Yeşiller Partisi

Yeşiller Partisi

Son dakika yeşiller partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşiller partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşiller partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşiller Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşiller partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 660 yeşiller partisi haberi bulunmuştur. Tüm yeşiller partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
İsveç parlamentosundan NATO’ya katılıma onay
İsveç parlamentosundan NATO’ya katılıma onay İsveç parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımını 37’ye karşı 269 oyla onayladı.
22.03.2023 Dünya
Vize sorununda Ankara devreye girdi! İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere ile uzlaşıldı...
Vize sorununda Ankara devreye girdi! İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere ile uzlaşıldı... Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD'ye gitmek isteyen Türk vatandaşlarının vize başvurularına aylar sonra yanıt verilmesi ve çok sayıda başvurunun çeşitli bahanelerle reddedilmesi üzerine Ankara devreye girdi. Büyükelçilerle yapılan yoğun temaslar sonrası İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere ile sorunlar büyük ölçüde çözüldü. İngiltere vizesi için randevu alma süresi birkaç güne, başvuruların sonuçlanma süresi de 3 haftaya kadar düştü. Ancak Almanya ile sorunlar hâlâ devam ediyor
5.12.2022 Gündem
İsveç Başbakanı Kristersson: Türkiye, kendisini terör saldırılarına karşı koruma hakkına sahip
İsveç Başbakanı Kristersson: Türkiye, kendisini terör saldırılarına karşı koruma hakkına sahip İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Türkiye'nin teröre karşı kendini savunma hakkına sahip olduğunu ifade ederek, “Terörle ilgili faaliyetlere katılan ve onları finanse edenler İsveç'i değil, Türkiye'yi hedef alıyor” dedi.
24.11.2022 Dünya
İsveç parlamentosunda "terörle mücadele yasa tasarısı" onaylandı
İsveç parlamentosunda "terörle mücadele yasa tasarısı" onaylandı İsveç parlamentosunda yapılan oylamada, terörle mücadele kanunlarını sıkılaştıran anayasa değişikliği onaylandı.
16.11.2022 Dünya
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi!
NATO'ya üye olmak isteyen İsveç’te YPG/PYD krizi! Ukrayna-Rusya savaşından sonra NATO'ya üye olmaya çalışan İsveç'te hükümet krizi yaşanıyor. “Tek oyla” Magdalena Andersson’un kurduğu koalisyonun hükümet olmasını sağlayan bağımsız vekil, Suriye’deki Kürt yapılanmasına yönelik isteklerinin karşılanmadığını söyleyerek desteğini çekeceğini açıkladı.
21.05.2022 Dünya
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı. Sandık çıkış anketi sonuçlarına göre Macron yüzde 28,6, Le Pen yüzde 24,4, Melenchon yüzde 20,2 oy aldı.
10.04.2022 Dünya
Macaristan’da halk yeniden 'Viktor Orban' dedi
Macaristan’da halk yeniden 'Viktor Orban' dedi Macaristan’da seçimlerin galibi Fidesz oldu.
20.04.2022 Dünya
Macaristan'da seçimin galibi Fidesz-KDNP koalisyonu
Macaristan'da seçimin galibi Fidesz-KDNP koalisyonu Macaristan’da 3 Nisan günü yapılan genel seçimlerin galibi yeniden Başbakan Viktor Orban’ın liderliğindeki Genç Demokratlar Birliği (Fidesz) oldu. 8,2 milyonun üstünde seçmeni olan ülkede sandığa giderek oy kullananların sayısı 5 milyon 216 bin 424 oldu. Oy kullanma oranının yüzde 67.8 olduğu Macaristan’da 2010 yılından bu yana ülkeyi yöneten Fidesz, üst üste dördüncü kez de seçimlerden zaferle ayrılarak büyük başarıya imza attı.
3.04.2022 Dünya
İsveç’te görevinden istifa eden Andersson ikinci kez başbakan seçildi
İsveç’te görevinden istifa eden Andersson ikinci kez başbakan seçildi İsveç’te 24 Kasım’da başbakan seçilmesinden yaklaşık 7 saat sonra istifa eden Magdalena Andersson, parlamentoda bugün yapılan oylamada yeniden başbakan seçildi.
29.11.2021 Dünya
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık...
