Yeşim Salkım

Yeşim Salkım

Son dakika yeşim salkım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşim salkım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşim salkım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşim Salkım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşim salkım gelişmeleri de dahil olmak üzere 551 yeşim salkım haberi bulunmuştur. Tüm yeşim salkım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttumYeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024Magazin
YeÅŸim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim'
YeÅŸim Salkım’dan itiraf! 'Sekiz yıldır aseksüelim'YeÅŸim Salkım, Sibel Arna’nın YouTube programı ‘Ne Olursan Ol Rahat Ol’da çok konuÅŸulacak açıklamalar yaptı.
11.11.2023Magazin
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti!
Hakan Eratik'in annesi hayatını kaybetti!Birçok dizide rol alan oyuncu Hakan Eratik, aldığı acı haberle sarsıldı. Eratik'in annesi Seviye Eratik bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Seviye Eratik hayatını kaybetti.
12.07.2023Magazin
Bakan Koca'dan Özkan UÄŸur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan UÄŸur açıklamasıSaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca, yoÄŸun bakıma alınan sanatçı Özkan UÄŸur'un saÄŸlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduÄŸu hastanede halen yoÄŸun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023Gündem
Ünlü oyuncu paylaÅŸtı: SaÄŸ kulağımın büyüklüÄŸü öÄŸretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaÅŸtı: SaÄŸ kulağımın büyüklüÄŸü öÄŸretmenlerimin eseri...Ãœnlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoÄŸrafı paylaÅŸtı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaÅŸadığı anıları anlattı.
20.02.2023Magazin
Gülben Ergen'e hakaret etmiÅŸlerdi! 'Nihat DoÄŸan ve YeÅŸim Salkım’ın cezası belli oldu'
Gülben Ergen'e hakaret etmiÅŸlerdi! 'Nihat DoÄŸan ve YeÅŸim Salkım’ın cezası belli oldu'Åžarkıcı Gülben Ergen'e 2017 yılında yayınlanan bir programda hakaret ve tehdit içerikli sözler söylediÄŸi iddiasıyla Nihat DoÄŸan’a "Alenen hakaret" suçundan 5 ay 25 gün, YeÅŸim Salkım’a ise "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan toplamda 2 bin 240 lira adli para cezası verildi.
15.06.2022Magazin
Åžarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!
Åžarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!Åžarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "90'lardan Günümüze" konsepti yaÅŸanacak. Programın bu haftaki konukları ise Yonca Evcimik, YeÅŸim Salkım, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın oluyor.
26.05.2022Televizyon
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doÄŸdu? Ä°ÅŸte yaÅŸananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doÄŸdu? Ä°ÅŸte yaÅŸananlar!12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doÄŸumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduÄŸunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doÄŸdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleÅŸti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? Ä°ÅŸte, 12 Nisan yaÅŸanan doÄŸum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022Gündem
Ä°brahim Tatlıses vurulduÄŸu günü anlattı: Baktım kafamdan bir ÅŸey damlıyor...
Ä°brahim Tatlıses vurulduÄŸu günü anlattı: Baktım kafamdan bir ÅŸey damlıyor...Ä°brahim Tatlıses'in sunduÄŸu Ä°bo Show'a bu hafta Bülent SerttaÅŸ, Seren Serengil, YeÅŸim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuÅŸulan programda Bülent SerttaÅŸ ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleÅŸti. Zaman zaman duygusal anların yaÅŸandığı gecede Ä°brahim Tatlıses vurulduÄŸu günü anlattı.
14.03.2022Magazin
Murat Övüç’ün oÄŸlu Burak Can Övüç'e hapis cezası!
Murat Övüç’ün oÄŸlu Burak Can Övüç'e hapis cezası!Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oÄŸlu Burak Can Övüç’ün de aralarında bulunduÄŸu dört sanığın polis memurlarına karşı ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan yargılandığı dava karara baÄŸlandı. Ä°stanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruÅŸmada, tutuksuz sanıklar Burak Can Övüç, AlptuÄŸ Kayı, Ergin Ergin ve sanık avukatları hazır bulundu.
30.12.2021Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
YeÅŸim Salkım'ın yargılanmasına baÅŸlandıMagazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile GülÅŸen Yüksel'in hakaret iddiasıyla ÅŸikayetçi olduÄŸu ÅŸarkıcı YeÅŸim Salkım'ın yargılanmasına baÅŸlandı. Ä°lk duruÅŸmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan YeÅŸim Salkım bir sonraki celse dinlenecek.Â
21.01.2022Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
YeÅŸim Salkım'ın yargılanmasına baÅŸlandıMagazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile GülÅŸen Yüksel'in hakaret iddiasıyla ÅŸikayetçi olduÄŸu ÅŸarkıcı YeÅŸim Salkım'ın yargılanmasına baÅŸlandı. Ä°lk duruÅŸmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan YeÅŸim Salkım bir sonraki celse dinlenecek.Â
16.12.2021Magazin
Demet Åžener'in tektaÅŸ detayı dikkat çekmiÅŸti! Evlilik...
