Gazete Vatan Logo

'Üç Kız Kardeş'ten duygusal tanıtım

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in 25'inci bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Duygu dolu sahnelerin yer aldığı tanıtımda Kalender Ailesi için işler giderek kötüleşiyor. Sadık ile Türkan arasındaki sert tartışma ve Mine'nin yalan ifadesi dikkat çekiyor.

'Üç Kız Kardeş'ten duygusal tanıtım

Üç Kız Kardeş'in yayınlanan son tanıtımında; gerçekleri öğrenen Sadık (Reha Özcan), Türkan (Özgü Kaya) yüzünden Nesrin'e (İclal Aydın) adeta ateş püskürür. "O kapıya gidip bu rezilliği çıkarmasaydın, o kadın iyileştiğinde Türkan evimize geri gelecekti" sözlerine Sadık, "Bu pisliği bildiği halde orada kalmayı kabul ettiyse rezil olan ben değilim Nesrin Hanım" cevabını verir.

"SOMER BENİ İTTİ"

Türkan, Derya'nın (Melisa Berberoğlu) söyledikleri karşısında gerçekleri kaldıramaz ve tokat atar. Mine (Nazlı Senem Ünal) ise Somer'i (Berker Güven) yakmak için polise yalan ifade verir: Ben küçücük bebeği olan bir anneyim. Neden intihar edeyim? Somer beni itti!

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Ayça İnci, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor. Üç Kız Kardeş dizisi, yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de.