Yeni Proje

Yeni Proje

Son dakika yeni proje haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni proje ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni proje haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Proje

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni proje gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.761 yeni proje haberi bulunmuştur. Tüm yeni proje haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı
Adana'da girişimcilere 3 milyon Euro hibe desteği! Yeni proje tanıtıldı Avrupa Birliği tarafından fonlanan, Dünya Bankası koordinasyonuyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen SEECO projesinin, Adana ve Mersin’de Çukurova Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yürütülen Kuluçka ve Hızlandırma Destek Programları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
10.03.2024 Adana
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim Sürdürebilirlik Fuarını gezen Adanalı öğretmen ve öğrenciler “sürdürebilirlik, atık yönetimi, akıllı atık bertaraf etme ve geri dönüşüm stratejileri ile döngücellikler” konusunda uzmanlardan bilgiler aldılar.
19.02.2024 Adana
TFF'den Süper Lig için yeni proje! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu
TFF'den Süper Lig için yeni proje! Mehmet Büyükekşi resmen duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin tanıtımının yapıldığı programda, TFF'nin yeni projesini açıkladı.
19.01.2024 Süper Lig
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı Oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşıyla geldiği AVM’de bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan 24 yaşındaki güzel, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda kahve içti.
28.10.2023 Magazin
Fenerbahçe'den stadyum kararı! Yeni proje belli oldu, 2 Eylül'de Ali Koç duyuracak
Fenerbahçe'den stadyum kararı! Yeni proje belli oldu, 2 Eylül'de Ali Koç duyuracak Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun isminin değiştirilmesi için harekete geçti. Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç’un kararı önümüzdeki günlerde açıklaması ve 29 Ekim’de de isim değişikliğinin hayata geçmesi bekleniyor. İşte son dakika haberin detayları...
18.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den stadyum kararı! Yeni proje belli oldu, Ali Koç açıklayacak
Fenerbahçe'den stadyum kararı! Yeni proje belli oldu, Ali Koç açıklayacak Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismini yeni sezonda değiştirilmesi için harekete geçti. Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç’un kararı önümüzdeki günlerde açıklaması ve 29 Ekim’de de isim değişikliğinin hayata geçmesi bekleniyor.
9.07.2023 Fenerbahçe
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
Ticaret Bakanlığı açıkladı! Yeni hedef belli oldu
Ticaret Bakanlığı açıkladı! Yeni hedef belli oldu Ticaret Bakanlığı, Uzak Ülkeler Stratejisi ile birlikte 2022 yılı sonu 3.089 km olan ihracat menzilini dünya ortalaması olan 4.744 km’nin üzerine çıkarmayı planlıyor.
27.06.2023 Ekonomi
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Magazin
TEKNOFEST başladı! Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil
TEKNOFEST başladı! Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, Atatürk Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Festivale yağmurlu havaya aldırış etmeden yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Ayrıca havalimanı girişinde de araç trafiği oluştu. Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki atılımları devam ediyor. Hava, kara ve denizde onlarca yeni proje ve ürünü hayata geçiren Türkiye akıllı seyir füzesini de yaptı. TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş ilk kez sergilenmeye başladı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Bayraktar TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru yapılığının altını çizerek "Bu dünya tarihinde görülmüş şey değil" dedi.
27.04.2023 Vatan TV
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, Atatürk Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Festivale yağmurlu havaya aldırış etmeden yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Ayrıca havalimanı girişinde de araç trafiği oluştu.Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki atılımları devam ediyor. Hava, kara ve denizde onlarca yeni proje ve ürünü hayata geçiren Türkiye akıllı seyir füzesini de yaptı. TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş ilk kez sergilenmeye başladı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Bayraktar TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru yapılığının altını çizerek "Bu dünya tarihinde görülmüş şey değil" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
MEB özel okul zamlarını takibe aldı! Bakan Özer açıkladı
MEB özel okul zamlarını takibe aldı! Bakan Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), özel okulların eğitim giderlerinin dışında "genel gider" kalemleri altında ücret talep etmesine dair veli şikayetlerini değerlendirmeye aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuyla ilgili CNN Türk canlı yayınına konuştu.
2.02.2023 Eğitim
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu!
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu! Pelin Karahan, önceki gün çocukları ve kız kardeşi Eylül ile Vadistanbul'da görüntülendi. Sömestr tatilini aktivitelerle geçiren oyuncu ve çocukları, eğlence merkezinde keyifli vakit geçirdi.
27.01.2023 Magazin
Yeni proje bazlı teşvik kararları Resmi Gazete'de
Yeni proje bazlı teşvik kararları Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanan yeni Cumhurbaşkanı kararlarıyla 32 milyarlık yatırımın önünü açacak. Yatırımlarla 1574 kişiye istihdam sağlanacak, cari açığın azaltılmasına 843 milyon dolarlık katkı verilecek.
21.01.2023 Ekonomi
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Beyazıt Öztürk'ten yeni proje! Bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak
Beyazıt Öztürk'ten yeni proje! Bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak Dört senedir ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye ile izleyiciyle buluşan Beyazıt Öztürk’ün yarışmanın yeni sezonunda jüri koltuğunda olmayacağı sosyal medyada çok konuşuluyordu. Beyazıt Öztürk’ün O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda yer almamasının sebebi netleşti.
11.12.2022 Magazin
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı
Ev fiyatlarını arttırıyor! Ev alacak milyonlarca vatandaşa kritik uyarı Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ev fiyatlarını arttırıyor. Çimento, demir, enerji fiyatlarındaki yükseliş ve arsa yetersizliği gibi sorunlarla boğuşan konut sektöründe şimdi de personel kıtlığı yaşanıyor. Nitelikli personelin çoğunun Türk müteahhitlerin yurtdışındaki işlerinde çalışmaya gittiğini belirten sektör yetkilileri, eleman kıtlığının personel maliyetini artırdığını bunun da konut fiyatlarına yansıdığını söylüyor. İşte ev fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
8.12.2022 Ekonomi
Bakan Soylu'dan 'Kökünü Kurutma Operasyonu' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'Kökünü Kurutma Operasyonu' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'da uyuşturucuyla mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
30.11.2022 Siyaset
Türkiye Yüzyılı nedir? Türkiye Yüzyılı logosu ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı programı ne zaman? 2053 vizyonu nedir?
Türkiye Yüzyılı nedir? Türkiye Yüzyılı logosu ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı programı ne zaman? 2053 vizyonu nedir? AK Parti vizyon belgesi açıklanacak. Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına çevrilirken AK Parti'nin gelecek program ve hedeflerinin ne olacağı merak ediliyor. "Türkiye Yüzyılı" temalı vizyon belgesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Türkiye Yüzyılı nedir? Türkiye Yüzyılı logosu ne anlama geliyor? Türkiye Yüzyılı programı ne zaman? 2053 vizyonu nedir? İşte detaylar…
28.10.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Öğrenci yurtlarına 1200 personel alınacak
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Öğrenci yurtlarına 1200 personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığa bağlı yurtlara bin 200 yönetim personeli alınacağını duyurdu.
7.10.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Toplumun tüm kesimlerini projemize dahil ediyoruz
Bakan Kurum: Toplumun tüm kesimlerini projemize dahil ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habitat Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.
3.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Proje ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni proje haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.