Adana yetiştiricisine 76 milyon TL destek! Bakanlık açıkladı
Adana yetiştiricisine 76 milyon TL destek! Bakanlık açıkladı Adana'daki yetiştiricilere 5 farklı destekleme kaleminde toplam 76 milyon 365 bin 705 lira destekleme ödemesi yapılacak.
15.03.2024 Adana
Demirci ustasının hobisi: İstiridye mantarı yetiştiriciliği
Demirci ustasının hobisi: İstiridye mantarı yetiştiriciliği Bitlis'te 40 yıldır demirci ustalığı yapan Hasan Şirvan, iş yerinin çatı katında oluşturduğu 30 metrekarelik alanda hobi olarak istiridye mantarı üretiyor.
15.06.2023 Ekonomi
Bakan Pakdemirli müjdeyi resmen duyurdu! Artık ücret alınmayacak...
Bakan Pakdemirli müjdeyi resmen duyurdu! Artık ücret alınmayacak... Manisa ziyareti kapsamında Kula ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayvan sağlığının insan sağlığı kadar önemli olduğunun altını çizerek, "Sığır brusella, koyun, keçi brusella, şarbon ve veba aşılarının aşı bedelini bundan sonra inşallah almayacağız. Ayrıca tüberkülin testinin bedeli de yetiştiricilerimizden alınmayacak. Bu aşıların sadece uygulama ücretleri alınacak. Aşı bedellerinin alınmaması ile birlikte aşılama oranlarının artacağına inanıyoruz. Hastalıktan gelen verim kayıplarının böylelikle önleneceğini düşünüyoruz" dedi.
13.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri