Zarif

Zarif

Son dakika zarif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zarif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zarif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zarif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zarif gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.569 zarif haberi bulunmuştur. Tüm zarif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür?
Moğollar Türk Müdür? Moğolların Dinleri Ne? Cengiz Han Türk Müdür? Moğollar, Avrasya'nın uçsuz bucaksız bozkırlarında yaşayan birçok göçebe gruptan birisiydi. Moğollar ve diğer göçebelerin çoğu, güç için sık sık kendi aralarında savaşmışlardır. Nadiren tek bir lider altında birleşmişlerdir.
31.01.2024 Gündem
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Boğa burcu erkeğinin hayır diyemeyeceği kadın özellikleri! Boğa burcu erkeği nasıl kadınları sever?
Boğa burcu erkeğinin hayır diyemeyeceği kadın özellikleri! Boğa burcu erkeği nasıl kadınları sever? Her bir burcun farklı karakteristik özellikleri mevcuttur. Bunlardan birisi de Boğa burcudur. Ancak en merak edilen ise Boğa burcu erkeğinin özellikleri ve nasıl kadınlardan hoşlandıkları olmuştur. Biz de boğa burcunun hayır diyemeyeceği kadın özelliklerini araştırdık.
29.10.2023 Astroloji
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden Oyuncu Civan Canova’nın vasiyeti ailesi tarafından yerine getirildi. Sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamayan sanatçının kazandığı gelir LÖSEV’e bağışlandı.
20.10.2023 Magazin
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor Samsung Golf Turnuvası, golfseverleri 9-10 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club’da bir araya getirecek.
8.09.2023 Şampiy10
30 yıldır aynı kiloda! Cemiyetin önemli simalarından Elif Dürüst formunun sırrını anlattı
30 yıldır aynı kiloda! Cemiyetin önemli simalarından Elif Dürüst formunun sırrını anlattı Cemiyetin en zarif kadınlarından biri olan ve 53 yaşında olan Elif Dürüst 30 yıldır aynı kiloda olduğunu söyledi.
23.08.2023 Magazin
Realme 10 İncelemesi
Realme 10 İncelemesi O, Türkiye akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından biri ve şimdi 10 serisiyle geliyor. Realme’nin en son teknolojilerini barındıran Real me 10 yanımda… Gelin yakından inceleyelim…

Kusursuz bir ekran arıyorsanız bu telefon tam size göre… Çünkü Realme 10’un öne çıkan ve segmentinde fark yaratan en büyük avantajlarından biri hem 90Hz AMOLED ekran hem de MediaTek G99 özelliği… 90Hz AMOLED ekran, sunduğu canlı renkler ve daha az leke bırakma özelliği ile yüksek bir görsel deneyim sağlıyor. Corning Gorilla Glass 5 ile korunan ekran parlak gün ışığında net görüş için 1000nit olan en yüksek parlaklığa ulaşıyor.

‘’Bana pil dayanmıyor’’ diyorsanız burada da hemen bir araya girmek ve telefonun biraz batarya özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Realme 10 da güçlü ve yetkin bir SoC var. Bu da geliştirilmiş güç performansı ile daha az gecikme ve sorunsuz sistem performansı sunması demek. Pil özelliklerini biraz daha detaylı anlatmak istiyorum. Çünkü birçoğumuz için bence son derece önemli… CPU performansı %25, GPU performansı %78 oranında iyileştirilmiş olan yeni telefonda 6nm teknolojileri sayesinde genel güç tüketimi de %20 oranında azaltıldı. Telefonun 8+256GB varyantı altında test edilen AnTuTu skoru ise 400.084'e ulaşarak piyasadaki tüm G99 destekli akıllı telefonlar arasında en yükseği oldu.

Bu akıllı telefon, tüm gün yeterli kullanım için 5000 mAh'lik bir pil ve 28 dakikada pilin yüzde 0'dan yüzde 50'ye hızlı bir şekilde yeniden artırılması için 33W hızlı şarj sunuyor.

Realme 10, bu bataryayı 7,95 milimetrelik ince bir gövdeye sığdırmış. Telefon bugüne kadar üretilen en ince Realme telefon olma özelliğine de sahip. Ayrıca, sadece 178 gram ağırlığında. Bu da size uzun oyun seanslarında bile rahat bir tutuş deneyimi imkânı sağlıyor.

Hazır oyun demişken, peki siz bir oyun tutkunu musunuz? Telefonumla konforlu bir oyun deneyimi yaşamak istiyorum diyorsanız, Realme 10 ile bu keyfi fazlasıyla yaşayacaksınız. Çünkü bu telefon, dengeli modda 40 fps'de PUBG oyununu destekliyor. Ayrıca PUBG oyunları için 9,41 saate kadar inanılmaz bir bekleme süresi sunarak sorunsuz ve gecikmesiz uzun oyun oturumları sağlıyor.

