Yurtdışı Oyları

Yurtdışı Oyları

Son dakika yurtdışı oyları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yurtdışı oyları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yurtdışı oyları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurtdışı Oyları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurtdışı oyları gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 yurtdışı oyları haberi bulunmuştur. Tüm yurtdışı oyları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurtdışı oyları sayılmaya başlandı! İşte son durum
Yurtdışı oyları sayılmaya başlandı! İşte son durum 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylama sonuçları belli olmaya başladı. Yurt dışında kullanılarak Ankara'ya getirilen 1 milyon 902 bin 417 oyun sayımına başlandı, işte ilk sonuçlar.
28.05.2023 Gündem
2. tur yurtdışı oyları ne zaman verilecek? Yurtdışı 2. tur oylaması ne zaman yapılacak? YSK 2. tur yurt dışı seçim tarihleri…
2. tur yurtdışı oyları ne zaman verilecek? Yurtdışı 2. tur oylaması ne zaman yapılacak? YSK 2. tur yurt dışı seçim tarihleri… Yurtdışı 2. tur oy verme tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla seçim takvimi yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle önce yurt dışı, ardından da Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gidecek. Peki, yurt dışı 2. tur oylaması ne zaman yapılacak? 2. tur yurtdışı oyları ne zaman verilecek?
16.05.2023 Seçim
Yurtdışı oyları sayıldı mı, 2023 yurt dışı oy sayımı ne zaman bitecek? Seçim sonuçlarına yurt dışı oyları eklendi mi, yurtdışı oylarında kim önde?
Yurtdışı oyları sayıldı mı, 2023 yurt dışı oy sayımı ne zaman bitecek? Seçim sonuçlarına yurt dışı oyları eklendi mi, yurtdışı oylarında kim önde? Türkiye'ye getirilen ve Ankara ATO Congresium'da saklanan yurt dışı oy pusulalarında son durum merak ediliyor. Anadolu Ajansı'nın verilerine göre saat 07.00 itibarıyla sandıkların yüzde 71,2'si açıldı. Peki, Yurtdışı oyları sayıldı mı, yurtdışı oy sayımı bitti mi, sandıklara yurtdışı oyları eklendi mi?
15.05.2023 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Tatil öncesi mutlaka yaptırın
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Tatil öncesi mutlaka yaptırın Havaların sıcaklamasıyla ve tatil sezonuna yaklaşılmasıyla birlikte bazı vatandaşlar kendi araçlarıyla çıkacağı uzun yolculuklar için hazırlıklara başladı. Eskişehirli sanayi ustaları, uzun yolculuk öncesinde araçların mutlaka detaylı biçimde teknik kontrolden geçmesinin ve gerekli bakımların yaptırılmasının önemine dikkat çekti. Değişmesi gereken parça, mevsime uygun olmayan lastik ve bakıma ihtiyaç duyan motorun vatandaşları yolda bırakabileceği belirtilirken, güvenli ve sorunsuz bir şekilde yolculuk yapılması için araç bakımının şart olduğu aktarıldı. Aracın bakım zamanı gelmemişse bile uzun yola çıkmadan önce yağ, fren, balata, triger kayış setleri, suyla alakalı radyatör ve devir daim bakımlarının yapılmasının gerekli olduğu dile getirildi.
15.05.2023 Otomobil
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Yurtdışı oyları 5 kilitli odada: Temsilciler bir araya gelmeden kapı açılamıyor
Yurtdışı oyları 5 kilitli odada: Temsilciler bir araya gelmeden kapı açılamıyor Yurtdışında kullanılan 1 milyon 691 bin oyun bulunduğu mühürlü torbalar Ankara’ya ulaştı. Oylar, ATO Congresium’da 5 kilitli bir odada korunmaya alındı... Odanın bir anahtarı YSK Yurtdışı İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nda diğer anahtarları da AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP’nin temsilcilerinde bulunuyor. Bu 5 temsilci bir araya gelmeden odanın kapısı açılamıyor.
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'ye basılan oylar iptal mi olacak, ne olacak? Adaylıktan çekilen Muharrem İnce’nin yurtdışı oyları İptal mi edilecek, geçersiz mi sayılacak?
Muharrem İnce'ye basılan oylar iptal mi olacak, ne olacak? Adaylıktan çekilen Muharrem İnce’nin yurtdışı oyları İptal mi edilecek, geçersiz mi sayılacak? Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından yurtdışında İnce’ye verilen oyların akıbeti merak konusu oldu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı basın açıklamasında “45 günde yaşadıklarımı 45 yılda yaşamadım” dedi ve Cumhurbaşkanlığı adaylığından resmen çekildiğini ilan etti. Peki, Muharrem İnce'ye kullanılan oylar ne olacak, oy pusulaları değişecek mi? Muharrem İnce'ye yurt dışında basılan oylarlar geçersiz mi olacak, ne olacak?
11.05.2023 Seçim
Siyaset dünyasını sallayacak! 4 farklı anket sonucu...
Siyaset dünyasını sallayacak! 4 farklı anket sonucu... Araştırma şirketleri referandum için kamuoyu yoklamalarına hız verdi. Bugünlerde siyasetin kalbi bu soru ile atıyor: Bugün seçim olsa kim kazanır? 4 farklı araştırma şirketi sahibi yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye güçlü bir ‘evet' göndereceğiz
Türkiye’ye güçlü bir ‘evet' göndereceğiz Avrupa Türk Demokratlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Asiye Bilgin, yurtdışı oylarının referandumun kaderini belirleyeceğini söyledi. Bilgin, "16 Nisan referandum sonuçları için yurtdışından Türkiye’ye güçlü bir ‘EVET’ mesajı yollayacağız” şeklinde konuştu.
