Yeni İş Fikirleri

Yeni İş Fikirleri

Son dakika yeni iş fikirleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni iş fikirleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni iş fikirleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni İş Fikirleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni iş fikirleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 yeni iş fikirleri haberi bulunmuştur. Tüm yeni iş fikirleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternetten nasıl para kazanırım? E-ticarete başlayan kazanıyor
İnternetten nasıl para kazanırım? E-ticarete başlayan kazanıyor İnternetten para kazanmak pek çok kişinin hayali. Kolay görünmesi, ofis ihtiyacının bulunmaması, maliyetin düşük olması ve yüksek gelir vaat etmesi interneti cazip hale getiriyor. Yaşanan pandemi süreci e-ticarete olan talebi artırdı. Evinin konforunda alışveriş yapmayı tercih edenlerin sayısının artması birçok kişinin de bu işe yönelmesini sağladı. Peki e-ticarete başlamadan önce neler yapmak gerekir? işte madde madde bilmeniz gerekenler...
21.10.2021 Ekonomi
Risk aldı, borç parayla açtı, şimdi fabrikası var
Risk aldı, borç parayla açtı, şimdi fabrikası var Diyarbakır'da, bir çocuk annesi 37 yaşındaki Özgül Çelikten, çevresinden aldığı borç parayla açtığı hırdavat dükkanı işini büyüterek, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) boya fabrikası sahibi oldu.
7.01.2021 Yaşam
İnternet satışıyla başladı, milyonluk şirket kurdu
İnternet satışıyla başladı, milyonluk şirket kurdu Manisa’da, kendi işini kurma hayalinin peşinden koşan kadın girişimci Deniz Alya Eryılmaz, bebek ürünlerini internet üzerinden satarak başladığı işinde, milyonluk şirketin sahibi oldu. Tek başına başladığı işinde sürekli büyüyerek şuan 11 kişiye direk, dolaylı olarak da 25 kişiye istihdam sağlayan Eryılmaz, kadınlara asla vazgeçmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.
28.11.2019 Ekonomi
Yeni iş kuran gençlere vergi istisnası ve prim  desteği!
Yeni iş kuran gençlere vergi istisnası ve prim desteği! Yeni iş kuran genç girişimciler çifte teşvikten yararlanabiliyor. 18-29 yaş arasındaki genç girişimciler işe başladıkları takvim yılından itibaren 3 yıl boyunca, elde ettikleri kazancın bir kısmını vergi dışı bırakma imkanı tanınırken, sigorta prim teşviki de veriliyor.
5.03.2019 Ekonomi
Kravattan sıkıldı, keçi çiftliği kurdu
Kravattan sıkıldı, keçi çiftliği kurdu Yurt dışında eğitim görüp inşaat mühendisi olan Sivaslı girişimci, uzun yıllar uluslararası şirketlerde yöneticilik yaptıktan sonra, kravattan sıkıldığı için dede topraklarına dönerek keçi yetiştirmeye başladı.
15.01.2019 Ekonomi
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde...
Omar Colley: Şenol Güneş futbolla alakalı olmayan şeylerde... Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Gambiyalı stoperi Omar Colley, hocası Şenol Güneş hakkında "Sadece bir teknik adam değil bir psikolog, terapist" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Beşiktaş
Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi başladı! "Beni daha da cesaretlendiren, teşvik eden Fatih hocam oldu"
Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi başladı! "Beni daha da cesaretlendiren, teşvik eden Fatih hocam oldu" Şenol Can ile yollarını ayıran Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Selçuk İnan ile anlaşmaya vardı.
23.11.2022 Kasımpaşa Spor
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Mine ve Somer'in geçmiş ilişkisinin meyvesi olan Kiraz'ı öğrendi ve dünyası başına yıkıldı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan, Türkan'ın evden gitmemesi için neler yapacak? Türkan bebeğini mi aldıracak? İşte detaylar...
19.10.2022 Magazin
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek?
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor, tüm dünya bölgeden gelen son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Patlak veren savaş kadar, Volodymyr Zelenski ve Vladimir Putin’in de hal ve hareketleri de konuşuluyor. Son günlerde Rus lideri hakkında ortaya atılan iddialar, Moskova yönetiminde değişiklik olacak beklentisini gündeme getirdi. Tüm şimşekleri üstüne çeken Putin ile ilgili darbe, hastalık ve suikast iddiaları doğru mu? Eğer yönetimde değişiklik olursa Putin’in yerine geçmesi muhtemel isimler kimler? İşte detaylar...
12.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle ortaya çıkan fotoğraflarıyla ilgili olarak "Malum terör örgütünden birisi ile resimler yayınlanıyor. Gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz. PKK terör örgütünün uzantılarını görmek istemiyoruz." diye tepki gösteren Erdoğan memur zammı ile ilgili olarak da, "Önümüzdeki Temmuz ayında şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz. Fahiş fiyata karşı her alanda ciddi tedbirler almaya başladık. Özel okullardaki artış üst sınırını yüzde 36 seviyesi ile sınırladık." dedi.
12.01.2022 Siyaset
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a yanıt: Kamuoyu önünde tartışabiliriz
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a yanıt: Kamuoyu önünde tartışabiliriz Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu, Başkan Ali Koç'un divan kurulundaki sözlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi.
