Tanıtım

Tanıtım

Son dakika tanıtım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanıtım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanıtım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanıtım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanıtım gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.352 tanıtım haberi bulunmuştur. Tüm tanıtım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştı
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin 2035'te 120 bin megavatlık rüzgar ve güneş kurulu gücü hedeflediğini ve bunun için 80 milyar dolara yakın yatırıma ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
22.10.2024Ekonomi
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda biziz
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda bizizMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara’da düzenlenen ‘MEBİ Bireysel Öğrenme Platformu Tanıtım Programı’na katıldı. Bakan Tekin, yapay zeka destekli MEBİ platformunun, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine destek olacağını kaydederek, “Birleşmiş Milletler'in (BM) raporlarına göre dünyada bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan dünyada tek ülke şu anda biziz” dedi.
21.10.2024Gündem
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru oldu
Radyo D, L'Étape Türkiye by Tour de France’ın radyo sponsoru olduDünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan L'Étape by Tour de France, 19-20 Ekim’de ilk kez Türkiye’de! Radyo D İstanbul’da gerçekleşecek bu önemli organizasyonun radyo sponsoru oldu.
19.10.2024Magazin
Türkiye'nin küresel pazara açılan kapısı: En büyük serbest bölgesi Adana'da!
Türkiye'nin küresel pazara açılan kapısı: En büyük serbest bölgesi Adana'da!Toros Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi İşletme Müdürü Yusuf Dinçsoy, Süveyş Kanalı'na, Orta Doğu, Akdeniz ve Kuzey Afrika pazarlarına yakın konumda olan Toros Adana Yumurtalık Serbest Bölgesi’nin 4.6 milyon metrekarelik alanıyla da Türkiye’nin en büyük serbest bölgelerinden biri olduğunu söyledi.
17.10.2024Adana
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağıma
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağımaİnci Taneleri’nin yeni bölümünde Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, kendi sesiyle “Deme” şarkısını söyleyecek. Perşembe akşamı yayınlanacak bölümün fragmanında Dilber ile Azem aynı araçta seyahat ederken görülüyor. Arka koltukta oturan Dilber, Azem’e “Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma, Yüzün olmaz ki bakmaya, Yaz bunu…” sözleriyle sesleniyor.
15.10.2024Magazin
Merdiven altı kozmetiğe dikkat! İnternetten almayın, 162 üründen 110’u riskli
Merdiven altı kozmetiğe dikkat! İnternetten almayın, 162 üründen 110’u riskliSağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), 2024 yılı Temmuz-Eylül döneminde denetlediği 162 kozmetik üründen 110’unu uygunsuz buldu.
14.10.2024Gündem
‘Güzel Aşklar Diyarı’nın son tanıtım filmi izleyenleri geçmişe götürdü
‘Güzel Aşklar Diyarı’nın son tanıtım filmi izleyenleri geçmişe götürdüGüzel Aşklar Diyarı’nın yönetmen koltuğunda oturan Mahsun Kırmızıgül, Deniz ve Arhan’ın yakınlaştığı sahnede, 1990’lı yıllara damgasını vuran eseri ‘Ağlama Sen’e yer verdi. Dinleyenleri hüzünlü bir yolculuğa çıkartan şarkı, aşkının peşinden denizi ve boğazı olmayan Kapadokya’ya gelen Deniz’in direnişine ve mücadelesine umut oldu.
10.10.2024Vatan TV
Güzel Aşklar Diyarı”nda 'ağlama sen' sürprizi! Mahsun Kırmızıgül eseriyle damga vurdu
Güzel Aşklar Diyarı”nda 'ağlama sen' sürprizi! Mahsun Kırmızıgül eseriyle damga vurduEşsiz bir doğada çekilen, güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan “Güzel Aşklar Diyarı”ndan Mahsun Kırmızıgül sürprizi geldi. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Kırmızıgül, Deniz ve Arhan’ın yakınlaştığı sahnede, 1990’lı yıllara damgasını vuran eseri “Ağlama Sen”e yer verdi. Dinleyenleri hüzünlü bir yolculuğa çıkartan şarkı, aşkının peşinden denizi ve boğazı olmayan Kapadokya’ya gelen Deniz’in direnişine ve mücadelesine umut oldu.