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık... Almanya’da Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Annalena Baerbock’un dışişleri bakanı olacağı beklentisi Atina’da sevinç yarattı. “Türk dostu Merkel’den bıkmıştık” yorumunu yapan Yunan basını, Baerbock’un Türkiye karşıtı olacağını savundu.
26.11.2021 Dünya
İsveç'te deprem! Başbakan Andersson, göreve geldikten saatler sonra istifa etti
İsveç'te deprem! Başbakan Andersson, göreve geldikten saatler sonra istifa etti İsveç'te ilk kadın başbakan olarak meclisten güvenoyu alan Magdelana Andersson, birkaç saat içinde görevinden istifa etti. Andersson'un istifası bütçenin reddedilmesi ve Yeşiller Partisi'nin koalisyondan çekilmesinin ardından geldi.
24.11.2021 Dünya
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri  başladı
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri başladı Almanya'da 26 Eylül'de düzenlenen genel seçimlerin ardından Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) arasında yeni hükümeti kurma hedefiyle ön görüşmelere başlandı.
7.10.2021 Dünya
Almanya'da seçim sonrası şok! 'Türk Armin' partisinden istifa etti
Almanya'da seçim sonrası şok! 'Türk Armin' partisinden istifa etti Almanya'da Başkanlık yarışını kaybeden Hristiyan Demokrat Armin Laschet, CDU Genel Başkanlığı'ndan istifa etti.
7.10.2021 Dünya
Mesai saatleriyle ilgili flaş gelişme! O ülkede mesai 4 güne düşürülecek
Mesai saatleriyle ilgili flaş gelişme! O ülkede mesai 4 güne düşürülecek Mesai saatleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Teklif verildi, hükümet değerlendirmeye alıyor. Çalışma günleri azalabilir. Belçika yönetimi, haftalık çalışma gününün 5'ten 4'e düşürülmesi için yapılan teklifi ele alacak.
7.10.2021 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı?
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? Almanya'da Merkel dönemi sona erdi. 60 milyon 400 bin seçmenin sandığa gittiği seçimde oyların yüzde 25,8'ini alan Sosyal Demokrat Parti (SPD) kazanan taraf oldu. Peki, Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? İşte Almanya seçim sonuçları 2021…
27.09.2021 Gündem
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek?
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek? Yarın gerçekleştirilecek seçimlerle Almanya hatta tüm Avrupa siyaseti için bir devir sona erecek. Peki Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlar kime oy verecek?
25.09.2021 Siyaset
Merkel sonrası Avrupa değerlendirmesi: İstikrar unsuruydu
Merkel sonrası Avrupa değerlendirmesi: İstikrar unsuruydu Sadece Almanya değil tüm Avrupa politikalarını yönlendiren önemli aktörlerden biri olan Almanya Başbakanı Angela Merkel, 22 Kasım 2005’ten bu yana 16 yıldır aralıksız sürdürdüğü görevini bırakmaya hazırlanıyor. Merkel’in ayrılığı sonrası Almanya kadar Avrupa’yı da neler beklediği, uluslararası toplumun gündem maddeleri arasında yer alıyor. Katıldığı bir canlı yayın programında konuşan Prof. Dr. Çağrı Erhan, Merkel sonrası Avrupa’yı değerlendirdi.
15.09.2021 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi... Son dakika haberine göre; Fransa'da yapılan bölgesel seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) başarı sağlayamadı.
21.06.2021 Dünya
İsveç'te aşırı sağcı milletvekilinden İslam'a ağır hakaret!
İsveç'te aşırı sağcı milletvekilinden İslam'a ağır hakaret! İsveç'te göçmen karşıtlığı ile bilinen aşırı sağcı İsveç Demokratlar Partisi Milletvekili Richard Jomshof, katıldığı bir televizyon programında Müslümanlara hakaret ederek "İslam iğrenç bir ideoloji ve dindir." dedi. Jomshof'un sözleri infial yarattı.
10.03.2021 Dünya
Yeni Zelanda'daki seçimi Jacinda Ardern liderliğindeki İşçi Partisi kazandı
Yeni Zelanda'daki seçimi Jacinda Ardern liderliğindeki İşçi Partisi kazandı Seçimin galibi, geçen yıl Christchurch kentinde Müslüman cemaati hedef alan terör saldırısındaki duyarlı tavrı ve Kovid-19 salgınına karşı aldığı etkili tedbirlerle ülkesinde ve dünyada takdir toplayan Başbakan Jacinda Ardern oldu.
17.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşiller Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşiller partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.