Zabıta Memuru

Zabıta Memuru

Son dakika zabıta memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zabıta memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zabıta memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zabıta Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zabıta memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 zabıta memuru haberi bulunmuştur. Tüm zabıta memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ Ergene Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 5 zabıta tutuklandı
Tekirdağ Ergene Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 5 zabıta tutuklandı Tekirdağ'da, Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne yönelik 'Akasya' adlı rüşvet operasyonda gözaltına alınan 5 zabıta memuru tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
Kreşteki yürekleri yaralayan olaya  4.5 yıl hapis istemi!
Kreşteki yürekleri yaralayan olaya 4.5 yıl hapis istemi! Özel bir kreşte görevli iki kişiye, 2 yaşındaki kız çocuğunu uyumadığı için yüzünü çarşafla kapatıp darp ettikleri gerekçesiyle ‘kasten yaralama’ suçundan 4.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
19.01.2023 Gündem
Bir şehri ayağa kaldıran kadın! Havaya uçuracaktı, önce pompalı tüfek sonra patlayıcı
Bir şehri ayağa kaldıran kadın! Havaya uçuracaktı, önce pompalı tüfek sonra patlayıcı Antalya'da yaşanan bir olay tüm ili ayağa kaldırmıştı. Bir kadının binanın farklı noktalarına patlayıcı koyduğunun tespit edilmesinin ardından ekipler olaya müdahale etmiş, patlayıcılar etkisiz hale getirilerek kadın da psikiyatri bölümünde gözlem altına alınmıştı. Yürekleri ağza getiren olayın ardından bunun, kadının ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı. O kadınla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
17.12.2022 Gündem
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memuru ve mühendislerinde olduğu 32 kişi tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüphelilerin itirafları ortaya çıktı. İtirafçı İ.A.'nın ifadesinde, "Ses yalıtımı ile ilgili bir tadilat yapılacağını söyledim. Bunun karşılığında işletmeden 20 bin lira para istedi. Bu parayı vermezsek 'işyerini başına yıkacağım' dedi. Muhammed ise 20 bin lira değil de 15 bin lira vereceğini söyledi" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Gündem
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları KPSS ortaöğretim taban puanları, tavan puanları için yapılan aramalar arttı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar 55, 60,65,70,75 puanla nereye girebileceklerin, hangi puanla nereye atanacaklarını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim 55, 60,65,70,75 puanla nereye girilir? İşte KPSS taban puanları 2022...
24.11.2022 Eğitim
Goji berry fideleri meyve vermeye başladı
Goji berry fideleri meyve vermeye başladı Bayburt Belediyesi'nde zabıta memuru olan Adem Ertuğrul, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün destekleriyle aldığı ve toprakla buluşturduğu bin 500 goji berry (kurt üzümü) fidesinden, yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede ilk meyvelerini aldı. Halk arasında; kurt üzümü olarak bilinen, kuşburnu ya benzeyen, birçok faydası olan, tıp ve eczacılık alanlarında kullanılan goji berryleri ülke ekonomisine katkı amaçlı diken ve yetiştiriciliğine başlayan Ertuğrul, 2 sene gibi bir sürede mahsul almayı hedeflerken, 3-4 ay gibi kısa sürede meyve almanın şaşkınlığı ve mutluluğu içerisinde olduğunu kaydetti.
5.09.2022 Yaşam
Sağlık Bilimleri Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte 4/B sözleşmeli personel alımı şartları!
Sağlık Bilimleri Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte 4/B sözleşmeli personel alımı şartları! Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! En az ortaöğretim mezunu 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Üniversiteye, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli ve mühendis alınacak. Peki, Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları!
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları! Fatih Belediyesi 60 memur ve zabıta memuru alacak! Yayımlanan ilana göre, Fatih Belediyesi’ne KPSS’den en az 70 puanla önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış memur ve zabıta memuru alınacak. Başvurular 5 – 9 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Memur kadrosuna 67 itfaiye eri ve zabıta alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, İBB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları!
24.07.2022 Personel Alımı
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak!
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak! Muğla Büyükşehir Belediyesi duyurdu! 41 memur alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne tahsildar, memur ve zabıta memuru alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Muğla Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Muğla Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
17.07.2022 Personel Alımı
Bir şehir bunu konuşuyor! At eti rezaleti, suçüstü yakalandılar
Bir şehir bunu konuşuyor! At eti rezaleti, suçüstü yakalandılar Düzce'de rezalet bir olay yaşandı. Atların boş bir binada kesileceği ihbarını alan polis, jandarma ve zabıta ekipleri ortak operasyonla 10 atı kesilmek üzereyken kurtardı. Bina sahibi gözaltına alınırken kurtarılan atların da akıbeti belli oldu.
