Yollar Kapandı

Yollar Kapandı

Son dakika yollar kapandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yollar kapandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yollar kapandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yollar Kapandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yollar kapandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 yollar kapandı haberi bulunmuştur. Tüm yollar kapandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lapa lapa kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! Çok sayıda kent için 'beyaz esaret' başladı
Lapa lapa kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! Çok sayıda kent için 'beyaz esaret' başladı Meteoroloji tarafından uyarı üstüne uyarı yapıldı. Kar yağışı ve fırtınanın etkili olacağı duyuruldu. Yapılan uyarıların ardından çok sayıda il güne beyaz örtü ile uyandı. Yollar kapandı. Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, görüş mesafesi de kısaldı. Öte yandan kar yağışı İstanbul sınırına yaklaştı. Peki İstanbul'da kar yağışı ne zaman etkili olacak? İşte detaylar...
24.12.2023 Gündem
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi Beklenen kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları birden düştü. Günlerdir yapılan uyarıların ardından çok sayıda kent beyaza büründü. Yollar kapandı, araçlar yolda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı dalga dalga yayılıyor. Çok sayıda il için yeni uyarı yapıldı.
22.12.2023 Gündem
Havada kar kokusu var! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayabilir! Meteoroloji ilan etti: İstanbul kar yağışıyla tanışıyor!
Havada kar kokusu var! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayabilir! Meteoroloji ilan etti: İstanbul kar yağışıyla tanışıyor! Bir süredir Trakya'da etkili olan kar yağışı sonunda İstanbul'a geliyor. Anadolu'da yollar kapandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu tahminlerini güncelledi. Hafta sonu soğuk hava dalgası her yeri kuşatıyor. Marmara'da kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyrettiği yeni haftada kar adeta geliyorum diyor. Buna göre 21 Aralık Perşembe gecesinden başlayacak kar yağışı Cuma günü okulları tatil edebilir. Birçok ilin valiliği yoğun kar yağışı için alarm durumuna geçti. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Mevsimin ilk karı ne zaman düşecek? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri...
18.12.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, "Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şu ana kadar 39 bin 672 vatandaşımızın hayatını kaybetti. Sadece arama kurtarma yapılan bina sayısı 20 binin üzerindedir. 82 bin bina da ağır hasar kodu konulmuştur. 10 ilde yaptığımız hasar tespitlerinde hemen hemen yarı orandayız. 82 bin bina hem yıkılmış hem ağır hasar olmuş hem de acil yıkılacak koduyla kodlanmıştır." dedi
17.02.2023 Gündem
Beklenen kar yağışları başladı! Birçok il beyaza büründü yollar kapandı
Beklenen kar yağışları başladı! Birçok il beyaza büründü yollar kapandı Hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin üstünde seyrettiği yurtta beklenen kar yağışları etkili olmaya başladı. İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı Doğu Anadolu'da yolların kapatırken, kış turizmi merkezlerinin de kayak sezonlarını açmalarına neden oldu. Birçok ilde vatandaşlar beyaz güzelliğin tadını doyasına çıkardı.
31.01.2023 Yaşam
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
İstanbul’da dehşet anları! Tek yumrukla komalık edip telefonunu gasp etti
İstanbul’da dehşet anları! Tek yumrukla komalık edip telefonunu gasp etti Beyoğlu’nda yabancı uyruklu iki grubun kavgasında boğazına aldığı yumruk darbesiyle yere düşen genç, başını yere çarptı. Yerde hareketsiz yatan gencin cep telefonunu da çalan şahıs koşarak kaçarken, beyin kanaması geçiren gencin hastanede tedavisi devam ediyor.
8.01.2023 Yaşam
Karadeniz'de kar başladı, yollar kapandı
Karadeniz'de kar başladı, yollar kapandı Rize’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçede 41 köy yolu ulaşıma kapandı. Artvin’de de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle 78 köy yolu ulaşıma kapandı.
8.01.2023 Yaşam
Bulgaristan-Edirne sınırında sel: Yollar kapandı araçlar mahsur kaldı
Bulgaristan-Edirne sınırında sel: Yollar kapandı araçlar mahsur kaldı Bulgaristan’da etkili olan sağanak nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda araç mahsur kaldı. Bulgar yetkililer gümrük kapısından araç alımını durdurdu. Edirne Kapıkule’den Bulgaristan’a çıkış yapacak araçlar geri dönmek zorunda kaldı.
2.09.2022 Gündem
Portekiz’de 14 noktada orman yangını!
Portekiz’de 14 noktada orman yangını! Portekiz’de aşırı sıcakların etkisiyle 14 noktada orman yangını çıktı. Bazı bölgelerde alevler evlere sıçrarken, yollar kapandı. Komşu İspanya’da da orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, hava sıcaklığının 42 dereceye ulaşmasının beklendiği Ourense’ta kırmızı alarm verildi.
13.07.2022 Dünya
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu!  Araçlar yolda kaldı...
