Zam Miktarı

Zam Miktarı

Son dakika zam miktarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam miktarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam miktarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Miktarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam miktarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 zam miktarı haberi bulunmuştur. Tüm zam miktarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu  Emekli maaşına yapılacak zam miktarı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 16 milyon vatandaşın geliri emekli zammı düzenlemesi ile artacak. Ocak ayında 10 bin TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı için 3 formül gündeme geldi.
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor Ev sahibi kiracı milyonları yakından ilgilendiriyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kira artış oranları da belli oldu. İş yerleri ve konutlarda kira artışları farklı oluyor. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ocak ayında enflasyon yüzde 64,86 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 54,72 olarak belirlendi. Ancak getirilen düzenleme ile konut kiralarındaki artış oranı 2 Temmuz tarihine kadar yüzde 25 olacak.
5.02.2024 Ekonomi
2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? Memur maaş katsayısı 2024 Ocak
2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? Memur maaş katsayısı 2024 Ocak Memur aylıklarına yapılacak zam miktarı 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında gerçekleştirilen toplu sözleşme hükümleri çerçevesinde belirleniyor. Kamu görevlilerinin (memurların) aylıklarının güncellenmesi (zam) için kullanılan ve yıllar itibariyle belirlenen katsayının 2024 yılı için ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, 2024 memur maaş katsayısı ne kadar oldu? İşte Memur maaş katsayısı 2024 Ocak
2.01.2024 Ekonomi
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
46/2-B Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
46/2-B Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik cezaları belirli kodlara ayrılmaktadır. Bu kodlarında kendilerine ait cezaları ve ceza puanları bulunmaktadır. Bu cezalardan birisi de 46/2-B cezasıdır. Bu ceza kodu önem taşıyan cezalar arasında yer almaktadır. 46/2-B kod şerit değiştirmek isteyen kişilerin kontrol etmeden geçmesi durumunda sürücülere verilmektedir. Bunun sonucunda da sürücülere cezai işlem uygulanmaktadır.
22.08.2023 Gündem
Özel okullara zam! Artık bakanlık belirlemeyecek
Özel okullara zam! Artık bakanlık belirlemeyecek Özel okul ücretlerinin belirlenmesinde eski formüle geri dönüldü. Buna göre artık ücret artışlarını MEB belirlemeyecek. Zam miktarı önceki yıllarda olduğu gibi ÜFE + TÜFE’nin toplamının ikiye bölünmesi ve çıkan rakamın üstüne en fazla yüzde 5 eklenmesiyle saptanacak.
6.08.2023 Ekonomi
Ağustos ayı kira artış oranı 2023 hesaplama | Ağustos kira artış oranı ne kadar oldu, 2023 ağustos kira zammı yüzde kaç? TÜİK enflasyon rakamları ile Ağustos ayı kira hesaplama 2023
Ağustos ayı kira artış oranı 2023 hesaplama | Ağustos kira artış oranı ne kadar oldu, 2023 ağustos kira zammı yüzde kaç? TÜİK enflasyon rakamları ile Ağustos ayı kira hesaplama 2023 Enflasyon oranları açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı tüketici enflasyonu verilerini açıkladı. Temmuz ayında enflasyon (TÜFE) %9,49 arttı. Böylece yıllık enflasyon %47,83 seviyesine yükseldi. Peki, ağustos ayı 2023 kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
3.08.2023 Ekonomi
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur?
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur? Nisan ayına az bir süre kala memura ek zam konusu gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl ara zam ile birlikte asgari ücret 5.500 TL'ye yükselirken 2023 yılı ile 8 bin 500 TL'ye yükseldi. Yeni zamların ardından emekliler ve memurlar ara zam hakkında araştırmalara başladı. Peki, Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı?