24.06.2022 Yaşam
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları! Güngören Belediyesi memur alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Güngören Belediyesi’ne KPSS’den en az 60 puanla 20 zabıta memuru ve 5 memur alacak. Başvurular, 29 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Güngören Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte Güngören Belediyesi personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme! Kadıköy Belediyesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu 224 kişiye yönelik rüşvet operasyonunda 32 kişi tutuklandı.
21.05.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! İstanbul'da yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memurları ile gıda mühendislerinin de bulunduğu 194 şüpheliden 160 kişi, adliyeye getirildi. Savcılık aralarında 43 memurun da bulunduğu 124 şüpheliyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.
20.05.2022 Gündem
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu Maltepe Belediyesi'nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlendi.
20.05.2022 Gündem
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş...
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş... İstanbul başta olmak üzere 5 ilde başlatılan rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin, 'tuzak denetim'lerle rüşvet sistemini oluşturduğu belirlenirken rüşvet parasına 'metre', rüşvet alacak kişiye ise 'sağlam arkadaş' olarak kodladığı ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem
Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 zabıta alacak! İşte başvuru şartları!
Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 zabıta alacak! İşte başvuru şartları! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alacak. Yayınlanan ilana göre, adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 30 Mayıs’ta başlayıp 3 Haziran’da bitiyor. Başvuru için şartlar ve istenen belgeler ilanda yayınlandı. Peki, Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı şartları!
8.05.2022 Personel Alımı
Sahura ilahiler ile kalkıyorlar
Sahura ilahiler ile kalkıyorlar Tokat’ın Reşadiye ilçesinde vatandaşlar sahura bir pikabın hoparlöründen yayılan ilahi sesleri ile kalkıyor.
3.04.2022 Ramazan Haberleri
KDV indirimi market fişlerine böyle yansıdı!
KDV indirimi market fişlerine böyle yansıdı! Temel gıda maddelerinde KDV’nin yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesinin ardından marketlerde KDV denetimi yapıldı. 14 Şubat Pazartesi günü itibarıyla marketlerde yüzlerce gıda ürününde indirime gidildi. İşte market fişlerindeki değişim...
14.02.2022 Ekonomi
KDV indirimi sonrası zabıta ekipleri marketlerde denetim gerçekleştirdi
KDV indirimi sonrası zabıta ekipleri marketlerde denetim gerçekleştirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel gıda ürünlerinde KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirildiğinin müjdesini vermişti. Bunun üzerine Bahçelievler’de zabıta ekipleri, ilçedeki marketlerde gıda ürünlerini denetledi.
14.02.2022 Gündem
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı Milyonlarca memur ve emeklisi aralık ayı enflasyon rakamlarını bekliyordu. TÜİK enflasyon verilerini açıkladı. Aralık enflasyon yüzde 13.58 olarak gerçekleşti. Memur ve memur emeklisi için yüzde 22.46 enflasyon farkı oluştu. 4 milyon memur ile 2 milyon memur emeklisinin alacağı zam yüzde 27.46 olacak. Peki, Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? Memur maaş zammı ne kadar? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı…
3.01.2022 Memur
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli ve memur maaşlarına zam! Milyonların beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'ten yapılan açıklamada Aralık ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 13,58 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece 2021 enflasyonu yüzde 36,08 seviyesine ulaştı. Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Yılın son enflasyon rakamının dün açıklanmasıyla birlikte memur ve emeklinin alacağı zam netleşti. Buna göre; işçi ve Bağkur emeklileri yüzde 25.46 zam alacak. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşmeyle birlikte zam oranı yüzde 27.46 olacak. Refah payı ve ek zam düzenlemesi olursa ayrıca bu maaşlara eklenecek. İşte açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte maaşlara yapılacak olan zam oranları...
3.01.2022 Ekonomi
Zabıta memuru apartman girişinde ölü bulundu!
Zabıta memuru apartman girişinde ölü bulundu! Adıyaman'da zabıta memuru Mesut Kozan (38), oturduğu apartmanın girişindeki asansörün önünde ölü bulundu. Kozan'ın kesin ölüm nedeni otopsi ile netlik kazanacak.
22.11.2021 Yaşam
Kağıthane'de seyyar satıcıya yumruk atan zabıta açığa alındı
Kağıthane'de seyyar satıcıya yumruk atan zabıta açığa alındı Kağıthane'de, zabıta, kendisine tekme atan seyyar satıcıyı yumrukladı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen olay sonrası zabıta memuru inceleme ve soruşturma için açığa alındı.
7.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zabıta Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zabıta memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.