Demet Åžener'in tektaÅŸ detayı dikkat çekmiÅŸti! Evlilik...Eski manken Demet Åžener'in, Ä°brahim Kutluay ile 13 yıllık evliliÄŸi olaylı ÅŸekilde bitmiÅŸti. 2019'da nikah masasına oturduÄŸu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Åžener, geçtiÄŸimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021Magazin
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Yeniden suç olmalı!
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Yeniden suç olmalı!Son dönemde saÄŸlık sorunları ve verdiÄŸi kilolarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, YeÅŸim Salkım'ın programında yaptığı zina açıklamasıyla dikkat çekti.
24.10.2021Magazin
YeÅŸim Salkım'ın dava açtığı Murat Övüç'ün cezası belli oldu!
YeÅŸim Salkım'ın dava açtığı Murat Övüç'ün cezası belli oldu!Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından ortaya çıkan bir videosunda kadınları aÅŸağılayan sözler sarf ettiÄŸi iddia edilmiÅŸti. Övüç'e en sert tepki ünlü ÅŸarkıcı YeÅŸim Salkım'dan gelmiÅŸti.
10.09.2021Magazin
YeÅŸim Salkım: Yeterince evlendiÄŸimi düÅŸünüyorum
YeÅŸim Salkım: Yeterince evlendiÄŸimi düÅŸünüyorumDobra açıklamalarıyla her daim adından söz ettiren YeÅŸim Salkım, ÅŸimdilerde sözleri ve bestesi Bade Derinöz’e ait olan 'Niye Hayat?' düeti ile gündemde. BeÅŸ kez nikah masasına oturan 53 yaşındaki sanatçı, samimi açıklamalarda bulundu.
2.06.2021Magazin
YeÅŸim Salkım'dan suç duyurusu! Seyhan Soylu...
YeÅŸim Salkım'dan suç duyurusu! Seyhan Soylu...'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından ÅŸarkıcı YeÅŸim Salkım'a hakaret ettiÄŸi iddiasıyla ifade verdi. Hakaret iddiasını reddeden Soylu, "YeÅŸim Salkım, farklı tarihlerdeki, farklı kiÅŸiler için yaptığım paylaşımlarımı alarak videoları istediÄŸi gibi düzenleyip beni ÅŸikayet etti" dedi.
10.03.2021Magazin
YeÅŸim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...
YeÅŸim Salkım harekete geçti! Seyhan Soylu...YeÅŸim Salkım, Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kendisine sosyal medyadan hakaret ettiÄŸi iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
5.03.2021Magazin
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eÅŸi kim? Ferda Anıl Yarkın ÅŸarkıları ve biyografisi…
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eÅŸi kim? Ferda Anıl Yarkın ÅŸarkıları ve biyografisi…Pop müziÄŸin efsane isimleri bu hafta Ä°bo Show’da seyirciyi 90’lı yıllara götürecek. Cumartesi akÅŸamlarının ilgiyle takip edilen programı Ä°bo Show bu hafta seyirciye eÄŸlenceli, nostaji dolu saatler yaÅŸatacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiÄŸi programda bu hafta Ferda Anıl Yarkın da olacak. Peki, Ferda Anıl Yarkın kimdir, kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın aslen nerelidir?
13.02.2021Gündem
YeÅŸim Salkım'a küfür etmiÅŸti! Murat Övüç'e ÅŸok...
YeÅŸim Salkım'a küfür etmiÅŸti! Murat Övüç'e ÅŸok...Murat Övüç, geçtiÄŸimiz yaz sahne aldığı bir mekanda; yüzlerce kiÅŸinin önünde arasının bozuk olduÄŸu YeÅŸim Salkım’a cinsiyetçi küfür etmiÅŸ ardından gelen tepkiler sonrası da özür dilemiÅŸti. Ancak özrü kabul etmeyen Salkım, dava yoluna gitmiÅŸti. Savcılık Övüç hakkında iddianame düzenledi.
2.01.2021Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu 4 günlük hapsi nedeniyle cezaevinde
Sisi lakaplı Seyhan Soylu 4 günlük hapsi nedeniyle cezaevindeÅžarkıcı YeÅŸim Salkım'ın aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle hakkında 4 günlük 'tazyik hapsi' cezası verilen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, adliyedeki iÅŸlemlerinin ardından cezaevine getirildi
3.12.2020Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı!
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı!Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı çıktı. Sanatçı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Soylu hakkında 4 günlük hapis cezası verilmişti. Savcılık, Soylu’ya yönelik kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.
1.12.2020Gündem
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?Televizyon ekranlarının yeni dizisi Arıza, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir taksi macerasıyla yolları kesişen taksici Ali ile Doktor Halide'nin hikayesinin anlatıldığı Arıza dizisi, mafya, aşk ve geçmiş arasında kalan bir hayat mücadelesini anlatıyor. Peki, Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? İşte Arıza dizisi oyuncu kadrosu
4.10.2020Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim Salkım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşim salkım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.