Yeni Tarife

Yeni Tarife

Son dakika yeni tarife haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni tarife ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni tarife haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Tarife

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni tarife gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.029 yeni tarife haberi bulunmuştur. Tüm yeni tarife haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Borç Para ve Yardımlara Dair Genel Kurul kararını açıkladı ve artış yapılmasını kararlaştırdı.
26.02.2024 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
Yargıtay’ın kararı depremzede DASK mağdurlarına umut oldu
Yargıtay’ın kararı depremzede DASK mağdurlarına umut oldu Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda hasar alan konutlar için DASK tarafından yapılan ödemelerin yetersizliği ve birçok uyuşmazlığın depremzede lehine verilen ilk karar hakkındaki incelemesini tamamladı.
27.01.2024 Gündem
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu Ankara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024 Ekonomi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi İstanbul'daki ticari taksilerde zamlı tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. Bundan sonraki süreçte taksi kullanmak bir gün öceney göre yüzde 28.09 oranında zamlanmış oldu.
13.01.2024 Ekonomi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Gündem
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti Ölçü ve ölçü aletleri için gelecek yıl alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi. Resmi Gazete’den duyurulan ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 liraya muayene edileceği bildirildi.
30.12.2023 Ekonomi
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak 1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek. Döviz dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılışları ve vade sonunda yenileme devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu! Gelir Koruma Sigortası tüm illerde uygulanacak
Bakan Yumaklı duyurdu! Gelir Koruma Sigortası tüm illerde uygulanacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2022 yılında Konya'da pilot olarak uygulanmaya başlayan Gelir Koruma Sigortası, artık ülke genelindeki bütün üreticilerimizi kapsayacak. Çiftçilerimiz, Gelir Koruma Sigortası yaptırarak yüzde 60 devlet prim desteğinden faydalanabilecek" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı Milyonlarca kişiyi ilgilendiren arabuluculuk faaliyetlerinde ücret tarifesi belli oldu. Saat ve kişi bazında değişen fiyatlar en çok kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor.
29.12.2023 Ekonomi
İzmir'de suya yüzde 15 zam
İzmir'de suya yüzde 15 zam İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı 7'nci birleşiminde 1 Aralık 2024’ten itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı alındı.
27.11.2023 Ekonomi
2024'te ehliyet fiyatları ne olacak? İşte yeni tarife
2024'te ehliyet fiyatları ne olacak? İşte yeni tarife Ehliyet almak isteyen vatandaşlarımızla ilgili sürücü kursları ortalama olarak 7.500 TL, harçlarla beraber 10 bin TL tutuyordu. Ama 2024 yılında artan değerle birlikte bu 20 bin lirayı aşması bekleniyor. 2023’te ehliyet harçları yıllar itibariyle karşılaştırdığımız takdirde A sınıfı ehliyet almak isteyenler 825 liraydı, bu yıl 1308 TL olacak. B sınıfı ehliyet 2489 liradan 3945 TL, uluslararası ehliyet 1657 liradan 2626 TL olacak.
19.11.2023 Gündem
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.09.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi!
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulunda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı.
13.09.2023 Ekonomi
Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Rezidansta şok olay
Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Rezidansta şok olay Gaziantep'te M.B. isimli kadın, tartıştığı erkek arkadaşı İbrahim Patlar'ı (45) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
25.08.2023 Yaşam
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi İstanbul'da UKOME kararıyla taksi ücretlerine geçtiğimiz hafta yüzde 51.52 oranında zam yapıldı. 14 Ağustos itibariyle geçerli olacak yeni fiyatlar için taksimetre ayar merkezleri son gün mesaisi yaptı. Taksimetre güncellemesi yapan firmaların merkezlerinde zaman zaman yoğunluk yaşandığı görüldü.
13.08.2023 Ekonomi
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor Özel okullardaki veliler, devlettekilerden 2-3 katı daha fazla servis ücreti ödüyor. Servisçiler ve velilerin yaptığı açıklamalara göre okulların, yöneticiler ve personel için araç talep etmeleri rakamları artırıyor. Özel okul yetkilileri ise ‘Hiçbir çıkarımız yok’ diyor.
11.08.2023 Ekonomi
Okul servislerine zam geldi mi 2023? İstanbul'da servis ücretleri ne kadar oldu, okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı? UKOME servis ücretleri 2023
Okul servislerine zam geldi mi 2023? İstanbul'da servis ücretleri ne kadar oldu, okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı? UKOME servis ücretleri 2023 Servis ücretlerine zam geldi mi, KM başına İstanbul’da servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da servis ücretleri UKOME toplantısıyla gündeme geldi. İstanbul’da toplu taşıma ücret zammının gündemde olduğu toplantıda servis fiyatlarına zam konusu da ele alınacak. Çocukları okul servisi kullanan veliler toplantıdan çıkacak karara gözlerini çevirirken “okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı?” sorularına da yanıt arıyor. İşte UKOME servis ücretleri 2023…
27.07.2023 Gündem
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife...
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife... Berber fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Berber fiyatlarında yeni tarife belli oldu. Kiralardan temel ihtiyaç malzemelerine kadar pek çok kalemde yapılan zamlara karşın berberler de uzun süre sonra fiyat artışına gitmek zorunda kaldı. Sınırlı düzeyde yapılan zamma rağmen son 6 ayda 10 kişiden 1’i tıraşını evde kendi imkanlarıyla olmaya başladı.
27.07.2023 Ekonomi
Asgari ücret tutarı yabancı çalışanlar için değişti
Asgari ücret tutarı yabancı çalışanlar için değişti Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama geldi. İşyerinde yabancı uyruklu kişilerin istihdam edilebilmesi için çalışma izni gerekiyor. Ayrıca, bu kişilere ödenecek ücretler de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından işin niteliği dikkate alınarak ve asgari ücret tutarına oranlanarak belirleniyor. Yabancı çalışanlar için yeni tarife belli oldu.
21.07.2023 Ekonomi
Boğaz geçiş ücretlerine zamlı tarife yarın başlıyor! Bakan Uraloğlu yeni ücreti açıkladı
Boğaz geçiş ücretlerine zamlı tarife yarın başlıyor! Bakan Uraloğlu yeni ücreti açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Net ton başına alınan 4,08 dolar ücret, 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren 4,42 dolar olacak. Cumhurbaşkanlığı Kararı ile artık boğaz geçiş ücretleri her yıl yeniden güncellenecek. Boğazlardan sağladığımız gelir artacak” dedi.
30.06.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Uluslararası gemilerden alınan boğaz geçiş ücreti artırıldı
Bakan Uraloğlu: Uluslararası gemilerden alınan boğaz geçiş ücreti artırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk boğazlarından uğraksız geçen uluslararası gemilerden alınan ücretlerde, 1 Temmuz itibariyle yeni bir güncelleme yapıldığını belirterek, boğaz geçiş ücretlerinin belirlenmesinde kullanılan net ton başı biriminin 4,42 dolara yükseltildiğini açıkladı.
11.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Tarife ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni tarife haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.