20.02.2017 Dünya
Seçimin kaderini etkileyecek 5 faktör
Seçimin kaderini etkileyecek 5 faktör 1 Kasım'da yapılacak seçim öncesinde son dönemece girilirken, Ak Parti'nin tek başına iktidara gelip gelemeyeceği konusu seçimin odak noktasında yer aldı...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım seçimlerine yurtdışı etkisi büyük olacak
1 Kasım seçimlerine yurtdışı etkisi büyük olacak Yurtdışında seçime ilgi büyük oldu. Çeşitli ülkelerden gelip yarışın başabaş geçtiği illerde sonucu etkilemesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Oylar yola çıktı
Oylar yola çıktı Türkiye'de 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yurt dışında yaşayan kayıtlı Türk seçmenlerin oyları, siyasi parti temsilcileri gözetiminde Türkiye'ye gönderiliyor.
26.10.2015 Dünya
Yurt dışında oy verme süresi yarın sona eriyor!
Yurt dışında oy verme süresi yarın sona eriyor! Türkiye, 1 Kasım'da yapılacak milletvekili genel seçimine hazırlanırken, 54 ülke ve 113 temsilcilikte oy verme süresi, yarın sona erecek...
29.09.2021 Gündem
Yurtdışında oy kullanma işlemi başladı!
Yurtdışında oy kullanma işlemi başladı! Erken Genel Seçim kararı alınması üzerine yurtdışında yaşayan seçmenlerin milletvekili seçimleri için oy kullanma işlemi bu sabahtan itibaren Atatürk Havalimanı'nda başladı
29.09.2021 Gündem
HDP'nin büyük korkusu
HDP'nin büyük korkusu 7 Haziran seçimlerine akıllardaki “barajı aşabilecek mi?” sorusu ile giren Halkların Demokratik Partisi, yüzde 13 oy alıp 80 vekil çıkardı...
29.09.2021 Gündem
MHP'den flaş başvuru
MHP'den flaş başvuru MHP’nin 7 Haziran genel seçimlerinde ikinci sıradan aday gösterdiği, yurt dışı oyların dağıtılmasıyla yaklaşık 600 oy farkla milletvekilliğini HDP’ye kaptıran 24...
29.09.2021 Gündem
Yurtdışı oylarında sürpriz sonuçlar
Yurtdışı oylarında sürpriz sonuçlar Yurtdışındaki genel oy dağılımında Ak Parti (49...
8.06.2015 Siyaset
1 milyon oy partilere nasıl dağılacak?
1 milyon oy partilere nasıl dağılacak? 7 Haziran genel seçimleri için yurt içinde 53 milyon 741 bin 838 seçmen bulunuyor...
29.09.2021 Gündem
Yurtdışı oylar Türkiye yolunda
Yurtdışı oylar Türkiye yolunda Yurtdışında yaşayan Türkler için oy kullanma süresi 31 Mayıs akşamı sona erdi.
29.09.2021 Gündem
Yurtdışı oyları rekora gidiyor
Yurtdışı oyları rekora gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yurt dışında oy kullanımının cumhurbaşkanlığı seçimini geçtiğini ve yüzde 14’lere yaklaştığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Yurtdışı oylarında HDP yüzde 10'u aştı
Yurtdışı oylarında HDP yüzde 10'u aştı Türkiye – Avrupa Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı (TAVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen, Almanya’daki Türkiyeli seçmenler arasında yaptıkları seçim anketi araştırmasında AKP’nin oy oranının yüzde 50’nin üzerinde HDP’nin o oranın ise yüzde 10’un üzerinde olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Yurtdışı oyları seçim sonucunu nasıl etkileyecek?
Yurtdışı oyları seçim sonucunu nasıl etkileyecek? A&G araştırma şirketinin sahibi Adil Gür, genel seçimlerde yurtdışında verilecek oyların önemi ile ilgili, "Yurtdışında kullanılan oylar bu seçimin kaderini belirleyecek. AKP'nin tek başına iktidar olup olamayacağını da HDP'nin yüzde 10 ülke barajını geçip geçemeyeceğini belirleyecek oylar yurtdışından gelecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yüzde 45 sol oy çılgın bir fantezi
Yüzde 45 sol oy çılgın bir fantezi ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, Türkiye’de sol oyların hiçbir zaman yüzde 35’i geçemediğini, HDP’nin yüzde 10 oy alması halinde CHP’nin yüzde 35 oya ulaşmasının akıl dışı bir ihtimal olduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
Yurtdışında artan oy Erdoğan’a gitti
Yurtdışında artan oy Erdoğan’a gitti 14 Mayıs’ta yurtdışı oylarında yüzde 57.4’ünü alan Erdoğan, ikinci turda bunu yüzde 59.5’e taşıdı. İkinci tur için fazladan 90 bin 881 seçmen sandığa giderken kullanılan oy sayısı 1 milyon 930 bini geçti.
30.05.2023 Gündem
YSK, yurt dışında kullanılan oy sayısını açıkladı
YSK, yurt dışında kullanılan oy sayısını açıkladı YSK, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için an itibarıyla yurt dışında kullanılan oy sayısının 1 milyon 500 bin 26'ya yükseldiğini bildirdi.
23.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurtdışı Oyları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurtdışı oyları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.