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu! Araçlar yolda kaldı... İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente TIR ve kamyon girişleri kontrollü yapılacak. Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durduruldu. Esenyurt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle servis araçları yolda kaldı. Servis şoförü dışarı çıkacak sürücüleri de uyararak, "Kimse çıkmasın. Sadece kaza yaparlar, başka da bir şey olmaz" dedi.
11.03.2022 Yaşam
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler...
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. İşte İstanbul için alınan son dakika kararları...
9.03.2022 Gündem
Arnavutköy ve Kayaşehir'de kar başladı! Yerler beyaza büründü
Arnavutköy ve Kayaşehir'de kar başladı! Yerler beyaza büründü İstanbul'da beklenen kar yağışı Arnavutköy ve Kayaşehir'de etkili olmaya başladı. Lapa lapa yağan karın etkisiyle bazı bölgeler beyaza büründü. Yol kenarlarında kar küreme araçlarının beklediği görüldü.
9.03.2022 Gündem
Bolu Dağı geçişinde kar yağışı ve sis! Görüş uzaklığı 30 metreye düştü
Bolu Dağı geçişinde kar yağışı ve sis! Görüş uzaklığı 30 metreye düştü Bolu Dağı'nın D-100 yolu geçişinde, aralıklarla hafif kar yağışı ve sis etkili olurken, görüş uzaklığı ise 30 metreye kadar düştü.
9.03.2022 Gündem
Kar yağışı Muş ve Bingöl'de hayatı felç etti! Yollar kapandı
Kar yağışı Muş ve Bingöl'de hayatı felç etti! Yollar kapandı Muş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 47 köy yolu ulaşıma kapandı. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde de kar yağışı nedeniyle 20 köy yolu, ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, yolların yeniden açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
9.03.2022 Gündem
Yüksekova'daki Doski Vadisi'nde kardan 5 metrelik tüneller oluştu
Yüksekova'daki Doski Vadisi'nde kardan 5 metrelik tüneller oluştu Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Doski Vadisi'nde kardan 5 metrelik tüneller oluştu.
4.03.2022 Yaşam
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz binlerce kamu çalışanını ilgilendiriyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Birçok ilde kamu çalışanlarına idari izin verildi. Valilikler duyurdu. İstanbul, Muğla, Denizli başta olmak üzere çok sayıda kentte yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele idari izin verildi.
25.01.2022 Gündem
Bugün bankalar açık mı?  İstanbul'da bankalar tatil mi?
Bugün bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? İstanbul’da son yılların en sert kışı yaşanıyor! Yoğun kar yağışı İstanbul’da hayatı felç etti. Yollar kapandı, uçuşlar ertelendi ve otobüsler şehirler arası seferlerini gerçekleştirmedi. Özel araçlarla trafiğe çıkmak yasaklanırken, kamu kurum ve kuruluşlarına çalışan personele idari izin verildi. Vatandaşlar günlük işlemlerini yapabilmek için de özellikle bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bugün bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
THY, İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları saat 00.00'a kadar durdurdu
THY, İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları saat 00.00'a kadar durdurdu THY , İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı tüm uçuşları, saat 00.00'a kadar durdurduğunu açıkladı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı operasyonlarının bu gece 00:00'a kadar durdurulduğunu bildirdi.
25.01.2022 Gündem
Kar yağdı, yollar kapandı... Helikopterli sevk işlemi...
Kar yağdı, yollar kapandı... Helikopterli sevk işlemi... Arnavutköy'de kalp krizi geçiren hastayı askeri helikopterle sevk ettiler. O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.01.2022 Yaşam
İstanbul'a girişleri yasak! TIR, kamyon, yolcu otobüsleri...
İstanbul'a girişleri yasak! TIR, kamyon, yolcu otobüsleri... İstanbul'daetkili olan kar yağışı nedeniyle TEM ve D-100 kara yollarının Bolu Dağı kesiminden yolcu otobüsleri ile TIR ve kamyonların geçişine izin verilmiyor.
25.01.2022 Yaşam
Sağlık Ocakları açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri çalışma saatleri değişti mi?
Sağlık Ocakları açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri çalışma saatleri değişti mi? stanbul'da kar yağışının etkisi sürüyor. Kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilerken İstanbul Valiliği gece saatlerinden itibaren alınan önlemleri anbean duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar idari izinli sayılırken, özel araçlarıyla trafiğe çıkacak olanlar için de saat 13.00'e kadar trafiğe çıkma kısıtlaması bulunuyor. Kamu çalışanlarının izinli olması nedeniyle pek çok kişi bugün Sağlık Ocakları ile Aile Sağlığı Merkezlerinin çalışıp çalışmadığını araştırıyor. Peki, Sağlık Ocakları açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri açık mı? Aile Sağlığı Merkezleri çalışma saatleri değişti mi? İşte detaylar...
25.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yollar Kapandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yollar kapandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.