17.03.2023 Memur
Aidatlara yüzde 100 zam! En yüksek artış Şişli'de
Aidatlara yüzde 100 zam! En yüksek artış Şişli'de aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Yeni yıl ile birlikte bazı sitelerde aidatlar 2-3 katına kadar çıktı. Bu artışların özellikle kiracıları farklı semtlere taşınmaya, sitelerden apartman dairelerine geçmeye yönlendiriyor.
31.01.2023 Ekonomi
Aidatlara fahiş zam! Aylık ödeme 20 bin TL'ye kadar çıkıyor, siteler boşalıyor
Aidatlara fahiş zam! Aylık ödeme 20 bin TL'ye kadar çıkıyor, siteler boşalıyor Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Yeni yıl ile birlikte bazı sitelerde aidatlar 2-3 katına kadar çıktı. Bu artışların özellikle kiracıları farklı semtlere taşınmaya, sitelerden apartman dairelerine geçmeye yönlendirdiği görülüyor. Ayrıca sitede yaşanan ev sahipleri buradaki evini kıraya verip aidatı daha düşük olan apartmanlara geçmeyi tercih ediyor.
26.01.2023 Ekonomi
Memur zam oranı değişti! Lisans mezunu (9/1) memur maaşı kaç lira, TL oldu?
Memur zam oranı değişti! Lisans mezunu (9/1) memur maaşı kaç lira, TL oldu? Memur maaşları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam oranı arttı, 2023 memur maaşları değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ek zam müjdesini duyurdu.. En düşük memur maaşı kaç lira oldu? Lisans mezunu memur (9/1) maaşı kaç TL olacak?
4.01.2023 Memur
BAĞ-KUR emeklileri ne kadar zam alacak? Bağ-Kur zam oranı yüzde kaç oldu?
BAĞ-KUR emeklileri ne kadar zam alacak? Bağ-Kur zam oranı yüzde kaç oldu? Milyonlarca BAĞ-KUR emeklisi zam oranını merak ediyordu. Dün açıklanan yüzde 25'lik zam miktarı değişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emeklilerin maaşlarına yapılan zam oranının yüzde 30'a yükseldiğini, en düşük emekli maaşının ise 5 bin 500 lira olduğunu açıkladı. Bağ-Kur emeklilerinin yeni maaşları da değişti.
4.01.2023 Emekli
Memur emekli maaş zammı 2023 ocak ne kadar olacak? Emekli memur maaşları ne zaman açıklanacak?
Memur emekli maaş zammı 2023 ocak ne kadar olacak? Emekli memur maaşları ne zaman açıklanacak? Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı yeni yılın gelmesine az bir süre kala merak ediliyor. Yılda iki kez toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı kadar zam alan memurlar ocak ayında kendilerine yapılacak zam miktarını sorguluyor. Peki, 2023 memur maaşları ne zaman açıklanacak, memur emekli maaş zammı ne kadar olacak?
24.12.2022 Memur
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? 2023 yılı öğretmen maaşları için gözler Ocak ayına çevrildi. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte son 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıkacak. 6. Dönem Toplu Sözleşme ve öğretmenlerin zam oranında etkili olacak enflasyon farkı da maaşlarda büyük oranda değişikliğe neden olacak. Ayrıca şimdiden yapılacak bu zamlara ek, refah payı ödemesi de gündemde. Peki, En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Öğretmen maaşları 2023’te ne kadar olacak? 2023 Ocak öğretmen maaş zammı ne olur? İşte öğretmen zammı 2023 beklentileri ve merak edilenler…
8.12.2022 Memur
Emekli ve yaşlı aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam! Tek tek hesaplandı, son rakamlar ortaya çıktı
Emekli ve yaşlı aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam! Tek tek hesaplandı, son rakamlar ortaya çıktı Emekli aylığına ve memur maaşına, asgari ücrete, sosyal yardımlara zam geliyor. Emekli, memur, işçi, ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşın beklediği rakamlar açıklandı. Yeni yıldan itibaren hayata geçecek zam miktarı netleşmeye başladı. Seyyanen artış müjdesi de geldi. Buna göre; yüzde 20 zam gelirse en düşük memur maaşı 10 bin 926 lira olacak. En düşük memur emeklisinin aylığı ise 7 bin 293 lira olacak. Peki asgari ücret ne kadar artacak? Emekli, memur, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yapılacak zam oranları ne olacak. İşte detayları hesaplar...