Benim için ve bence birçoğumuz için önemli kriterlerden biri de telefonun belleği yani hafızası… Realme 10, 8+128GB ve 8+256GB olmak üzere farklı depolama alanı seçeneğiyle sunuluyor. Özellikle fazla uygulama kullananlar ya da çok fazla fotoğraf ve video çekenler artık telefonumda yer kalmayacak diye korkmanıza gerek yok. Çünkü Realme, 8+256GB büyüklüğünde RAM ve ROM özelliği ile sizi bu stresten kurtarmış. Şöyle özetleyebiliriz ki; çekilen 64.000'den fazla fotoğrafınızı bu akıllı telefonda saklayabilirsiniz. Bu da hiç göz ardı edilmeyecek bir rakam. Üstelik bunu 1 TB'a kadar harici depolama ile genişletme imkanına da sahipsiniz.

Realme 10, 8GB'a kadar sanal RAM sunarak RAM depolama alanını maksimum 16GB'a kadar genişletiyor ve kullanıcıların favori uygulamaları arasında sorunsuzca gezinebilmeleri için bekleme modunda 18 uygulamaya kadar da izin veriyor.

İşin biraz daha teknik kısmına girersek, LPDDR4X ve UFS 2.2 ise daha hızlı uygulama başlatma, daha hızlı dosya okuma ve yazma hızı ve oyunlarda saniye başına daha istikrarlı bir kare hızı ile eMMC özellikli benzerlerinden daha iyi performans gösteriyor.

Biraz kamera özelliklerinden de bahsetmek istiyorum. Realme 10’in 50MP birincil kamera ayarı ve 16MP selfie kamerası sunan iyi bir kamerası var. Telefonun segmentindeki en yüksek çözünürlüklerden birine sahip birinci kamerası yüksek görüntüleme kalitesi sunuyor. Ayrıca ProLight teknolojisi ile gelişmiş bir Gece Modu sağlayarak gürültüyü büyük ölçüde azaltıyor ve işlemci performansı sayesinde deklanşör hızı da %121 oranında iyileşiyor. Yüksek çözünürlüklü selfie kamerası ve gelişmiş gece çekimlerinin yanı sıra realme 10, kullanıcıların odak bölgelerini manuel olarak kontrol etmelerini ve serbestçe yakınlaştırıp uzaklaştırmalarını sağlıyor… 90'lar tarzı pop filtresi ve tepe ve yakınlaştırma özelliğine sahip Sokak Fotoğrafçılığı Modu 2.0 de cabası…

Realme 10, 3,5 mm kulaklık girişi ve %200 UltraBoom hoparlör ile donatılmış. Bu sayede, % 200 ses seviyesinde yüksek çözünürlüklü sesin keyfini çıkarabileceksiniz.

Realme telefonlarında teknik özelliklere olduğu kadar şıklığa ve stile de önem veriyor biliyorsunuz. Bu üründe de yine bu şıklığı görmek mümkün. Işık hızında hareket eden güçlü ve parlak parçacıklardan ilham alan marka hafif parçacık tasarımı ile kendini gösteriyor. Ürün, daha az parmak izi ile çarpıcı bir parlak yüzeye ve 3D doku elde etmek için 6 katmanlı zarif bir kaplamaya da sahip. Ayrıca kullanıcıların tarzlarına uyması için Clash White ve Rush Black olmak üzere iki dinamik renk seçeneği var.

Güçlü yonga seti ve depolama desteği sayesinde realme 10, bu standarttaki en yüksek akıcılık derecesi olan TÜV SÜD 36 Aylık akıcılık derecesi A ile sertifikalandırılan tek segment ürünü oldu. realme 10’in sorunsuz çalışmasını sağlamak için titiz bir yaşlandırma süreci, tekrarlanan uygulama başlatma ve dosya yükleme testleri gerçekleştirildi.

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan Realme, sadece dört yıl içinde dünya çapında 30 pazarda ilk 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline gelerek büyük bir başarıya imza attı. Firma, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcıya sahip.

Son olarak ufak bir hatırlatma da yapmak istiyorum. Şirket, yeni bir plan da hayata geçirdi; daha kullanıcı merkezli bir yazılım deneyimi sağlamak için, “UI widget ortak oluşturma planı” başlattı. Eğer siz de fikirlerinizi paylaşmak ve bir sonraki yazılım güncellemesine katkıda bulunmak isterseniz; www.realme.com adresine girmeniz yeterli. Detaylı adresi ve diğer tüm merak ettiklerinizi videomuzun açıklamalar kısmında da bulabilirsiniz.

