalleye kurulan ATM'ye davullu zurnalı kutlama Manisa'da, yaklaşık 30 bin nüfuslu Barbaros Mahallesi'ne kurulan bir bankaya ait ATM cihazı, çevredekileri sevindirdi. ATM başında merakla toplanan mahalle halkı, davul zurna eşliğinde göbek atarak kutlama yaptı.
1.01.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Usanmadan, yılmadan, Türkiye'nin alt yapısını biz değiştirdik üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, inşallah 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferi elde etmemizin önüne kimse geçemez" dedi.  
27.11.2022 Siyaset
Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu
Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu Eski milli futbolcu Fatih Akyel, Kırklareli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu.
13.10.2022 Futbol
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi!
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dünyaevine girdi! Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakteriyle tanıdığımız Sevda Dalgıç, nikah masasına oturduğu Emir Güvenç ile pandemiye takılan düğünlerini gerçekleştirdi.
29.08.2022 Magazin
Bakan açıkladı, bin 300 tarım kredi markete kasap reyonu açılacak
Bakan açıkladı, bin 300 tarım kredi markete kasap reyonu açılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Bin 300 tane tarım kerdi market var. Bu marketlerde inşallah özellikle kasap reyonunu et süt kurumu tabelasıyla donatacağız. Kardeş kuruluş kardeş organizasyon olarak tarım kredi marketlerde de bu etlerin satışını sağlayacağız, hem et süt kurumunu, hem üreticimizi, hem de tüketicimiz lehine bir adım atmış olacağız" dedi.
12.08.2022 Ekonomi
Muharrem İnce: Dolar 4 lirayken aday olmayanlar, 18 lirayken oluyor
Muharrem İnce: Dolar 4 lirayken aday olmayanlar, 18 lirayken oluyor Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, NATO'nun Türk demokrasisinin bekçisi ve güvencesi olduğuna inanmadığını belirterek, “NATO'ya karşı kendimizi korumak için NATO üyeliğimiz gereklidir. Bizim demokrasimizin güvencesi milletimizdir, anayasamızdır, TBMM'dir" dedi. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusuna da değinen İnce, "Dolar 4 lirayken aday olmayanlar, 18 lirayken oluyor" dedi.
31.07.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Toprak anaya dönmenin tam vaktidir
TBMM Başkanı Şentop: Toprak anaya dönmenin tam vaktidir Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da katıldığı törenle başladı. Tören alanında kendisini karşılayan davul-zurna ekibine bahşiş veren Şentop, "Koronavirüs salgını milletimize, köyünü ve toprağını hatırlattı. Büyükşehirlerde yaşayan insanlarımızın bir kısmı, sadece tatillerde uğradıkları memleket topraklarına salgın döneminde, dönme kararı aldı. Çalışmaya ve üretmeye mecburuz. Güneşin, toprağın ve suyun bahşedildiği ülkemiz topraklarına, toprak anaya dönmenin tam vaktidir” dedi.
9.06.2022 Siyaset
19 Mayıs şiirleri! Uzun kısa 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık İlkokul, ortaokul ve lise düzeyi resimli duygusal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Şiirleri
19 Mayıs şiirleri! Uzun kısa 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık İlkokul, ortaokul ve lise düzeyi resimli duygusal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Şiirleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı şiirleri için araştırmalar hız kazandı. 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için 19 Mayıs şiirler sorgulaması yapılıyor. Cumhuriyet tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız yurdun dört bir yanında kutlanacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkmasını simgeleyen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için uzun kısa seçenekli duygusal resimli anlamlı en güzel 19 Mayıs 1919 ile ilgili şiirleri bir araya getirdik. İşte Atatürk ve 19 Mayıs şiirleri…
19.05.2022 Gündem
Binlerce kişi Kakava Hıdırellez Şenliğine gece saat 04.00’te akın etti, gün ağarıncaya kadar eğlendi
Binlerce kişi Kakava Hıdırellez Şenliğine gece saat 04.00’te akın etti, gün ağarıncaya kadar eğlendi Edirne’de dün başlayan Kakava Hıdırellez şenlikleri gün ağarıncaya kadar aralıksız devam etti. Eğlencenin tavan yaptığı şenlikte, tutulan dilekler Tunca Nehrine atıldı, ağaçlara bağlandı. Kendini müziğin ritmine kaptıran yerli ve yabancı binlerce kişi eğlenceli görüntüler oluşturdu.
6.05.2022 Yaşam
Kurtulmuş: 2024’de yerel seçimlerde de milletin iradesiyle güçlü bir şekilde çıkacağız
Kurtulmuş: 2024’de yerel seçimlerde de milletin iradesiyle güçlü bir şekilde çıkacağız AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Batman’daki programlarının ardından Diyarbakır’a gelerek Bağlar Belediyesi’ni ziyaret etti. Davul zurna eşliğinde Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından karşılanan Kurtulmuş, burada basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. Ardından Kayapınar ilçesinde bir otelde partililerle ‘Kuruluşundan bugüne vefa buluşması’ konulu toplantıya katıldı. Kurtulmuş’a toplantıda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve eski milletvekili Mine Lök Beyaz ile AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın da eşlik etti.
31.03.2022 Siyaset
Mehmet Özhaseki: En iyi belediyeciliği AK Parti yapar
Mehmet Özhaseki: En iyi belediyeciliği AK Parti yapar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’de belediyeciliği en iyi Ak Parti'nin yaptığını söyledi. Özhaseki, “Bizim belediyecilik anlayışımız, hizmet belediyeciliğidir, eser belediyeciliğidir. İdeolojik noktasında yapılan belediyecilikten geçmişte ülke çok çekti. Özellikle 1994 öncesinde İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere hakim olan aşırı sol kafaların o dönemde ortaya koymuş oldukları belediyecilik yapısı, hepimizi çok rahatsız etmişti" dedi.
23.03.2022 Siyaset
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı…
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı… Akrep Nalan öldü mü? Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Akrep Nalan neden öldü, Akrep Nalan kimdir, hastalığı ne? Neden akrep deniliyordu?
20.04.2022 Magazin
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh!
Savaşa hayır sözleri ve mesajları! Rusya Ukrayna savaşına karşı barış ile ilgili sözler ve savaş karşıtı sözler: Yurtta Sulh Cihan da Sulh! Rusya - Ukrayna krizi savaşa döndü. Rusya Devlet Başkanı Putin, 24 Şubat tarihinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna lideri Zelenski ülkede genel seferberlik ilan etti. Zelenski ayrıca bugünkü saldırılarda 137 kişinin yaşamını yitirdiğini, 300'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Savaşın vahameti her geçen saat ağırlaşırken savaş karşıtı sözlerle tepkilerini dile getirmek isteyenler “Savaşa hayır sözleri ve barış mesajları” paylaşıyor. İşte savaşa hayır ve barış sözleri…
25.02.2022 Gündem
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir?
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? Günlük hayatta kullanılan pek çok eşya bulunuyor. Başında Z harfi bulunan eşya isimleri de merak edilen konular arasında. Peki, Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zurna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zurna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.