Zeytin Ağacı

Zeytin Ağacı

Son dakika zeytin ağacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeytin ağacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeytin ağacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytin Ağacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytin ağacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 zeytin ağacı haberi bulunmuştur. Tüm zeytin ağacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
6 Şubat depremlerinde ölenlerin anısına Vatikan’da zeytin ağacı dikildi
6 Şubat depremlerinde ölenlerin anısına Vatikan’da zeytin ağacı dikildi Katolik aleminin yönetim merkezi olan Vatikan Şehir Devleti’nin ünlü bahçelerine, 6 Şubat depremlerinde yitirilen canların anısına ve desteğinden dolayı Vatikan’a teşekkür amacıyla bir zeytin ağacı dikildi.
6.02.2024 Dünya
Fransa, Japonya ve Arap ülkelerinden büyük talep var! Kilosu 10 lira
Fransa, Japonya ve Arap ülkelerinden büyük talep var! Kilosu 10 lira Türkiye'de zeytin üretiminin ise yüzde 20’sinin gerçekleştirildiği Mut'ta, 296 bin dekar zeytin alanında 12 milyon 500 bin kayıtlı, orman işletmesinin diktirdiği, yeni dikilen meyvesiz ve kayıtsız toplam 15 milyon zeytin ağacı bulunuyor.
21.09.2023 Yaşam
Muğla’da maden sahaları zeytin bahçesine dönüştü
Muğla’da maden sahaları zeytin bahçesine dönüştü Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 2,5’ini karşılayan Yeniköy Kemerköy Termik Santrali’nin işlevini tamamlayan maden sahaları yeniden aslına uygun olarak rehabilite ediliyor. İşlevini tamamlayan maden sahalarına yörenin iklim koşullarına uygun olarak ekim gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda santral sahasında bugüne kadar 22 binden fazla zeytin ağacı toprakla buluşturuldu.
26.07.2023 Ekonomi
Misvak Nasıl Kullanılır? Misvak Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Misvak Nasıl Kullanılır? Misvak Kullanırken Yapılması Gerekenler... Misvak, diş bakımını doğal şekilde yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir üründür. Doğal şekilde ağaçlardan elde edilen misvak Dünya sağlık örgütü tarafından da önerilir. 
4.07.2023 Sağlık
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
Tuba Büyüküstün: Uçlarda yaşayan biri değilim
Tuba Büyüküstün: Uçlarda yaşayan biri değilim Son olarak Zeytin Ağacı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Tuba Büyüküstün Elle dergisine konuştu. Eski eşi Onur Saylak’tan olan ikiz kızları Toprak ve Maya’nın burada okuduğunu ve Paris sokaklarında sık sık yürüyüp rastladığı sergileri gezdiğini söyledi. Oyuncu, farklı konularda açıklamalar yaptı...
8.12.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Yorum yağdı
Tuba Büyüküstün ikiz kızları Toprak ve Maya'yı paylaştı! Yorum yağdı Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisiyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı görenler "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarından bulundu.
10.10.2022 Magazin
Seda Bakan'dan kızı Ela'ya: 40'ımız uçuyor!
Seda Bakan'dan kızı Ela'ya: 40'ımız uçuyor! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Seda Bakan, 'Ela' adını verdiği ikinci kızını 2 Eylül 2022 tarihinde dünyaya getirmişti. Şimdilerde vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren güzel oyuncu, 40 günlük olan Ela için evinde mevlit okuttu. Bakan, bu özel günden kareleri sosyal medya hesabından 'Çok şükür' diyerek paylaştı.
9.10.2022 Magazin
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkiye katlandı
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkiye katlandı Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı deposu olarak bilinen Mersin'in Mut ilçesinde hasadı başlayan zeytinin fiyatı düşerken, zeytinyağının fiyatı ise ikiye katlandı. Zeytinin kilosu 6 liradan 4 liraya, iri zeytinin kilosu 14 liradan 13 liraya düştü, 45 ile 60 TL arasında satılan zeytinyağının kilosu ise 100 TL'ye çıktı.
30.09.2022 Ekonomi
Seda Bakan kızlarını paylaştı!
Seda Bakan kızlarını paylaştı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
18.09.2022 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' adlı dizide Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen Murat Boz'un rol arkadaşı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hem Büyüküstün hem Boz aşk haberlerini yalanlarken; Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Görüntü vermek istemeyen oyuncular hızlıca araçlarına binerken, Boz basın mensuplarıyla sohbet etti.
29.07.2022 Magazin
İstanbul’da fetih coşkusu Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile taçlanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk fidanı dikti
İstanbul’da fetih coşkusu Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile taçlanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk fidanı dikti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethi'nin 569. yıl dönümünde Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin fidan dikim törenine katıldı. İlk fidanı Cumhurbaşkanı Erdoğan dikti. Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 5. büyük parkı olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne İstanbul'un 29 Mayıs 1453'te fethedilmesini simgeleyen 145 bin 300 ağaç dikilecek.
29.05.2022 Gündem
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler!
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler! Yurdun büyük bir bölümü kar yağışı altındayken çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi. TOGG sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir video yayımladı.
