Yüzmek

Yüzmek

Son dakika yüzmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 476 yüzmek haberi bulunmuştur. Tüm yüzmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Kalp krizinde yaş ortalamaları düştü, kardiyoloji uzmanından dikkat çeken uyarı
Kalp krizinde yaş ortalamaları düştü, kardiyoloji uzmanından dikkat çeken uyarı Türkiye’de her yıl 300 bin kalp krizi vakası görüldüğünü belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kurtuluş Özdemir, kalp krizi vakalarının arttığını ve kriz geçirenlerin yaş ortalamasının düştüğünü söyledi. Özdemir, “Tütün ürünlerini kullanan bir bireyin, kullanmayana oranla kalp krizi geçirme riski 2-3 kat artıyor” dedi.
16.02.2024 Yaşam
Deprem uyarısı Japon uzman Yoshinori Moriwaki'den geldi! İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu
Deprem uyarısı Japon uzman Yoshinori Moriwaki'den geldi! İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu Deprem uyarısı Japon uzman Yoshinori Moriwaki'den geldi. CNN TÜRK canlı yayınında Semiha Şahin'e öneli açıklamalarda bulunan deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki İstanbul'u uyardı. Japonya'daki depremi değerlendiren Moriwaki, Türkiye'de olası tsunami ile ilgili beklentilerini de paylaşarak İstanbul'da Avcılar, Küçükçekmece ve Büyükçekmece ilçelerine dikkat çekti.
1.01.2024 Gündem
Termometreler 54 dereceyi gösterdi; sulama kanalları doldu
Termometreler 54 dereceyi gösterdi; sulama kanalları doldu Adana'da termometreler 54 dereceyi gösterince çocuk ve gençler, sulama kanallarında yine ölümü hiçe sayarak yüzdü.
13.08.2023 Yaşam
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 'fırtına' uyarısı sonrası tüm plajlar halka kapatıldı. Ayrıca Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada denize girmenin yasaklandığı bildirildi.
13.08.2023 Gündem
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Büyükada ‘çöp ada’ya döndü! 'Belediye yetişemediği için toplanmıyormuş'
Büyükada ‘çöp ada’ya döndü! 'Belediye yetişemediği için toplanmıyormuş' Büyükada'da kıyı sahil şeridindeki sokakların boylu boyunca çöplü görüntüleri vatandaşın kamerasına yansıdı.
29.06.2023 Yaşam
Üsküdar'da denizde can pazarı: Piknik örtüsü ile kurtarmaya çalıştılar
Üsküdar'da denizde can pazarı: Piknik örtüsü ile kurtarmaya çalıştılar Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu Kıyı Emniyet ekiplerinin yardımı ile denizden çıkardı.
2.06.2023 Vatan TV
Üsküdar'da denizde can pazarı! Piknik örtüsüyle hayata tutunmaya çalıştılar
Üsküdar'da denizde can pazarı! Piknik örtüsüyle hayata tutunmaya çalıştılar Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu Kıyı Emniyet ekiplerinin yardımı ile denizden çıkardı.
2.06.2023 Yaşam
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak'
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak' Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla DSİ 10. Bölge Müdürlüğünce uyarılarda bulunuldu.
15.05.2023 Yaşam
Avustralya'da 1923'ten beri bir ilk yaşandı! Ölümcül vaka
Avustralya'da 1923'ten beri bir ilk yaşandı! Ölümcül vaka Avustralya'nın Batı Avustralya eyaletinde Swan Nehri’nde köpek balığı saldırısına uğrayan 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.
4.02.2023 Dünya
Marmara Denizi'nde yabancı tür tehlikesi
Marmara Denizi'nde yabancı tür tehlikesi İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) Başkanı Prof. Dr. Bayram Öztürk, Marmara Denizi'nde balıkçılığı ve ekosistemi tehdit eden yabancı türlerin her geçen gün arttığını belirterek, "Hayvan çeşitliliğinin yüzde 10'undan fazlasını artık yabancı türler oluşturuyor. Marmara Denizi'nde 100'ü aşkın, Karadeniz'de ise 60 kadar yabancı tür var. Marmara Denizi'ne gözümüz gibi bakmamız lazım çünkü yabancı türler artıyor. Bunların bir kısmı zehirli, bir kısmı ise yakıcı nitelikte. Sadece yabancı türler değil istilacı türler de var, bu istilacı türlerin kontrol edilmesi lazım. Ekosistem, biyoçeşitlilik, sağlık ve balıkçılık için tehdit içeriyor. Marmara Denizi'nde izlemeyle birlikte erken uyarı sistemi yapılması lazım. Belli bölgelerde balıkçılık, turizm, insan etkinliği yasaklanmalı" dedi.
27.01.2023 Gündem
'Denizde saldıran pitbull öldürdü' iddiasına takipsizlik kararı
'Denizde saldıran pitbull öldürdü' iddiasına takipsizlik kararı Pendik'te Oğuzhan Doğan’ın denizde pitbull cinsi köpeğin saldırması sonucu boğulduğu iddia edilen olayla ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından yapılan soruşturmada köpeğin bir başkası tarafından kışkırtıldığı hakkında yeterli delil olmadığı, pitbull cinsi köpeğin yasak ırk olmasının tek başına suç oluşturmadığı ve Oğuzhan Doğan’ın kendi rızası ile köpekle birlikte denize girdiği belirtilerek takipsizlik kararı verildi.