6.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Maaşlara en az yüzde 50 zam, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Maaşlara en az yüzde 50 zam, tek tek hesaplandı Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama geldi. Asgari ücrete gelmesi beklenen zam miktarı belirtildi. Asgari ücret zammı ile ilgili oran verildi. Geçen yılbaşında asgari ücrete yapılan yüzde 50’lik artış, devlet yönetiminden gelen açıklamalar ve enflasyonun bu yıl geçen seneye göre daha yüksek seyretmesi, bu yılbaşında da asgari ücret için en az yüzde 50’lik bir zam beklentisi oluşturdu. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika tüm detaylar...
12.11.2022 Çalışma Hayatı
Enflasyon ne zaman açıklanacak? TÜİK enflasyon açıklaması saat kaçta? Ekim ayı enflasyonu ne olur, beklentiler ne yönde?
Enflasyon ne zaman açıklanacak? TÜİK enflasyon açıklaması saat kaçta? Ekim ayı enflasyonu ne olur, beklentiler ne yönde? Kasım ayının gelmesiyle birlikte gözler Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi. Yıl sonuna yaklaşırken, 2022 ekim ayı enflasyon oranı önem arz ediyor göre memur ve emekli maaşlarına ocak ayında gelecek zam miktarı belirlenecek. Peki, Enflasyon ne zaman açıklanacak? TÜİK enflasyon açıklaması saat kaçta? Ekim ayı enflasyonu ne olur, beklentiler ne yönde? İşte detaylar…
2.11.2022 Ekonomi
Aidat kararı! Site yönetimi yaptırım uygulayamaz
Aidat kararı! Site yönetimi yaptırım uygulayamaz Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.10.2022 Ekonomi
Üniversite öğrenim ücretleriyle ilgili emsal karar! En yüksek zam miktarı belli oldu
Üniversite öğrenim ücretleriyle ilgili emsal karar! En yüksek zam miktarı belli oldu Öğrenci milyonları ilgilendiriyor. Özel üniversite öğrenim ücretleriyle ilgili son dakika kararı. Özel üniversitelerin yaptığı yüzde 200'e varan zamlar mahkemeye taşındı. Bakırköy 6. Tüketici Mahkemesi tarafından alınan emsal niteliğinde karar ile Beylikdüzü'nde bulunan özel üniversitenin en fazla yüzde 79.60 zam yapabileceği belirtildi. Avukat Murat Bostan, "İhtiyati tedbir kararını mahkemeye kabul ettirdik. Şimdilik yüzde 79.60 olarak talebimizi kabul ettirdik. Fakat biz bununla da yetinmeyeceğiz. Yüzde 5-10 gibi okullarında taahhüt ettiği oranlar üzerinden esas davamızı açacağız" dedi.
20.08.2022 Eğitim
Yılın üçüncü zammı resmen duyuruldu! Yüzde 91...
Yılın üçüncü zammı resmen duyuruldu! Yüzde 91... Milyonlarca asgari ücretli ara zam alırken özel sektörde daha yüksek ücretle çalışanlar da zam beklentisi içine girdi. Birçok firma zam kararı alarak alınan kararı çalışanları ile paylaştı. Garanti BBVA ise çalışanlarına üçüncü zammı yaptı. Banka ocak zammı dışında tüm çalışanlarına yüzde 25'lik ara zam yapmıştı. Garanti Bankası enflasyondaki artış nedeniyle 2022 yılı için üçüncü zammı yaptı. Bankanın çalışanlarına yaptığı toplam zam miktarı ise yüzde 91'i buldu.
19.07.2022 Ekonomi
Zam geldi! Asgari ücret, memur ve emekli zammı maaşlardan önce raflara yansıdı, ayçiçek yağı, süt, yumurta, zeytin ve...
