Yiğit Dikmen

Yiğit Dikmen

Son dakika yiğit dikmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yiğit dikmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yiğit dikmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğit Dikmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğit dikmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 yiğit dikmen haberi bulunmuştur. Tüm yiğit dikmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında?
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne Çimen'in partneri olacak isim Yiğit Dikmen oldu. Peki Yiğit Dikmen kimdir?
5.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı!
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler paylaşıldı.
17.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı
Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları izleyicinin karşısına çıkan ve İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni bölümünde neler var?
17.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 32’inci bölümüyle AB kategorisinde 4,98 reyting ve 12,82 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
28.12.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 30’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,16 reyting ve 11,27 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
14.12.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler!
Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı. Eğlenceli anların yaşandığı Üç Kız Kardeş setinde oyuncuların keyifli anları objektiflere yansıdı.  
12.12.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 29’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,23 reyting ve 13,22 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
7.12.2022 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde neler yaşanacak?
'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.
26.11.2022 Magazin
'Üç Kız Kardeş', salı gününün galibi oldu!
'Üç Kız Kardeş', salı gününün galibi oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş', yayınlanan son bölümüyle zirvede yer aldı. AB kategorisinde 4,97 reyting ve 13,14 izlenme payı, Total kategorisinde 6,76 reyting ve 16,47 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 6,41 reyting ve 14,64 izlenme payı elde ederek en çok izlenen yapım oldu.
23.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş’ten tatlı atışmalı ön izleme!
Üç Kız Kardeş’ten tatlı atışmalı ön izleme! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in 27.bölümünden yeni ön izleme paylaşıldı.  
22.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş’de dengeler değişiyor! Türkan intikam için Mine’ye yeniden meydan okuyor
Üç Kız Kardeş’de dengeler değişiyor! Türkan intikam için Mine’ye yeniden meydan okuyor Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in 27.bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.
19.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş izleyicilere duygusal anlar yaşattı
Üç Kız Kardeş izleyicilere duygusal anlar yaşattı Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeni ile takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümündeki duygusal sahneleriyle izleyiciyi derinden etkiledi.  
16.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş reyting başarısını sürdürüyor
Üç Kız Kardeş reyting başarısını sürdürüyor Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeni ile takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. AB kategorisinde 5,25 reyting ve 14,93 izlenme payı alan dizi 20+ABC1 kategorisinde ise 6,44 reyting ve 15,78 izlenme payı elde etti.
9.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı!
Üç Kız Kardeş setinden renkli kareler paylaşıldı! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş setinden eğlenceli kareler paylaşıldı.  
7.11.2022 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'ten duygusal tanıtım
'Üç Kız Kardeş'ten duygusal tanıtım İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in 25'inci bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Duygu dolu sahnelerin yer aldığı tanıtımda Kalender Ailesi için işler giderek kötüleşiyor. Sadık ile Türkan arasındaki sert tartışma ve Mine'nin yalan ifadesi dikkat çekiyor.
4.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş’in başarısı Türkiye sınırlarını aştı! Sevilen dizi İspanya’da izleyici karşısına çıkıyor…
Üç Kız Kardeş’in başarısı Türkiye sınırlarını aştı! Sevilen dizi İspanya’da izleyici karşısına çıkıyor… Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimlerinin Ayvalık’ta gerçekleştiği, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş İspanyol seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. İspanya’ya satışı gerçekleşen dizi çok yakında İspanya’nın çok izlenen tv kanalı Atres Media Antena 3’de yayınlanmaya başlayacak. Yayın hayatına başladığından bu yana ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan dizinin İspanya’da da büyük ses getirmesi bekleniyor.  
3.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş salı gününe yine damgasını vurdu!
Üç Kız Kardeş salı gününe yine damgasını vurdu! Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeni ile takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. AB kategorisinde 5,91 reyting ve 17,81 izlenme payı alan dizi 20+ABC1 kategorisinde ise 6,78 reyting ve 17,34 izlenme payı elde etti.
2.11.2022 Televizyon
'Üç Kız Kardeş', AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
'Üç Kız Kardeş', AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeni ile takip edilen dizisi 'Üç Kız Kardeş', yayınlanan son bölümüyle AB kategorisinde 6,32 reyting ve 17,67 izlenme payı ile en çok izlenen dizi oldu.
26.10.2022 Televizyon
Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli? Biyografisi ve dizileri!
Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli? Biyografisi ve dizileri! 'Üç Kız Kardeş' dizisine Yiğit Dikmen dahil oldu. 'Özgür' karakterine hayat verecek olan Dikmen, Derya’nın İzmir’de okuduğu üniversitedeki bir akademisyeni canlandıracak. Peki, Yiğit Dikmen kimdir, Üç Kız Kardeş’in Özgür'ü Yiğit Dikmen kaç yaşında, nereli?
24.10.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş’ten duygusal tanıtım!
Üç Kız Kardeş’ten duygusal tanıtım! Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in 2.tanıtımı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Sezen Aksu’nun “Biliyorsun” isimli şarkısı eşliğinde duygusal sahnelerin yer aldığı tanıtımda Türkan'ın Somer'e karşı öfkesi dinmezken, Rüçhan Türkan ile Somer'in arasını bulmak için uğraşıyor. Duygusal bir dönemden geçen Mine ise Nesrin ile dertleşiyor.
24.10.2022 Magazin
Zirvenin sahibi Üç Kız Kardeş oldu
Zirvenin sahibi Üç Kız Kardeş oldu  Kanal D’nin her salı ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümüyle 20+ ABC1 kategorisinde 6,66 reyting ve 17,51 izlenme payı, AB kategorisinde 6,05 reyting ve 17,86 izlenme payı, TOTAL kategorisinde ise 6,40 reyting ve 17,96 izlenme payı ile tüm kategorilerde zirvede yer aldı.  
19.10.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş’te sular durulmuyor! Türkan şimdi ne yapacak?
Üç Kız Kardeş’te sular durulmuyor! Türkan şimdi ne yapacak? Kanal D’nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, son bölümüyle yine çok konuşuldu. Türkan ve Somer'in bebek haberi iki aile arasında buzları eritirken, dizinin finalinde Türkan'ın Kiraz'ın babasının Somer olduğunu öğrenmesi ekrana damga vurdu. Çok sayıda yorum alan final sahnesi için “Türkan şimdi ne yapacak?” soruları soruldu.
12.10.2022 Televizyon
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık"
Seversin'de Tolga, Asya'yı yok sayıyor! "Her şey bitti artık" Seversin dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Başrollerinde 'Asya' karakteriyle İlayda Alişan ve 'Tolga' karakteriyle Burak Yörük’ün yer aldığı ‘Seversin’, 26 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bu bölüme Asya'nın Tolga'yı terk etmesi damga vuruyor.
26.09.2022 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor
'Üç Kız Kardeş'te Türkan gerçekleri öğreniyor mu? Mine ve Somer'in sırrı ortaya çıkıyor Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana gelen yeni bölümüyle izleyiciden yine tam not aldı.  
21.09.2022 Televizyon
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Seversin yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geliyor.
15.08.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yiğit Dikmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğit dikmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.