10.10.2024Magazin
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş ayrımında emniyet şeridi ihlali sonucu trafik polisleri tarafından durdurulan otomobil sürücüsünün üzerinden çok sayıda sahte kimlik çıktı. Üzerinde polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Personel Giriş Kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Makam Şoförü Kartı, Silah Ruhsatı kartı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartı bulunan şüpheli "Polisliğe özeniyordum" dedi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.
9.10.2024Gündem
Adana'da sanayi alanında yeşil dönüşüm yatırımları hızlanıyor
Adana'da sanayi alanında yeşil dönüşüm yatırımları hızlanıyorAdana Sanayi Odası ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) iş birliğinde Sakıp Sabancı Toplantı Salonu’nda Responsible Tanıtım Programı gerçekleştirildi.
8.10.2024Adana
Türk somonu 45 ülkede alıcı buldu
Türk somonu 45 ülkede alıcı bulduTürk somonu ihracatı yılın ilk 9 ayında yüzde 6 artışla 351 milyon 350 bin dolara ulaştı. Rusya Federasyonu başta olmak üzere 45 ülkeye Türk somonu satıldı.
8.10.2024Gündem
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon Göcek'te başlıyor
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon Göcek'te başlıyorİnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken ‘Azem’in gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.
4.10.2024Magazin
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon başlıyor
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon başlıyorİnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken ‘Azem’in gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.
4.10.2024Vatan TV
Bakan Ersoy açıkladı: 22 bin eseri başkanlığımızın arşivine kazandırdık
Bakan Ersoy açıkladı: 22 bin eseri başkanlığımızın arşivine kazandırdıkRami Kütüphanesinde Osmanlı tarihine dair en önemli eserlerden biri olan Gelibolulu Âlî Efendi'nin Künhü'l Ahbâr kitabı tanıtıldı. Yazma Eserler Kurumu tarafından yapılan yeni baskıyı tanıtan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bu kitabı okumadan Osmanlının en ihtişamlı asrını tam olarak anlamak, yorumlamak çok zor olacaktır. Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı kurulduğu günden beri yapılan çalışmalarla 22 bin eser, müzayedelerden ya da şahıslardan satın alınarak başkanlığımızın arşivine kazandırılmıştır" dedi.
4.10.2024Gündem
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?İnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. İnci Taneleri 10 Ekim'de izleyiciyle buluşacak
4.10.2024Magazin
Arka Sokaklar'da ekip karıştı! Candan Müdür ile Mesut karşı karşıya
Arka Sokaklar'da ekip karıştı! Candan Müdür ile Mesut karşı karşıyaAksiyon dolu olayların, samimi bir hikayeyle harmanlandığı polisiye dizi ‘Arka Sokaklar’a ekip içerisinde yaşanan bir uyuşmazlık damga vuracak. Dizinin yeni bölümünde Candan müdür ile Mesut karşı karşıya gelecek. Cuma günü ekrana gelecek bölümün tanıtım filmlerinde Mesut’un “Atını vuracaksan kendin vuracaksın baba” sözleri ile Candan müdürün “Korkarım yolun sonu baba. Mesut ile bu iş olmayacak.” çıkışı dikkat çekti. Bakalım Rıza Baba ekip içindeki sorunu çözebilecek mi?
4.10.2024Magazin
‘Tech Yol Dijital’ sloganıyla, Unichallenge Tech’te buluştular
‘Tech Yol Dijital’ sloganıyla, Unichallenge Tech’te buluştularİnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, ilki 2015 yılında düzenlenen Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı UniChallenge, Tech versiyonuyla altıncı kez ve çevrimiçi olarak gerçekleşti. 16-27 Eylül arasında gerçekleşen eğitim kampında 17 farklı şehir ve 33 farklı üniversiteden toplam 37 katılımcı yer aldı.
30.09.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz Küresel Yenilik Endeksi'nde ilk 10'a girmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz Küresel Yenilik Endeksi'nde ilk 10'a girmekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küresel İnovasyon Göstergeleri 2024 Yılı Raporu Tanıtım Etkinliği'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Teknoloji Hamlesi yaklaşımımızla bugün ileri teknolojileri kendi imkan ve kabiliyetleri ile geliştirip üretebilen bir noktaya ulaştık. 2053 vizyonumuzda bilim ve teknoloji alanında yenilikçiliği içselleştirerek ileri teknolojilerin merkezi haline gelmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
26.09.2024Gündem
Güzel Aşklar Diyarı’ndan yepyeni bir tanıtım! Cemal’i kim, neden vurdu?
