Yks Bugün

Yks Bugün

Son dakika YKS bugün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YKS bugün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YKS bugün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yks Bugün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yks bugün gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 yks bugün haberi bulunmuştur. Tüm yks bugün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapalı kapıyı görünce dünyası başına yıkıldı! Her yolu denedi
Kapalı kapıyı görünce dünyası başına yıkıldı! Her yolu denedi Üniversite hayali kuran yaklaşık 3,5 milyon adayın başvurduğu YKS, bugün düzenlenen TYT oturumuyla başladı. Geç kalan adaylar ise sınava giremedi.
17.06.2023 Yaşam
YKS'de TYT maratonu başladı! Sınava 3,5 milyon kişi katılıyor
YKS'de TYT maratonu başladı! Sınava 3,5 milyon kişi katılıyor Üniversiteye girmek isteyen yaklaşık 3.5 milyon öğrenci bugün YKS maratonunun ilk ayağında ter döküyor. İkinci oturum ise yarın yapılacak. Sınavda ilginç istatistikler de bulunuyor. YKS'ye başvuran en genç aday 15 yaşında.
17.06.2023 Eğitim
YKS heyecanı başladı! 1 net yapanın tercih şansı var
YKS heyecanı başladı! 1 net yapanın tercih şansı var Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bugün gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumuyla başladı. YKS’de, TYT’deki 120 soru ile AYT’deki 80 sorudan toplam 1 net yapan adaylara, yaklaşık 132 puanla tercih yapma hakkı doğacak. Geçen yıl boş kalan işletme, siyaset bilimi, fizik gibi bölümlerin, bu yıl daha düşük puanlarla öğrenci alarak dolması bekleniyor.
18.06.2022 Eğitim
YKS'den en erken kaçta çıkılır? YKS kaçta biter? YKS sınav süresi kaç dakika?
YKS'den en erken kaçta çıkılır? YKS kaçta biter? YKS sınav süresi kaç dakika? ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2021 YKS bugün başladı. Adaylar 2021 YKS'nin ilk oturumuna bugün girdi. Adaylar sınavda ter dökerken yakınları ve aileleri de sınavı saat kaçta biteceğini ve en erken kaçta çıkılacağını merak ediyor. Peki, YKS'den en erken kaçta çıkılır? YKS sınavdan erken çıkma saati kaç? YKS kaçta biter? YKS sınav süresi kaç dakika? YKS kaç saat? İşte detaylar...
26.06.2021 Eğitim
2021 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih...
2021 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) düzenlenen YKS bugün başladı. 2 milyon 607 bin 903 adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu TYT bugün, AYT ile YDT ise yarın yapılacak. YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih adaylar tarafından merak konusu oldu. Peki, 2021 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 YKS sonuç açıklama tarihi belli oldu mu? İşte 2021 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih...
26.06.2021 Eğitim
YKS puan hesaplama 2021| YKS puan hesaplama nasıl yapılır? TYT, AYT, YDT puanı hesaplama yöntemleri neler? Puan ve sıralama hesaplama
YKS puan hesaplama 2021| YKS puan hesaplama nasıl yapılır? TYT, AYT, YDT puanı hesaplama yöntemleri neler? Puan ve sıralama hesaplama 2021 YKS bugün itibariyle başladı. 2021 YKS'nin ilk oturumu olan TYT için puan hesaplamaları merak ediliyor. 2020 YKS puan hesaplaması nasıl yapılır? yapılır sorusu, şimdiden en çok araştırılan konular arasına girdi. Peki, YKS puan hesaplama nasıl yapılır? TYT, AYT, YDT puanı hesaplama yöntemleri neler? YKS sayısal, EA, sözel puan ve başarı sıralaması hesaplama
26.06.2021 Eğitim
Sınava girecek öğrenci için okunacak dua nedir? YKS'de okunacak dualar!
Sınava girecek öğrenci için okunacak dua nedir? YKS'de okunacak dualar! YKS bugün başlıyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek YKS 81 il merkezinde yapılıyor. YKS adaylarının yakınları sınavda okunacak dua ile öğrencilere emeklerinin karşılığını almayı dileyecekler. Aileleri, YKS'ye 1 senedir hazırlanan öğrencilere manevi destek olmak için sınavda okunacak duaları araştırıyor. Peki, Sınava girecek öğrenci için okunacak dua nedir? Sınavdaki birine okunacak dua ne? Sınavdaki öğrenciye okunacak dualar neler? Sınavda heyecanlanmamak için okunacak dualar ve YKS'de okunacak dualar!