30.04.2019 Fenerbahçe
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik "ABD'den yapılan açıklamalar sürekli devam ediyor. Çoğu kez de adını vermek istemeyen bir yetkili diyerek açıklama geliyor. Bize göre konuşulması gereken esas mesele S-400 değildir. Aslında esas olarak tartışılması gereken mesela bir NATO müttefikinin ulusal güvenliğini tehdit eden terör örgütüne karşı TIR'larla bu unsurları desteklemesi. Esas mesele budur" dedi.
13.04.2019 Siyaset
Bu Bir İyilik Projesidir: Leyla'dan Sonra
Bu Bir İyilik Projesidir: Leyla'dan Sonra İstanbul Tıp Fakültesi'nde 2014 yılında ortaya çıkan proje, şimdi 50 tıp fakültesinde çalışmalarını sürdürerek, tedavi gören çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.
9.01.2019 Yaşam
Hikmet Karaman: "Yurt dışından bir takımla görüşüyorum"
Hikmet Karaman: "Yurt dışından bir takımla görüşüyorum" Türk futbolunun tecrübeli teknik adamlarından Hikmet Karaman, Süper Lig'de yaşanan şampiyonluk yarışından, Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör arayışına, Beşiktaş'ın yaşlanan kadrosundan, Medipol Başakşehir'in şampiyonluk iddiasına kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2018 Futbol
F.Bahçe'nin yeni hocası Cocu imzayı attı
F.Bahçe'nin yeni hocası Cocu imzayı attı Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu basın toplantısı düzenledi ve imzayı attı!
27.06.2018 Fenerbahçe
FETÖ'nün "dili" çözüldü
FETÖ'nün "dili" çözüldü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), dışarıdan birisinin duyduğunda anlayamayacağı şekilde kurguladığı ve ikiye ayrılan örgüt içi özel iletişim dili sayesinde dış dünyaya karşı güçlü bir "anlaşma, anlaşılma" bariyeri kurduğu ortaya çıktı.
31.01.2018 Gündem
Devşirmeye karşıyım ama mecburuz
Devşirmeye karşıyım ama mecburuz Milli Takım'ın ve Beşiktaş'ın hocası Ufuk Sarıca, EuroBasket'te ikinci bir devşirme oyuncuya sahip olsalardı sonucun çok daha farklı olabileceğini söyledi.
20.10.2017 Basketbol
Suudi Arabistan'ın hedefindeler!
Suudi Arabistan'ın hedefindeler! Eylül ayının ortasına yaklaşırken Suudi Arabistan’da Ali el-Ömeri ve hemen ardından Selman el-Avde, Avaz el-Karni, Nasır el-Ömer gibi önemli isimlerin birbiri ardına tutuklandıkları haberi ajanslara düştü. Veliaht Muhammed Bin Selman, iktidar yürüyüşünde demir yumruk siyasetini tercih etti. Ancak bu süreç hiç kolay geçmeyecek.
15.09.2017 Dünya
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
Müzikten kazandığımı sadece müziğe yatırıyorum
Müzikten kazandığımı sadece müziğe yatırıyorum Geçtiğimiz haftalarda bu köşeye taşıdığım rock festivallerine dair eleştirilerime Umut Kuzey’den cevap var...
21.05.2017 Magazin
İyi müzik hayatınızı kurtarabilir
İyi müzik hayatınızı kurtarabilir Yılın ilk açıkhava festivali Parkfest, 13 Mayıs’ta yapılacak. Festival kapsamında Unkle, Koop Oscar Orchestra ve birçok önemli isim sahnede olacak. Tel Aviv merkezli yeni indie-pop grubu Lola Marsh da festivalde yer alacak. 2013 yılında Gil Landau (gitar ve keyboard) ve Yael Shoshana Cohen (vokal) tarafından kurulan Lola Marsh ile müziklerini konuştuk
20.04.2017 Magazin
Amerikan Yüzyılının sonu mu geldi?
Amerikan Yüzyılının sonu mu geldi? Siyaset uzmanı Mrwan Bishara, Batı ve Amerika'nın son yıllarda geldiği noktayı kaleme aldı.
17.06.2021 Dünya
Trump ABD Hazine Bakanlığı'na Steve Mnuchin'i aday gösterdi
Trump ABD Hazine Bakanlığı'na Steve Mnuchin'i aday gösterdi ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, ABD Hazine Bakanlığına eski Goldman Sachs ortağı Steve Mnuchin'i aday gösterdi
17.06.2021 Dünya
FETÖ iddianamesinde Joe Biden sürprizi!
FETÖ iddianamesinde Joe Biden sürprizi! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan ve mahkemeye sunulan iddianamede, darbe girişiminin ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan örgüt elebaşı Fetullah Gülen tarafından organize edildiğine dair önemli gizli tanık ifadeleri yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Gizli tanıktan şok sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alıp...
Gizli tanıktan şok sözler: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alıp... İzmir’de hazırlanan 300 sayfalık 15 Temmuz iddianamesine giren gizli tanık ifadeleri: Cuntacı askerler ve imamlar, Ankara’daki bir villada darbeyi planladı. Adil Öksüz de 12 Temmuz’da Pensilvanya’ya gidip planı Gülen’e onaylattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni İş Fikirleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni iş fikirleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.