Yeni Silah

Yeni Silah

Son dakika yeni silah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni silah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni silah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Silah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni silah gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.958 yeni silah haberi bulunmuştur. Tüm yeni silah haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
MİT'ten Kandil'de nokta operasyon
MİT'ten Kandil'de nokta operasyon Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken PKK'nın kritik bir ismi daha etkisiz hale getirildi.
13.07.2023 Gündem
Aliyev'den Ermenistan'a uyarı: İmzasına saygı göstermezse sonuç onlar için acı olur
Aliyev'den Ermenistan'a uyarı: İmzasına saygı göstermezse sonuç onlar için acı olur Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Vatan Savaşı’ndan sonra yeni silah alım süreci devam ediyor. İnsansız hava araçlarının ve uzun menzilli füzelerin ülkemize getirilmesi için birçok anlaşma imzalandık” dedi.
23.06.2023 Dünya
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem
Belarus harekete geçti! S-400 ve İskender füzelerini resmen duyurdu
Belarus harekete geçti! S-400 ve İskender füzelerini resmen duyurdu Rus savunma sistemleri arasında en fazla rağbet gören S-400 füzelerini bir doğu Avrupa ülkesi daha tercih etti. Belarus resmi kaynakları, Rus yapımı S-400 ve İskender füzelerinin yakın zamanda alınacağını duyurdu.
8.10.2022 Dünya
ABD'nin yarın Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni silah yardımını duyurması bekleniyor
ABD'nin yarın Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni silah yardımını duyurması bekleniyor ABD yönetiminden iki üst düzey kaynak, ABD’nin yarın Rusya’ya karşı savunmasına destek olmak için Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık ek silah yardımını duyuracağını açıkladı.
3.10.2022 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya yaklaşık 3 milyar dolarlık ek güvenlik yardımı
ABD'den Ukrayna'ya yaklaşık 3 milyar dolarlık ek güvenlik yardımı ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'nın bağımsızlığının 31’inci yıldönümünde ABD'nin Ukrayna'ya yaklaşık 3 milyar dolarlık yeni güvenlik yardımı sağlayacağını açıkladı. Söz konusu yardım paketi ABD'den Ukrayna'ya sağlanan bugüne kadarki en büyük güvenlik yardım paketi olarak kayıtlara geçti.
24.08.2022 Dünya
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı Türkiye'nin hamlesine büyük övgü. Bu kez Almanlar yazdı. Türkiye’nin askeri teknoloji üretiminde benimsediği yerli ve milli üretim anlayışı, yabancı basında bir kez daha manşete taşındı. Alman Handelsblatt gazetesi, Türkiye’nin silah üretim hamlesini tüm ayrıntılarıyla incelediği bir analiz kaleme aldı. Analizde, Türkiye ile Almanya da kıyaslandı.
28.07.2022 Dünya
Zelenski son dakika duyurdu: Ukrayna için özel güvenlik grubu kuruldu
Zelenski son dakika duyurdu: Ukrayna için özel güvenlik grubu kuruldu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ulusa sesleniş konuşmasında, Ukrayna için Uluslararası Güvenlik Garantileri konusunda özel bir grup kurulduğunu açıkladı. ABD'nin Ukrayna için açıkladığı yeni silah yardımı paketini de duyuran Zelenski füze saldırısında ölen 21 vatandaşının ardından Rusya'yı 'kasıtlı terör' ile suçladı.
2.07.2022 Dünya
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı...
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı... İspanya'nın başkenti Madrid’deki tarihi NATO zirvesinde ABD Başkanı Joe Biden’ın “Türkiye’ye F-16 satmalıyız” şeklindeki çıkışı komşu Yunanistan’da geniş yankı buldu. Stratejisini Ege’de hava üstünlüğünü ele geçirmek üstüne kuran Atina’nın bu hayali suya düşerken Ankara ile arayı yumuşatmak için rutin tatbikatlara ara vereceği iddia edildi.
2.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
NATO'dan açıklama! Türkiye, Finlandiya ve İsveç yetkilileri görüşecek!