20.03.2022 Gündem
Petrol ve doğal gaz ile ilgili Bakan Dönmez'den canlı yayında son dakika açıklaması
Petrol ve doğal gaz ile ilgili Bakan Dönmez'den canlı yayında son dakika açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğal gaz ve petrol fiyatlarında son durumu değerlendirdi. Doğal gaz destekleri hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, "Başvuruları almaya başladık. Martın ikinci yarısından itibaren ödemelere başlayacağız. Her yerde doğal gaz olmayabilir, kömür desteği de devam edecek. Teknik çalışma sonrasında bu yardımdan istifade edecekler. 3-4 milyona çıkacak gazda da... Elektrikte de 2'den 4 milyona çıktı. 450 lira ile 1150 lira arasında destek sağlanacak." dedi.
12.03.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan, zeytinliklerin maden sahası olacağına dair yapılan eleştiriye yanıt
Bakan Kurum'dan, zeytinliklerin maden sahası olacağına dair yapılan eleştiriye yanıt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son günlerde kamuoyunun gündeminde olan zeytinliklerin maden sahasına tahsis edileceğine yönelik yapılan eleştirilere, "2002 yılına kadar, bu ülkede sadece 620 bin hektar zeytincilik alanı vardı. AK Parti iktidarlarıyla beraber, 2021 yılı sonu itibariyle zeytin alanı büyüklüğümüz tam 890 bin hektara çıktı. Ülkemizde bizden önce 101 milyon zeytin ağacı vardı, bugün bu sayıyı 2021 yılı sonu itibarıyla tam iki kat arttırarak, 192 milyona çıkardık. Türkiye zeytinyağı üretiminde dünya 5.’si olmuştur. Bu rakamlar da gösteriyor ki zeytin ağaçlarımızı bırakın azalmayı, yaptığımız desteklerle günbegün daha da artırmak suretiyle ağaç varlığımızı, çalışmalarımızı her geçen gün sürdürüyoruz" yanıtını verdi.
8.03.2022 Siyaset
Bakan Kurum: 2022’de daha büyük oranda hazine arazimizi çiftçimizin kullanımına açacağız
Bakan Kurum: 2022’de daha büyük oranda hazine arazimizi çiftçimizin kullanımına açacağız Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık 55 bin çiftçiye toplam 595 milyon metrekare yüzölçümlü hazine arazisini, başta zeytin olmak üzere ceviz ve badem üretimi için verdiklerini belirterek, "2022 yılında, çok daha büyük oranda hazine arazimizi yine başta zeytin ve ayçiçeği olmak üzere, organik tarımın her türü için çiftçimizin kullanımına açacağız" dedi.
8.03.2022 Ekonomi
Bakan Derya Yanık'tan Çatalca ziyareti
Bakan Derya Yanık'tan Çatalca ziyareti  Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çatalca'da birçok noktaya ziyarette bulundu.  
26.02.2022 Gündem
TOGG ilk kez dünya sahnesinde! Türkiye'nin otomobili böyle tanıtıldı
TOGG ilk kez dünya sahnesinde! Türkiye'nin otomobili böyle tanıtıldı TOGG, Dünyanın en büyük teknoloji fuarında sergileniyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş ABD'nin Las Vegas eyaletinde gerçekleştirilen CES'de (Consumer Electronics Show) Türkiye'nin otomobilini tanıttı.
5.01.2022 Ekonomi
Kardeşini öldürene haksız tahrik indirimi!
Kardeşini öldürene haksız tahrik indirimi! Antalya'nın Manavgat ilçesinde, zeytin ağaçlarının kesilmesi nedeniyle çıkan tartışmada ağabeyi Hüseyin Baran'ı (64) tüfekle öldüren Mustafa Baran'a (62) 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak, 17 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkeme başkanı, meşru savunmada sınırın mazur görülebilecek heyecan, korku ve telaştan ileri gelmek suretiyle aşıldığı için ceza verilmesine yer olmadığını belirterek, karşı görüş belirtti.
21.10.2021 Yaşam
Kardeş cinayeti sanığı: Ya o ölecekti ya ben
Kardeş cinayeti sanığı: Ya o ölecekti ya ben Antalya'nın Manavgat ilçesinde, zeytin ağaçlarının kesilmesi nedeniyle çıkan tartışmada ağabeyi Hüseyin Baran'ı (64) ruhsatsız tüfekle öldüren Mustafa Baran'ın (62) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Baran, duruşmada "Bu şahıslardan 10 yıldır kaçıyorum. Kaçmaktan usanmıştım. Suç tarihinde ya o ölecekti ya ben" diyerek, tahliyesini ve beraatini istedi.
12.10.2021 Gündem
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Haberler peş peşe geldi... Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. 13 şehirde, 41 noktada yangın çıkarken, şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirdi, 138 kişi de yaralandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Kahramanmaraş ve Adana Ceyhan'daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Soğutma çalışmaları devam ediyor” dedi. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Vatandaşlarımızın da tüm ihtiyaçlarını, zararlarını temin edeceğiz. Bu amaçla da çalışmaları başlattık. Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza da kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeytin Ağacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytin ağacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.