28.11.2022 Gündem
Didim Akbük'te yapabileceğiniz aktiviteler
Didim Akbük'te yapabileceğiniz aktiviteler Yemyeşil doğanın masmavi sularla buluştuğu Didim Akbük, Ege’nin tüm güzelliğini açıkça gözler önüne seriyor.
7.10.2022 Advertorial
Sultangazi'de kahreden olay! 15 yaşındaki Mehmet arkadaşını kurtardı kendisi hayatını kaybetti
Sultangazi'de kahreden olay! 15 yaşındaki Mehmet arkadaşını kurtardı kendisi hayatını kaybetti Sultangazi Alibeyköy Barajı Gölü'ne giren 15 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçiren 11 yaşındaki arkadaşını kurtardıktan sonra kendisi boğularak can verdi.
11.09.2022 Yaşam
Antalya’da baraja giren 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Antalya’da baraja giren 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti Antalya’nın Demre ilçesinde serinlemek için baraja giren 18 yaşındaki Suriyeli genç boğularak hayatını kaybetti.
19.08.2022 Yaşam
Kayık kavgası canından etti! Gece yarısı korkunç olay
Kayık kavgası canından etti! Gece yarısı korkunç olay Pendik sahilde denizde yüzen 3 kişi kıyıda bulunan kayığa binmek isteyince kayık sahibi izin vermedi. Aralarında çıkan tartışma sonucunda kayık sahibi silahla başından vurularak öldürüldü.
18.08.2022 Yaşam
Kulağınızı enfeksiyonlardan koruyacak 6 öneri
Kulağınızı enfeksiyonlardan koruyacak 6 öneri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, temizliği iyi yapılmayan havuzların ya da kirli deniz suyunun kimi zaman can sıkıcı sağlık sorunlarına yol açabildiğini söyleyen Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, “Dış kulak yolu enfeksiyonu yaz aylarında en sık karşılaşılan rahatsızlıklardan biri olarak karşımıza çıkıyor” dedi.
11.08.2022 Sağlık
Almanya'dan Sinop'a tatile gelmişti! Boğularak hayatını kaybetti
Almanya'dan Sinop'a tatile gelmişti! Boğularak hayatını kaybetti Almanya’dan Sinop’a tatil için gelen vatandaş, Kastamonu’da yüzmek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
20.07.2022 Yaşam
Sulama kanalında çırpınırken görüldü, aranıyor
Sulama kanalında çırpınırken görüldü, aranıyor Adana’da, sulama kanalında çırpınarak gözden kaybolduğu öne sürülen bir kişi, dalgıç ekiplerce aranıyor.
19.07.2022 Yaşam
Deniz ve havuz sonrası kurulanmayan kulaklar tatili zehir edebilir!
Deniz ve havuz sonrası kurulanmayan kulaklar tatili zehir edebilir! Deniz ve havuz sonrasında kurulanmayan kulakların enfeksiyonlara sebep olabileceğini söyleyen Doç. Dr. Fatih Alper Akcan, "Yaz döneminde tatil bölgeleri nemli oluyor. Havuz ve denizin neden olduğu ıslaklıkla birlikte enfeksiyonlara ciddi zemin hazırlıyor. Çoğu zaman tatili kabusa çeviren kulak iltihapları meydana gelebiliyor" dedi.
18.07.2022 Sağlık
Plajda görülen yılan paniğe sebep oldu
Plajda görülen yılan paniğe sebep oldu Kocaeli’de vatandaşların serinlemek için denize girdiği esnada plajda görünen yılan paniğe sebep oldu.
14.07.2022 Yaşam
Denizdeki gizli tehlike
Denizdeki gizli tehlike Karadeniz’de yaşanan boğulma vakalarının büyük çoğunluğunda etkisi olan çeken (rip) akıntısına karşı AFAD vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.
14.07.2022 Yaşam
Yasak olmasına rağmen süs havuzuna girip, 'Ya boğulacağız ya yüzeceğiz' dedi
Yasak olmasına rağmen süs havuzuna girip, 'Ya boğulacağız ya yüzeceğiz' dedi Diyarbakır'da termometreler, 40 dereceyi gösterince bayram tatilindeki çocuklar da Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı'nda, girilmesi yasak ve tehlikeli süs havuzuna atladı. Havuza giren çocuklardan İshak Salih Vart (12), Bizim Diyarbakırda denizimiz yok. İki seçeneğimiz var; ya Dicle Nehrine girerek boğulacağız ya da Anzeleye gelip burada yüzeceğiz dedi. 
11.07.2022 Yaşam
Samsun Valiliği uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin
Samsun Valiliği uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin Samsun Valiliği, serinlemek için sahillere akın eden vatandaşları içeri çeken akıntı konusunda uyararak, "Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin" çağrısında bulundu.
7.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yüzmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.