NATO'dan açıklama! Türkiye, Finlandiya ve İsveç yetkilileri görüşecek! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyeliği konusunda Türkiye’nin kaygılarının giderilmesi amacıyla Finlandiya, İsveç ve Türkiye’nin yetkilileriyle Brüksel’de görüşeceğini açıkladı.
1.06.2022 Dünya
Rusya füzelerle vurdu! Sesten 9 kat daha hızlı, ateşlendi
Rusya füzelerle vurdu! Sesten 9 kat daha hızlı, ateşlendi Rusya füzelerle vurdu. Dünyayı resmen tehdit ettiler. Rusya'dan son dakika hamlesi geldi. Rus ordusu, hipersonik "Tsirkon" füzesinin test atışını gerçekleştirdi. "Tsirkon", Barents Denizi'nde gerçekleştirilen atış tatbikatında, 1000 kilometre ötedeki hedefi başarıyla vurdu.
28.05.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi...
ABD Başkanı Joe Biden dev paketİ onayladı! İşte Ukrayna'ya yollayacağı silahların tam listesi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken, Ukrayna’ya dünyanın dört bir yanından yardım yağmaya devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden da verdiği sözü tuttu ve bütçe oylamasında Ukrayna’ya yollanacak yeni silahların listesi açıklandı ve kabul edildi. İşte Ukrayna’nın sahip olacağı yeni silah ve mühimmatların tam listesi…
29.04.2022 Dünya
Rusya'dan bomba hamle! Dünyadan saklanan yeni silah ortaya çıktı
Rusya'dan bomba hamle! Dünyadan saklanan yeni silah ortaya çıktı Rusya , nükleer bombaları ve uyduları vurmak için tasarladığı ve şimdiye kadar sır gibi saklanan 'yıldız savaşları' füzesini hizmete soktu. Füzenin test aşamalarını paylaşan güvenlik kaynaklarını yeni silahlarını 'kesinlikle rakipsiz' olarak tanımlıyor.
29.12.2021 Dünya
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı Asisguard Genel Müdürü Mustafa Barış Düzgün, "2 ülkeye Songar’ı ihraç ettik. 3 farklı ülkeyle de ciddi görüşmelerimiz var, sözleşme imzalama aşamasına geldik."dedi.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Bir ülke daha duyurdu: Türkiye'den yeni silah sistemleri alacağız
Bir ülke daha duyurdu: Türkiye'den yeni silah sistemleri alacağız Türkiye, savunma sanayi ihracatındaki yükselişini sürdürüyor. Polonya'nın, yeni silah sistemleri almak üzere bir heyeti Türkiye'ye göndereceği resmen açıklandı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Önümüzdeki günlerde imzalayacağımız askeri çerçeve anlaşması ile birlikte ilişkilerimiz çok daha süratlenecek" dedi.
15.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası ABD'den küstah tehdit: Türkiye'yi uyarıyoruz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası ABD'den küstah tehdit: Türkiye'yi uyarıyoruz... Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin Rusya'dan ikinci parti S-400 almayı planladığını söylemesi üzerine ABD Dışişleri Bakanlığı "Türkiye'yi Rusya'dan daha fazla askeri malzeme almama konusunda uyarıyoruz. Bu yaptırımları tetikler" dedi.
27.09.2021 Dünya
MKE yarının teknolojisini geliştirmeye yönelik adımlar atıyor
MKE yarının teknolojisini geliştirmeye yönelik adımlar atıyor Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) AŞ, yeni ülkelerde imzaladığı ihracat sözleşmeleriyle ekonomiye, geliştirdiği yeni silah sistemleriyle de Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) güç verecek. Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ Genel Müdürü Yasin Akdere yaptığı açıklamada, yarının teknolojisini geliştirmeye yönelik kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.
4.09.2021 Bilim ve Teknoloji
IDEF'te ilk kez görücüye çıkan 6 silah ilgi görüyor  -
IDEF'te ilk kez görücüye çıkan 6 silah ilgi görüyor - Yerli ve milli imkanlarla üretilen, tabanca, makineli tüfek, piyade tüfeği ve uçaksavar sınıfında 6 yeni silah 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2021) görücüye çıktı.
20.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Silah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni silah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.