Sonuç olarak bence bu akıllı telefonun sektöre girmesiyle birlikte rekabet de daha da kızışacak gibi… Bulunduğu segment göz önüne alındığında hem şık tasarımı hem de sunduğu yüksek performansla Realme rakiplerine yine soğuk terler döktürecek. Benim şimdilik size anlatacaklarım bu kadar. Bir sonraki videoda görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Sponsorlu İçerik
7.08.2023 Advertorial
Realme 10 İncelemesi
Realme 10 İncelemesi O, Türkiye akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından biri ve şimdi 10 serisiyle geliyor. Realme’nin en son teknolojilerini barındıran Real me 10 yanımda… Gelin yakından inceleyelim…
7.08.2023 Advertorial
Onlara şans verirken iki kere düşünün! Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
Onlara şans verirken iki kere düşünün! Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? İlişkilerinde burçları ön plana çıkaran kadınlara özel bir tüyo hazırladık. Astrolojiye merak salan pek çok kişi kadın - erkek ilişkilerinde burçların da payını inkar etmiyor. Özellikle Terazi burcu erkeğinin özelliklerini araştıranlar için onların nasıl kadınlardan hoşlandığına haberimizde yer verdik.
30.07.2023 Yaşam
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Usta sanatçının performansı ve eşsiz repertuvarıyla dolu dolu geçen gece, Yeşilçam nostaljisi yaşayan dinleyicilere keyifli bir müzik yolculuğu yaşattı.
24.06.2023 Magazin
Realme C55 İncelemesi
Realme C55 İncelemesi Bu haftaki konuğumuz; akıllı telefon pazarının son yıllardaki en aktif oyuncuları arasında yer alan Realme’nin yeni gözbebeği C55… Adını İngilizcedeki Champion kelimesinden alan C serisinin en yeni ürünü C55 kendi segmentinde yeni bir standart oluşturuyor… Neden mi? Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan Realme C55, birçok yeni özelliği ve benzersiz performansıyla olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Şık tasarımı ve mini kapsül deneyimi sunan ekranıyla dikkat çeken Realme C55’i gelin yakından inceleyelim…
23.06.2023 Advertorial
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Body Kit Nedir, Ne İşe Yarar? Araçlarda Body Kit Avantajları Nelerdir?
Body Kit Nedir, Ne İşe Yarar? Araçlarda Body Kit Avantajları Nelerdir? Body kit, bir aracın dış görünüşünü değiştirmek için tasarlanmış modifikasyon parçalarıdır. Bu parçalar genellikle plastik, karbon fiber veya fiberglas gibi hafif malzemelerden yapılmıştır ve otomobilin görünümünü iyileştirmek veya performansını artırmak için kullanılabilir.
4.06.2023 Gündem
Obezite sıklığı 30’lu yaşlarda artış gösteriyor
Obezite sıklığı 30’lu yaşlarda artış gösteriyor Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) verilerine göre, dünya genelinde 1 milyardan fazla aşırı kilolu veya obezite hastası bulunurken 2035’te bu sayının 4 milyarı aşacağı tahmin ediliyor. Obezite yaş dağılımına göre incelendiğinde ise 30’lu yaşlarda obezite sıklığı artarken 45-65 yaşları arasında zirve yapıyor. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde obezitenin her geçen gün artış gösterdiğini kaydeden uzmanlar Avrupa Obezite Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.
22.05.2023 Sağlık
İkizler burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
İkizler burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Merkür zekasına sahip olan ikizler burcu coşkulu, neşeli ve üst düzey yaşam enerjisine sahip insanları tercih eder. Bu özelliklere uygun olan koç, yay ve aslan burcu erkekleri ile kısa zamanda uyum sağlayarak iyi anlaşır.
11.05.2023 Astroloji
Bitexen Giresunspor - Fenerbahçe (Maç özeti)
Bitexen Giresunspor - Fenerbahçe (Maç özeti) Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında bugün Bitexen Giresunspor'a konuk oldu. Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.
7.05.2023 Fenerbahçe
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Ramazan Bayramı' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Ramazan Bayramı' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Üç bayramı bir arada yaşayacağımız Ramazan Bayramımız, gazi meclisimizin kuruluşu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız yüreklere birer ümit ve sevinç kaynağı olsun. 23 Nisan’ın arifesinde tüm arife çiçeklerinin bayramları kutlu olsun" dedi.
20.04.2023 Gündem
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar'
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar' O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla TV8'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatan programın konukları arasında Ayça Ayşin Turan da vardı. O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un yakınlaşması geceye damga vurdu. Dikkat çeken yakınlaşmanın ardından ikili hakkında 'sevgililer mi?' yorumları yapıldı. İşte detaylar...
1.01.2023 Magazin
Hadise ve Demet Özdemir'in benzer tarzı gündem oldu!
Hadise ve Demet Özdemir'in benzer tarzı gündem oldu! Derin yırtmaçlı benzer elbiselerden giyen Hadise ve Demet Özdemir, hayranlarının beğenisini toplarken, fiyatlar arasındaki fark da dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zarif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zarif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.