Güzel Aşklar Diyarı’ndan yepyeni bir tanıtım! Cemal’i kim, neden vurdu?Sezonun iddialı yapımlarından olan Güzel Aşklar Diyarı, birinci bölümüyle adından çok söz ettirdi. Deniz ve Arhan çiftinin sıcak ve samimi aşkının Cemal Alaca cinayetiyle gölgelendiği ilk bölüm, izleyicileri göz yaşlarına boğdu. Dizinin ikinci bölümünden yayınlanan tanıtım filmi ise diziye dair merakı ikiye katlarken Cemal’i kimin neden vurduğu ile ilgili soru işaretleri yeni bölümde ortadan kalkacak.
25.09.2024Magazin
Emine Erdoğan Türkevi'ndeki 'Afrika lezzetleri' programında konuştu
Emine Erdoğan Türkevi'ndeki 'Afrika lezzetleri' programında konuştuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York Türkevi’ndeki “Afrika Lezzetleri: Bir Kültür, Mutfak ve Dostluk Şöleni Afrika Ev Yemek Kitabı” Tanıtım Programı’nda lider eşlerini ağırladı.
25.09.2024Gündem
TÜBİSAD’dan Scale-Up Gelişim Programı adımı
TÜBİSAD’dan Scale-Up Gelişim Programı adımıBilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD), bilişim sektöründe faaliyet gösteren scale-up ölçeğindeki şirketlerin büyüme ve birer unicorn olma yolculuklarında onlara rehberlik etmek amacıyla tasarlanan TÜBİSAD Scale-Up Gelişim Programı’nı 17 Eylül’de gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Etkinlikte KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu açılış konuşmacıları arasında yer aldı.
23.09.2024Yaşam
Güzel Aşklar Diyarı’na bu akşam yolculuk başlıyor! Alaca ailesinin tüm sırları ortaya çıkıyor
Güzel Aşklar Diyarı’na bu akşam yolculuk başlıyor! Alaca ailesinin tüm sırları ortaya çıkıyorKapadokya’nın benzersiz doğasının, izleyicinin özlediği oyuncularla harmanlandığı, çok konuşulan dizi Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül Pazartesi (bugün) yayın hayatına başlıyor. Bir aşkın, masum bir ailenin felaketine sebep olacağı dizi, ilk bölümüyle saat 20.00’de Kanal D’de seyirci karşısına çıkacak.
23.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor
Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyorKanal D’nin henüz başlamadan büyük ses getiren dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.
23.09.2024Magazin
KADEM İnovasyonda Kadın Programı 8. Girişimcilik Kampı Ödül Töreni İstanbul'da yapıldı
KADEM İnovasyonda Kadın Programı 8. Girişimcilik Kampı Ödül Töreni İstanbul'da yapıldıKadın ve Demokrasi Vakfı’nın girişimci kadınlara destek olmak ve rehberlik etmek amacıyla başlattığı “İnovasyonda Kadın Programı”nda bu yıl finale kalan iki ayrı kategorideki 6 kadın girişimci toplam 1 milyon TL ödüle layık görüldü. Girişimci kadınlar ödüllerini Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, İstanbul Valisi Davut Gül ile KADEM Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın elinden aldı.
27.09.2024Gündem
Operasyona pavyon molası: Arka Sokaklar İnci Taneleri’ne selam verdi
Operasyona pavyon molası: Arka Sokaklar İnci Taneleri’ne selam verdiTürk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan ‘Arka Sokaklar’da, operasyon gereği pavyona giden ekip, Kanal D’nin bir diğer iddialı dizisi ‘İnci Taneleri’ne selam verdi. Arka Sokaklar’ın yeni tanıtım filminde Hüsnü, “Adın ne senin güzellik?” dediği kadından, “Adım Dilber aslanım.” cevabını alınca “Evin, barkın var mı senin?” sorusunu yöneltiyor. Bu sırada Emniyet Müdürü Candan’dan “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar.” anonsu geliyor.
18.09.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tanıtım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanıtım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.