Zam Geldi

Zam Geldi

Son dakika zam geldi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam geldi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam geldi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Geldi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam geldi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.824 zam geldi haberi bulunmuştur. Tüm zam geldi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL?
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL? Sigara fiyatları yapılan son zamla birlikte merak ediliyor. 4 Nisan 2024 Perşembe gününden geçerli olmak üzere en ucuz ve en pahalı bir paket sigaranın fiyatı değişti. Sigaraya zam geldi mi sorusu da gündem oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'ndan konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama gelmişti. Peki 4 Nisan sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zammı sonrası bir paket en ucuz sigara kaç TL? İşte liste...
4.04.2024 Gündem
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor?
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yüzde 25 kira zam sınırı ile ilgili araştırmalar arttı. Kira artış oranı TÜİK tarafından her ayın başında bir önceki aya ait enflasyon verilerine göre belli oluyor. 12 aylık TÜFE ortalamasına göre belirlenen kira artış oranı 2023 yılında getirilen % 25 kira zammı sınırı ile sınırlandırılmıştı. Peki, Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı? 12 aylık TÜFE ortalaması yüzde kaç oldu, Kira artış oranı kaç oldu?
2.04.2024 Ekonomi
Oğlunu, "uyuşturucuya zam geldi, 100 TL daha ver" dediği için öldürmüş
Oğlunu, "uyuşturucuya zam geldi, 100 TL daha ver" dediği için öldürmüş Adana'da uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldüren Tamer Evren (66), tutuklandı. Evren'in, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dediği ortaya çıktı.
13.03.2024 Adana
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması Sık sık ekrana getiriyoruz, et fiyatları yükseldikçe yükseliyor. Tüketicinin şikayeti de artıyor. Ancak besicilere göre et pahalı değil. Et fiyatlarını kuru kayısı, ceviz, hatta ıhlamurla karşılaştıran besici, "Et neye göre pahalı" diye sordu.
4.03.2024 Ekonomi
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Memur maaşına yapılan zammın ardından “Aile destek ödemesine zam geldi mi?" araştırmaları başlamıştı. Hane başına verilen ailede destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, yatıp yatmadığı sorgulanmaya başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenen destek zammı beklentisi devam ederken Bakan Göktaş aile destek ödemeleri hakkında açıklamalarda da bulunmuştu. Peki, şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek ödemesine zam yapıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak 2024?
17.02.2024 Ekonomi
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
15.02.2024 Çalışma Hayatı
Zam geldi! Fiyatlar katlandı: Denizsiz, yemeksiz tatil 12 bin TL
Zam geldi! Fiyatlar katlandı: Denizsiz, yemeksiz tatil 12 bin TL Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
3.02.2024 Ekonomi
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Gündem
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi!  103 milyon TL ceza uygulandı
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi! 103 milyon TL ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu Milyonlarca emekli bekliyordu. Ödeme tarihi açıklandı. Zam farkları maaş hesaplarına yatırılacak. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile harp ve vazife malullerine ek ödemeler, 26 Ocak’tan itibaren yapılacak.
24.01.2024 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı Milyonlarca SSK ve Bağ-Kurlu dul ve yetimin aylıklarını ilgilendiren kararı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Dul ve yetimleri aylıklarına yüzde 49.25 oranında zam yapıldı.
24.01.2024 Ekonomi
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2024 yılı sözleşmeli personel alımı başvuruları başlatıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, personel alımıyla ilgili detayları sorgularken Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar oldu? Sorusuna da yanıt arıyor. Bir sözleşmeli erin maaşı en düşük 34 bin 200 lira.
20.01.2024 Çalışma Hayatı
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu Ankara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024 Ekonomi
Emekli maaşına büyük zam geldi! Hesaba yatıyor, işte ödeme takvimi
Emekli maaşına büyük zam geldi! Hesaba yatıyor, işte ödeme takvimi Emekliye ek zam yüzde 5 olarak belirlenirken, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 2024 Haziran-Temmuz dönemi için 10 bin TL oldu. Emekli zammı düzenlemeleri bütçe komisyonundan geçti ve Meclis'te yasalaşma süreci başladı. Memur emeklileri ay başında zamsız olarak maaşlarını alırken, SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını almaya başladı. Ek zam ve maaş farkları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte kök maaş tablosu dahil kuruşu kuruşuna emekli maaşı zammı hesaplama tabloları...
19.01.2024 Emekli
Yüzde 33,4 zam geldi! Yeni fiyatı 10 TL oldu
Yüzde 33,4 zam geldi! Yeni fiyatı 10 TL oldu Simit fiyatlarına zam geldi,. Erzincan’da simide yüzde 33,4 zam geldi.
18.01.2024 Ekonomi
Ek zam geldi! İşte milyonların beklediği yeni maaşlar
Ek zam geldi! İşte milyonların beklediği yeni maaşlar Milyonlarca SSK ve Bağ-Kurlu dul ve yetimin aylıklarına ek zam geliyor. Zam kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Dul ve yetimleri aylıklarına ek zam olarak 5 puan daha yansıtıldı ve toplamda yüzde 42.60 oranında artış yapıldı.
17.01.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam  sonrası 7.608 TL oldu
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası 7.608 TL oldu Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Ocak ayı itibarı ile zam geldi. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı
16.01.2024 Ekonomi
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı
Türkiye raporu için geri sayım! Piyasalar Moody's'e odaklandı Kredi derecelendirme kuruluşları, büyüyen ve sürekli ivme kazanan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerini açıklamaya başladı. S&P'nin not görünümünü yükseltmesiyle başlayan değerlendirmelerde sıra Moody's'e geldi. Moody's'in bugün saat 24:00'e kadar not ve not görünümüne ilişkin açıklama yapması bekleniyor.
12.01.2024 Ekonomi
Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor! Zam geldi 158 bin 800 lira ödenecek
Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor! Zam geldi 158 bin 800 lira ödenecek Asgari ücretteki artışla en düşük işsizlik ödeneği 7 bin 940, en yüksek 15 bin 880 lira oldu. 10 ay boyunca işsiz kalan vatandaşa düzenli gelir sağlayan ödenek, malullük aylığı bağlandığında kesilmiyor. Yasaya göre işsizlik ödeneğinin en düşük miktarı brüt asgari ücretin yüzde 40'ı en yükseği yüzde 80'i kadar yatırılıyor. İşsizlik ödeneği almaya hak kazananlara İŞKUR, GSS primini ödeme dışında yeni bir iş bulma, aktif işgücü hizmetleri kapsamında kurs, programlar ayarlıyor. Kurumun teklif ettiği işyeri ile görüşüp kabul ettiği halde işe başlamayanların işsizlik maaşı kesiliyor. Ancak, eğitim durumu, yaş, cinsiyet, fizik ve sağlık durumuna uygun olmayan bir işte çalıştırılması istenmesi, işin ikâmet edilen belediye sınırları dışında olması durumunda iş reddedilmiş sayılmıyor. Teklifi kabul edip işe başlamış olsa bile iş yerinde İş Kanunu'nda belirtilen çalışma koşullarına aykırılık halinde ayrılıp işsizlik ödeneğinin devamı talep edilebiliyor.
12.01.2024 Çalışma Hayatı
Ekmek fiyatına zam geldi! Yarından itibaren geçerli olacak
Ekmek fiyatına zam geldi! Yarından itibaren geçerli olacak  Denizli il merkez ve ilçelerinde 7 TL’ye satılan ekmeğin, yarından itibaren 8 TL’ye satılacağı belirtildi.
11.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zam Geldi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam geldi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.