Yeni Havalimanı

Yeni Havalimanı

Son dakika Yeni havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.598 yeni havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm yeni havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat İstanbul'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitinginde trafiğe kapanacak yollar belli oldu.
27.10.2023 Gündem
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışverişte büyük kolaylık sağlayacak
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışverişte büyük kolaylık sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Kart pilot uygulamasının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Türkiye Kart vatandaşlara ulaşım, para transferi ve alış veriş kapsamında büyük kolaylıklar sağlayacak. İşte detaylar...
10.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız"
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “30 Haziran 2023 tarihinde, 145 uçak trafiğiyle adeta rekor kıran Trabzon’a yeni bir havalimanı kazandıracağız. 2023 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında turist sayıları 339 bin 695 yerli ve 397 bin 442 yabancı olmak üzere yolcu sayısı toplam 737 bin 137’ye ulaştı. Sürekli artan turizm potansiyeli ve turist sayısı yeni havalimanı ihtiyacını doğurmuştur” dedi.
21.08.2023 Ekonomi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih... Fenerbahçe'nin transfer etmek için Galatasaray ile yarıştığı Mert Müldür için Sassuolo ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. 3.5 milyon euro ve bonuslardan oluşan bonservis bedeliyle sarı lacivertli takıma imza atacağı belirtilen Mert Müldür'ün bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
31.07.2023 Şampiy10
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor Lefkoşa’da tarihi gün yaşanıyor. Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümünde Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı yapılıyor. Test uçuşları başarıyla tamamlanan havalimanına ilk inişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağı gerçekleştirecek.
20.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2003 yılında hava ulaştırma anlaşmamız bulunan ülke sayısını 81’den 173’e yükselttik. Bu anlaşmalar ve müzakereler neticesinde, 2003 yılında 50 ülkede 60 olan dış hat uçuş nokta sayımıza 282 yeni nokta ekledik. Uçuş ağımız, bugün 130 ülkede 342 noktaya ulaştı" dedi.
10.06.2023 Gündem
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi Türkiye’nin alanlarında lider iki şirketi Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbulda  evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
19.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Dağı'ndaki meşakkatli yolculuktan artık Zigana Tüneli ile keyfe dönüşecek. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. Burada üretim ve yatırım artacak. Yerli ve milli mühendislik çözümleriyle projelendirdik ve uyguladık. Bize aktarılan genel bütçeden yaptık. AK Parti son 21 yılda buna benzer çok iş yaptı. Tünel içerisinde 650 tane kamera var. Akıllı tünel sistemi kullanıldı." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüreği vatan sevgisinden, millet aşkından yoksun, tek işi konuşmak olanlara baktığımızda, şunu çok net görüyoruz ki; proje yapmayı bırakın, taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştirenlerin en ön safında yer alıyor" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Kaza yapan motosikletteki Türk Bayrağını gören jandarma önce öptü sonra ekip aracına koydu
Kaza yapan motosikletteki Türk Bayrağını gören jandarma önce öptü sonra ekip aracına koydu Eyüpsultan, İstanbul Yeni Havalimanı Yolu'nda taksinin çarptığı motosikletteki Türk Bayrağını gören jandarma, bayrağı önce öptü sonra da ekip aracına aldı. Taksinin çarptığı 2 motosiklette bulunan hafif yaralı 3 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
30.08.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Bu yıl 42 milyon turist hedefimizi 47 milyon olarak güncelledik
Bakan Ersoy: Bu yıl 42 milyon turist hedefimizi 47 milyon olarak güncelledik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Ülkemiz, bu yılın ilk 7 ayında 26 milyon 195 bin 747 ziyaretçi sayısına ulaştı ve bu önemli başarıda hizmet sektörünün payı oldukça büyük. Bu yıl 42 milyon turist hedefimizi 47 milyon olarak güncelledik. Bu sayıyı yukarı doğru revize etmeye el birliğiyle devam edeceğiz” dedi.
28.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasında
İstanbul Havalimanı dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasında Dünyanın önde gelen havacılık veri ve analiz sağlayıcısı Official Aviation Guide (OAG) tarafından yayımlanan "Dünyadaki En Yoğun Havalimanları" (Busiest Airport in the World) raporuna göre İstanbul Havalimanı, ağustos ayında 14. sıradan 5. sıraya yükselerek dünyanın en yoğun 10 uluslararası havalimanı arasına girdi.
22.08.2022 Ekonomi
İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı! 'Toplu ulaşım kullanın'
İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı! 'Toplu ulaşım kullanın' İstanbul Valiliği, bugün saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Temel Atma Töreni nedeniyle oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşları uyardı. Valilik ayrıca birçok ilçedeki kültür-sanat etkinliklerinden dolayı vatandaşlara alternatif güzergahları ve toplu ulaşım araçlarını kullanmaları önerisinde bulunuldu.
29.05.2022 Gündem
İstanbul Valiliği'nden trafik yoğunluğu uyarısı
İstanbul Valiliği'nden trafik yoğunluğu uyarısı İstanbul Valiliği, yarın saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Temel Atma Töreni nedeniyle oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşları uyardı.
28.05.2022 Gündem
Dünya merakla bekliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç ve Finlandiya'ya NATO resti...
Dünya merakla bekliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç ve Finlandiya'ya NATO resti... Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği ile ilgili olarak, "Hem PKK/YPG terör örgütüne destek verip hem de bizden NATO üyeliği için destek istemek en hafif tabiri ile tutarsızlıktır. İsveç'ten 30 terörist istedik, vermeyiz dediler. Siz teröristleri vermeyeceksiniz ama bizden NATO üyeliğini isteyeceksiniz. Bu güvenlik teşkilatını güvenlikten yoksun hale getirmeye biz 'evet' diyemeyiz" dedi.
18.05.2022 Siyaset
Karaismailoğlu: Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı metro hattı yüzde 78 tamamlandı
Karaismailoğlu: Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı metro hattı yüzde 78 tamamlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı metro hattında tünel sondaj makinesi ile yapılan tünel açma çalışmalarının sona erdiğini ve projede yüzde 78 ilerleme kaydedildiğini açıkladı.
16.05.2022 Siyaset
Göktürk-1 uydusu uzaydan görüntüledi! Dünyada sadece 5 tane var
Göktürk-1 uydusu uzaydan görüntüledi! Dünyada sadece 5 tane var Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından, deniz dolgusu üzerine yapılan Rize-Artvin Havalimanı'nın Göktürk-1 uydusu tarafından çekilen görüntüleri paylaşıldı. MSB'nin paylaşımında "Bugün açılışı gerçekleştirilen Rize-Artvin Havalimanı’na bir de uzaydan bakmak ister misiniz?" ifadelerine yer verildi.
14.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan sözde Ermeni soykırımı için, "Çeşitli ülkelerin yönetimleri tarafından tanınan güya Ermeni ifadeleri bizim için hiçbir hükmü yoktur. Sayın Biden önce Ermenilerle olan bu tarihi iyi öğrenmesi lazım. Bunları bilmeden kalkıp da Türkiye'ye meydan okumaya kalmasını bizim bağışlamamız mümkün değildir." dedi. Rusya - Ukrayna savaşında diplomasi trafiğini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yarın görüşeceğini ifade etti. Öte yandan Erdoğan, Biden'ın skandal ifadelerine de sert tepki gösterdi.
25.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.