26.06.2021 Arşiv
YKS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler!
YKS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler! 2 milyon 607 bin 903 adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2021-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün yapılacak. Milyonlarca öğrenci ve velisi sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelmeye başladı. Adaylar YKS öncesinde sınava ilişkin bilgileri merak ediyor. Peki, YKS kaçta başlayıp kaçta bitecek? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınav binasına giriş zaman? YKS saat kaçta başlıyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler!
26.06.2021 Eğitim
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik...
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik... Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. ÖSYM tarafından bu yıl yeni uygulama başlatıldı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
1.03.2021 Eğitim
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların...
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YKS'ye girecek adaylar için uyarı yapıldı. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 4 Şubat’ta başladı. 2 Mart Salı günü sona erecek başvurular için rehberlik uzmanlarından önemli uyarılar geldi. Uzmanlar, adayların işlemlerini son güne bırakmamalarını hatırlattı.
17.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren...
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren... MEB’den flaş karar! Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Öğrenciler için fırsat niteliğinde bir yeniliğe imza atıldı. Bugün itibarı ile başladı. 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. İsteyen tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. YKS’ye girecek adaylar için 'YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu’ oluşturuldu. Tüm adaylara açık platformda canlı yayında sorulan sorulara öğrenciler yanıt verebilecek.
8.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te...
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te... Binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB tarafından resmen duyuruldu. Yarın başlıyor. Çok önemli yenilik. Bakan Selçuk da sosyal medyadan detayları paylaştı. YKS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren bilgilendirmede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "interaktif" sorular ile ilgili bilgi verdi.
7.02.2021 Eğitim
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı Binlerce öğrenci bekliyordu. ÖSYM’den flaş karar! Bugün başladı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
4.02.2021 Eğitim
Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? En güzel Mabel Matiz şarkıları ve Maya albümü
Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? En güzel Mabel Matiz şarkıları ve Maya albümü Üniversite giriş sınavı YKS bugün yapıldı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava Mabel Matiz damga vurdu. Adaylar YKS sınavının ardından sosyal medyada soruları tartışıyor. YKS'de çıkan Mabel Matiz sorusu ise sosyal medyada gündem oldu. YKS'de Mabel Matiz'in Fırtınadayım şarkısında geçen "Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?" sorusu soruldu. Pek çok kişi internette Mabel Matiz kimdir? Malbel Matiz kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte Mabel Matiz'in biyografisi ve en güzel Mabel Matiz şarkıları...
28.06.2020 Gündem
27 - 28 Haziran sokağa çıkma yasağı saatleri! Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar?
27 - 28 Haziran sokağa çıkma yasağı saatleri! Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? ÖSYM tarafından gerçekleştirilen üniversiteye giriş sınavı YKS bugün yapılıyor. Daha önce LGS sınavı için uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün ve yarın YKS için uygulanacak. Pek çok kişi Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Hangi saatler arasında sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte 27 - 28 Haziran sokağa çıkma yasağı saatleri...
27.06.2020 Gündem
Bugün fırınlar açık mı? Marketler ve bakkallar açık mı? 27 Haziran sokağa çıkma yasağı başladı mı?
Bugün fırınlar açık mı? Marketler ve bakkallar açık mı? 27 Haziran sokağa çıkma yasağı başladı mı? Üniversite sınavına giriş sınavı YKS bugün gerçekleştirilecek. Corona virüs önlemleri nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması YKS nedeniyle yeniden uygulanıyor. YKS öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla getirilen sokağa çıkma yasağının detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Bugün fırınlar açık olacak mı? Marketler ve bakkallar açık mı? 27 Haziran sokağa çıkma yasağı başladı mı? İşte sokağa çıkma yasağı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
YKS başvuruları için bugün son gün!
YKS başvuruları için bugün son gün! Türkiye genelinde 8-9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün saat 23.59’da sona eriyor.