Zam geldi! Asgari ücret, memur ve emekli zammı maaşlardan önce raflara yansıdı, ayçiçek yağı, süt, yumurta, zeytin ve... Milyonlarca asgari uzun süre ara zam kararını bekledi. Asgari ücret için yüzde 30'luk zam kesinleşti. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emekliye yapılacak zam miktarı da netlik kazandı. SSK ve Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 42.35, memur maaşları ve emekli memur aylıklarına da yüzde 41.69 zam yapıldı. Ancak yapılan zam henüz vatandaşların hesaplarına yansımadan raflara yansıdı. Birçok sektör zammı fırsat bilerek ürünlerin fiyatını yükseltti. Zam açıklamasının hemen ertesinde herhangi bir maliyet artışı olmamasına rağmen temel gıda maddelerinde fiyatlar arttı. Zam öncesi ortalama 10 liraya satılan 1 litrelik süt 15 liraya, litrelik ayçiçeği yağı 34 liradan 40 liraya, 1,5 litrelik su 2,5 liradan 3 liraya yükseldi.
5.07.2022 Ekonomi
Son 6 aylık enflasyon farkı yüzde kaç, 6 aylık enflasyon ne kadar oldu 2022? Haziran, mayıs, nisan, mart, şubat ve ocak ayı enflasyon oranları!
Son 6 aylık enflasyon farkı yüzde kaç, 6 aylık enflasyon ne kadar oldu 2022? Haziran, mayıs, nisan, mart, şubat ve ocak ayı enflasyon oranları! 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu, 6 aylık enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Ekonominin en önemli gündem konusu olan enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklanacak. TÜİK’in açıklayacağı haziran ayı enflasyon oranlarıyla 6 aylık enflasyon farkı belli olacak, dolayısıyla memur ve memur emeklisinin alacağı maaş netlik kazanacak. Gözler, haziran ayı enflasyon oranlarına çevrilmişken 6 aylık enflasyon farkını hesaplamak için mayıs, nisan, mart, şubat ve ocak ayı enflasyon rakamları da sorgulanıyor. Peki, 6 aylık enflasyon farkı nasıl hesaplanır, 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? İşte son 6 aylık enflasyon farkı...
4.07.2022 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Oranlar belli oldu, en düşüğü  8.947,24 TL olacak
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Oranlar belli oldu, en düşüğü 8.947,24 TL olacak Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam oranları ile ilgili yeni açıklama geldi. Zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Nebati, 1 trilyon 81 milyon liralık ek bütçenin yaklaşık 650 milyar lirasının memur, emekli aylıklarında yapılan artışlar, sosyal güvenlik primleri, vatandaşın tükettiği doğalgaz ve elektrik fiyatlarının piyasa fiyatlarının altında kullanımı için destek, evde bakım, 65 yaş aylığı başta olmak üzere sosyal destekler için kullanılacağı mesajını verdi. Ayrıca Nebati bu yıl yeni vergi olmayacağını, memur ve emekliye maaşlarına da temmuz ayında yüzde 40 zam yapılacağını açıkladı. Milyonlarca memur ve emekli ise temmuz zamının ne kadar olacağını merak ediyor. İşte temmuz zammı sonrasında emekli ve memur maaşı tablosu...
24.06.2022 Memur
Halkbank’tan yeni kredi paketi! Resmen duyuruldu, 84 ay vade imkanı...
Halkbank’tan yeni kredi paketi! Resmen duyuruldu, 84 ay vade imkanı... Halkbank harekete geçti. Yeni kredi paketi devreye alındı. Banka tarafından kredi detayları paylaşıldı. Uzun vade imkanı ile dikkat çeken kredi paketinde geri ödeme 84 ayda yapılıyor. Halkbank, Yeşil Enerji Kredi Paketi’yle yeşil enerji projelerine finansal destek sunuyor
15.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zam Miktarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam miktarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.