Yeşiller

Yeşiller

Son dakika yeşiller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşiller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşiller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşiller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşiller gelişmeleri de dahil olmak üzere 998 yeşiller haberi bulunmuştur. Tüm yeşiller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılıyor! İşte o tarih
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılıyor! İşte o tarih Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor. Yunan medyası, tecrübeli teknik direktörle yolların ayrılacağı tarihi duyurdu.
11.05.2024 Süper Lig
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024 Gündem
Fatih Terim Yunanlıları çıldırttı! Kulüp başkanı takımdan kovacak
Fatih Terim Yunanlıları çıldırttı! Kulüp başkanı takımdan kovacak Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor. Aralık ayında Ivan Jovanovic'in yerine Panathinaikos teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim'in Yunanistan'daki macerası bitiyor. Yunan basını, Yeşiller'in Terim'le yolları ayırma kararı aldığını duyurdu.
30.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
4.03.2024 Adana
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.
19.01.2024 Dünya
Milletvekili kesin sonuçları Resmi Gazete'de
Milletvekili kesin sonuçları Resmi Gazete'de YSK Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimi kesin sonuçlarını açıkladı. Kesin sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanacağını söyleyen Yener, partilerin vekil sayılarını da duyurdu.
30.05.2023 Gündem
YSK: Kesin sonuç Resmi Gazete'ye gönderildi
YSK: Kesin sonuç Resmi Gazete'ye gönderildi Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin sonuçlarının ilan edilmek üzere Resmi Gazete'ye gönderildiğini açıkladı.
30.05.2023 Gündem
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor Almanya'da yaşayan Türklerin yıllardır beklediği haber geldi. Milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. Koalisyon hükümetini oluşturan SPD, Yeşiller ve FDP’nin Alman Vatandaşlık Yasası’nda reformda uzlaşmaya varmasıyla çifte vatandaşlık yolu açıldı
22.05.2023 Dünya
İstanbul'da 1 milyon seçmen sandığa gitmedi
İstanbul'da 1 milyon seçmen sandığa gitmedi İstanbul Adalet Sarayı’ndaki İl Seçim Kurulu resmi birleştirme tutanaklarını yayınladı. İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı seçiminde en çok oyu 4 milyon 928 bin 408 oyla Kemal Kılıçdaroğlu aldı.
17.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi
İstanbul'da 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin İstanbul'da kesin olmayan resmi sonuçları belli oldu. İstanbul'da rakamlara göre, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi. Milletvekili seçimlerinde üç bölgede toplam 215 bin 140 geçersiz oy sayıldı. En çok geçersiz oy 88 bin 763 ile İstanbul 3. bölgede sayıldı.
16.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, sisteme girilen sandık sayısını duyurdu
YSK Başkanı Yener, sisteme girilen sandık sayısını duyurdu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, sisteme girilen sandık sayısını açıkladı. Yener, "Saat 02.25 itibariyle toplam sandıklarda açılma oranı yüzde 91.93 olup, yurt içi sandıklarda açılma oranı yüzde 94.68, yurt dışı sandıklarda açılma oranı ise yüzde 36.85'tir. Bu verilere göre sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.49, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.79 Sayın Sinan Oğan yüzde 5.29, Sayın Muharrem İnce yüzde 0.43 oy oranına sahiptir." dedi.
15.05.2023 Gündem
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı İstanbul’un Fatih ilçesinde, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (YSP) Yenikapı mitinginde bölücü terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan’ın resmiyle yürüyen Davut K. adlı örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı. PKK mensubunun, örgüt üyeliğinden 2, terör propagandasından 1 olmak üzere 3 suç dosyası tespit edildi.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış: Batı meydan okuyan Ankara istemiyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış: Batı meydan okuyan Ankara istemiyor Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Akış, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Türkiye meydan okuyan nadir ülkelerden, diyen Akış, "Daha önce olduğu gibi Türkiye’nin gündemini belirlemek istiyor. Türkiye Batı’nın gündemini belirlediği bir ülke değil." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor
Alman gazeteden itiraf gibi sözler! PKK'ya yakınlığı ile bilinen parti Türkiye'deki seçime müdahale etmeye çalışıyor Alman Frankfurter Rundschau gazetesi terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Yeşil Sol Parti'nin Türkiye'deki seçimlere müdahale etmeye çalıştığını itiraf ederek partinin eşbaşkanı Ricarda Lang'in Erdoğan karşıtları için oy istediğini yazdı.
6.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi Cumhurbaşkanı adaylarının ve siyasi partilerin TRT'de gerçekleştireceği propaganda konuşmalarının sıralaması, Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yapılan kura çekimi ile belirlendi.
27.04.2023 Gündem
YSK, milletvekili aday listelerini onayladı
YSK, milletvekili aday listelerini onayladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 28. Dönem Milletvekili seçimi için kesin aday listesini yayımladı.
19.04.2023 Gündem
YSK geçici aday listesini yayımladı
YSK geçici aday listesini yayımladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimine ilişkin geçici aday listesini yayımladı. Buna göre seçimde 24 siyasi parti ve 152 bağımsız aday yarışacak.
15.04.2023 Gündem
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, 2'nci 5 yıllık döneme de mührünü vurması gerektiğini belirterek, "Eser ve hizmet kervanı yarı yolda kalmamalıdır. Türkiye bir yol kazasına uğramamalıdır" dedi.
12.04.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: 26 parti listesini kurulumuza sundu
YSK Başkanı Yener: 26 parti listesini kurulumuza sundu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28'inci dönem milletvekili genel seçimleri için 26 siyasi partinin milletvekili listesini sunduğunu açıkladı.
9.04.2023 Gündem
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma Yüksek Seçim Kurulu (YSK), hakkında koruma kararı verilen kadın seçmenler için 14 Mayıs seçimleri öncesi kritik bir karara imza attı.
8.04.2023 Gündem
İsveç parlamentosundan NATO’ya katılıma onay
İsveç parlamentosundan NATO’ya katılıma onay İsveç parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımını 37’ye karşı 269 oyla onayladı.
22.03.2023 Dünya
Seçime girme yeterliliğine sahip partiler Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçime girme yeterliliğine sahip partiler Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimleri'ne girme yeterliliğine sahip olduğunu tespit ettiği partiler Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 36 parti seçimlere katılma yeterliliğine sahip.
12.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşiller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşiller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.