26.02.2024 Gündem
YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? YKS sınav merkezi tercihi neden 5 tane, YKS sınav yeri 5 tercih zorunlu mu, sınav merkezi tercihi 2 nedir?
YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? YKS sınav merkezi tercihi neden 5 tane, YKS sınav yeri 5 tercih zorunlu mu, sınav merkezi tercihi 2 nedir? YKS 5 il tercih etmek zorunlu mu, YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? sorusu YKS başvurularının açıklanmasıyla gündeme geldi. YKS sınav merkezi tercih edecek adaylar, tercihlere yönelik de araştırma yapamaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanacak kılavuz ile birlikte belli oluyor.
3.02.2024 Gündem
YKS sınav ücreti 2024! YKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, ne zaman 2024? TYT AYT YKS sınav ücreti 2024 kaç TL?  YKS SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK, NE ZAMAN 2024?
YKS sınav ücreti 2024! YKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, ne zaman 2024? TYT AYT YKS sınav ücreti 2024 kaç TL? YKS SINAV ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK, NE ZAMAN 2024? YKS için başvurular bugün başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için başvurular başlarken, sınav ücreti de gündeme geldi. Peki, YKS sınav ücreti ne kadar 2024, YKS sınav ücreti hangi bankaya yatırılacak, ne zaman? İşte TYT AYT YKS sınav ücreti 2024…
1.02.2024 Gündem
YKS başvuruları bugün başlıyor
YKS başvuruları bugün başlıyor Üniversite hayali kuran milyonlarca aday için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün başlıyor. Başvurular, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılabilecek.
1.02.2024 Gündem
YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023 saat kaçta? YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklanır mı, 2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?
YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023 saat kaçta? YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklanır mı, 2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanır? YKS tercih sonuçlarını sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler gözlerini ÖSYM'den gelecek açıklamaya çevirdi. 27 Temmuz – 8 Ağustos günleri arasında üniversite yerleştirme tercihlerini gerçekleştiren adaylar YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunun yanıtına araştırıyor. ÖSYM AİS YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. YKS tercih sonuçları ÖSYM tarafından https://sonuc.osym.gov.tr/ üzerinden erişimine açılacak. Peki, YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklanır, YKS tercih sonuçları saat kaçta açıklanır?
19.08.2023 Eğitim
YKS tercih sonuçları neden açıklanmadı 2023, YKS tercih sonuçları neden açıklanmıyor? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
YKS tercih sonuçları neden açıklanmadı 2023, YKS tercih sonuçları neden açıklanmıyor? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sürecini atlatan öğrenciler şimdi hayalindeki üniversiteye kavuşmak için gün sayıyor. Sınavın ardından aldıkları puanlar ve başarı sıralamalarına göre üniversite tercihlerini yapan adaylar, heyecanla ÖSYM'den gelecek tercih sonuçları açıklandı, duyurusunu bekliyor. Peki, 2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları neden açıklanmadı?
19.08.2023 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan tercih hatırlatması
ÖSYM Başkanı Ersoy'dan tercih hatırlatması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sürecinin bugün sona ereceğini belirterek, adaylardan tercih işlemlerini tamamlamalarını istedi.
8.08.2023 Eğitim
Emine Erdoğan: Gönüllülerimiz, bütün deneyimleriyle, devletimizin ve milletimizin yanında oldu
Emine Erdoğan: Gönüllülerimiz, bütün deneyimleriyle, devletimizin ve milletimizin yanında oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Pek çok ülke toprağından daha geniş coğrafyaya yayılan, ender görülen şiddette, dahası üst üste gelen depremler ve seller ile sınandık. Buna rağmen devletimiz, afetlerin başladığı ilk andan itibaren, tüm kurumlarıyla varlığını hissettirdi" dedi.
22.07.2023 Gündem
2023 YKS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı
2023 YKS tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı YKS tercih kılavuzu 20 Temmuz Perşembe günü ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden ön bilgi amacıyla yayınlandı. Adaylar 27 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri YKS tercihleri için yükseköğretim programları ve kontenjanları bilgilerine kılavuzdan ulaşabilecek.
20.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yks Bugün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yks bugün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.