Yeşim Salkım

Yeşim Salkım

Son dakika yeşim salkım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşim salkım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşim salkım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşim Salkım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşim salkım gelişmeleri de dahil olmak üzere 551 yeşim salkım haberi bulunmuştur. Tüm yeşim salkım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
Yeşim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim'
Yeşim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim' Yeşim Salkım, Sibel Arna’nın YouTube programı ‘Ne Olursan Ol Rahat Ol’da çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
11.11.2023 Magazin
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti!
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti! Birçok dizide rol alan oyuncu Hakan Eratik, aldığı acı haberle sarsıldı. Eratik'in annesi Seviye Eratik bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Seviye Eratik hayatını kaybetti.
12.07.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Gülben Ergen'e hakaret etmişlerdi! 'Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’ın cezası belli oldu'
Gülben Ergen'e hakaret etmişlerdi! 'Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’ın cezası belli oldu' Şarkıcı Gülben Ergen'e 2017 yılında yayınlanan bir programda hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediği iddiasıyla Nihat Doğan’a "Alenen hakaret" suçundan 5 ay 25 gün, Yeşim Salkım’a ise "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan toplamda 2 bin 240 lira adli para cezası verildi.
15.06.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "90'lardan Günümüze" konsepti yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Yonca Evcimik, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın oluyor.
26.05.2022 Televizyon
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç'e hapis cezası!
Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç'e hapis cezası! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç’ün de aralarında bulunduğu dört sanığın polis memurlarına karşı ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar Burak Can Övüç, Alptuğ Kayı, Ergin Ergin ve sanık avukatları hazır bulundu.
30.12.2021 Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı Magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı. İlk duruşmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan Yeşim Salkım bir sonraki celse dinlenecek. 
21.01.2022 Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı Magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı. İlk duruşmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan Yeşim Salkım bir sonraki celse dinlenecek. 
16.12.2021 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Yeniden suç olmalı!
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Yeniden suç olmalı! Son dönemde sağlık sorunları ve verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, Yeşim Salkım'ın programında yaptığı zina açıklamasıyla dikkat çekti.
24.10.2021 Magazin
Yeşim Salkım'ın dava açtığı Murat Övüç'ün cezası belli oldu!
Yeşim Salkım'ın dava açtığı Murat Övüç'ün cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından ortaya çıkan bir videosunda kadınları aşağılayan sözler sarf ettiği iddia edilmişti. Övüç'e en sert tepki ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'dan gelmişti.
10.09.2021 Magazin
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum
Yeşim Salkım: Yeterince evlendiğimi düşünüyorum Dobra açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren Yeşim Salkım, şimdilerde sözleri ve bestesi Bade Derinöz’e ait olan 'Niye Hayat?' düeti ile gündemde. Beş kez nikah masasına oturan 53 yaşındaki sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.
2.06.2021 Magazin
Yeşim Salkım'dan suç duyurusu! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım'dan suç duyurusu! Seyhan Soylu... 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından şarkıcı Yeşim Salkım'a hakaret ettiği iddiasıyla ifade verdi. Hakaret iddiasını reddeden Soylu, "Yeşim Salkım, farklı tarihlerdeki, farklı kişiler için yaptığım paylaşımlarımı alarak videoları istediği gibi düzenleyip beni şikayet etti" dedi.
10.03.2021 Magazin
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...
Yeşim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu... Yeşim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.03.2021 Magazin
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi…
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi… Pop müziğin efsane isimleri bu hafta İbo Show’da seyirciyi 90’lı yıllara götürecek. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen programı İbo Show bu hafta seyirciye eğlenceli, nostaji dolu saatler yaşatacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği programda bu hafta Ferda Anıl Yarkın da olacak. Peki, Ferda Anıl Yarkın kimdir, kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın aslen nerelidir?
13.02.2021 Gündem
Yeşim Salkım'a küfür etmişti! Murat Övüç'e şok...
Yeşim Salkım'a küfür etmişti! Murat Övüç'e şok... Murat Övüç, geçtiğimiz yaz sahne aldığı bir mekanda; yüzlerce kişinin önünde arasının bozuk olduğu Yeşim Salkım’a cinsiyetçi küfür etmiş ardından gelen tepkiler sonrası da özür dilemişti. Ancak özrü kabul etmeyen Salkım, dava yoluna gitmişti. Savcılık Övüç hakkında iddianame düzenledi.
2.01.2021 Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu 4 günlük hapsi nedeniyle cezaevinde
Sisi lakaplı Seyhan Soylu 4 günlük hapsi nedeniyle cezaevinde Şarkıcı Yeşim Salkım'ın aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle hakkında 4 günlük 'tazyik hapsi' cezası verilen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine getirildi
3.12.2020 Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı!
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı! Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı çıktı. Sanatçı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Soylu hakkında 4 günlük hapis cezası verilmişti. Savcılık, Soylu’ya yönelik kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.
1.12.2020 Gündem
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? Televizyon ekranlarının yeni dizisi Arıza, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir taksi macerasıyla yolları kesişen taksici Ali ile Doktor Halide'nin hikayesinin anlatıldığı Arıza dizisi, mafya, aşk ve geçmiş arasında kalan bir hayat mücadelesini anlatıyor. Peki, Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? İşte Arıza dizisi oyuncu kadrosu
4.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim Salkım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşim salkım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.