Yeni Halka Arz

Yeni Halka Arz

Son dakika yeni halka arz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni halka arz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni halka arz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Halka Arz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni halka arz gelişmeleri de dahil olmak üzere 825 yeni halka arz haberi bulunmuştur. Tüm yeni halka arz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halka arzda talep neden düşüyor? 1 milyondan fazla yatırımcı piyasadan çıktı, uzman isim nedeni açıkladı
Halka arzda talep neden düşüyor? 1 milyondan fazla yatırımcı piyasadan çıktı, uzman isim nedeni açıkladı Geçtiğimiz yılın en gözde yatırım araçlarından biri olan halka arz hisselerine talep düştü. Öyle ki yeni halka arz olmuş hisselerde ilk günlerden düşüşler görüldü. Peki halka arz çılgınlığı bitti mi? Uzman isim en çok merak edilen sorunun yanıtını verdi.
21.01.2024 Ekonomi
Borsa'da yer yerinden oynadı! Nedeni belli oldu: 590 bin kişi piyasadan çıktı
Borsa'da yer yerinden oynadı! Nedeni belli oldu: 590 bin kişi piyasadan çıktı Yeni haftanın ilk günlerinde borsada sert hareketler dikkat çekti. Endeks 7500 puan seviyelerinden 7200 puan civarına kadar geriledi. Bazı hisselerde ise üst üste kayıp görülüyor. Yeni halka arz edilmiş hisselerde düşüşler dikkat çekti. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre, 22 Aralık Cuma günü 8 milyon 486 bin 149 olan borsadaki hesap sayısı, iki günde toplamda 590 bin 793 düşüşle 7 milyon 895 bin 356'ya geriledi.
28.12.2023 Ekonomi
Türkiye halka arzda ilk 10 ülke arasına girdi
Türkiye halka arzda ilk 10 ülke arasına girdi Türkiye, ekonomik büyüklükten önce, halka arz fırtınası büyüklüğü ile küresel sıralamada ilk 10 ülke arasına girdi. Avrupa’da ise ilk sırayı aldı.
15.12.2023 Ekonomi
Halka arz olacak hisseler! Yeni halka arz var mı, bu hafta yeni halka arz olacak hisseler açıkladı mı?
Halka arz olacak hisseler! Yeni halka arz var mı, bu hafta yeni halka arz olacak hisseler açıkladı mı? SPK tarafından yayımlanan yeni halka arz olacak hisseler merak ediliyor. Yeni halka arz olacak şirketler belirlendi. Halka arz olacak şirketler Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) tarafından her perşembe yayınlanıyor. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Yeni halka arz var mı? İşte halka arz olacak hisseler ve şirketler hakkında merak edilenler…
24.11.2023 Ekonomi
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi?
Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? 2022 yılının sonuna yaklaşılırken yeni halka arzlar ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde Özsu Balık’ın halka arz başavurusunun onaylandığı duyuruldu. Yatırımcı, halka arz listeleri ile ilgili detayları araştırıken, Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri de merak konusu oldu. Peki, Özsu Balık halka arz ne zaman? Özsu Balık halka arz hisse fiyatı ve hisse kodu ne? Özsu Balık halka arz eşit mi? Özsu Balık halka arz borsa kodu ne? Özsu Balık halka arz ne zaman işlem görecek? Özsu Balık halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Özsu Balık halka arz talep toplama tarihleri ve şirket bilgileri…
13.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları
Yeni halka arz olacak hisseler! Hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz başvurusu yapan şirketler ve başvuru detayları Halka arz olacak şirketlerden duyurular gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere yenileri eklenecek. Bazı şirketler Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) halka arz onayı alırken bazı şirketlerin başvuruları değerlendiriliyor. Peki, Hangi şirketler halka arz olacak? İşte yeni halka arz olacak hisseler!
12.10.2022 Ekonomi
Altın tasarrufu, kredi, vergi ve GES ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu
Altın tasarrufu, kredi, vergi ve GES ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu Kur Korumalı TL Mevduat ve Katılma Hesabı, altın tasarrufu, kredi, vergi ve GES ile ilgili son dakika açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanlığı Türkiye Ekonomi Modeli'nin detaylarını tek tek açıkladı. Şirketlere verilen kredilerden GES'e, vergi düzenlemelerinden altın tasarruflarına kadar birçok kalemin detayları ortaya çıktı.
6.07.2022 Ekonomi
Yeni halka arz 2022! Koroplast halka arz olacak! Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast hisse fiyatı ne? İşte Koroplast talep toplama tarihleri!
Yeni halka arz 2022! Koroplast halka arz olacak! Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast hisse fiyatı ne? İşte Koroplast talep toplama tarihleri! Yeni halka arzlarla ilgili haberler gelmeye devam ediyor! Koroplast halka arz oluyor. Şirketten yapılan açıklamada, Koroplast’ın talep toplamasının 20-21-22 Temmuz’da gerçekleşeceği bildirildi. Peki, Koroplast halka arz ne zaman? Koroplast hisse fiyatı ne? Koroplast halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Koroplast halka arz eşit mi, oransal mı? İşte Koroplast talep toplama tarihleri!
6.07.2022 Ekonomi
Yayla Agro Gıda halka arz ne zaman? Yayla Agro Gıda hisse fiyatı ne? İşte Yayla halka arz talep toplama tarihleri!
Yayla Agro Gıda halka arz ne zaman? Yayla Agro Gıda hisse fiyatı ne? İşte Yayla halka arz talep toplama tarihleri! Yayla Agro Gıda halka arz tarihleri belli oldu. 2022 yılı halka arzları arasında yer alan Yayla Agro Gıda’nın halka arzı SPK tarafından onaylandı. Halka arz için geri jsayım sürerken yatırımcı da Yayla Agro Gıda halka arz talep toplama tarihlerini merak ediyor. Peki, Yayla Agro Gıda halka arz ne zaman? Yayla Agro Gıda hisse fiyatı ne? Yayla halka arz eşit mi, oransal mı? İşte Yayla halka arz talep toplama tarihleri!
5.05.2022 Ekonomi
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne?
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar gelmeye devam ediyor. 2022 yılı halka arz takvimininde yer alacak Sun Tekstil’ın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Sun Tekstil’in hisselerinin %17,26’sı halka arz edilecek. Sun Tekstil halka arzında hisseler için talep toplama işlemlerinin yapılacağı tarih de belli oldu. Peki, Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Sun Tekstil halka arz eşit mi, oransal mı? Sun Tekstil halka arz hisse ne zaman işlem görecek? İşte Sun Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ve halka arz künyesi!
4.05.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz eşit mi? Suwen halka arz hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz eşit mi? Suwen halka arz hisse fiyatı ne? Kadın iç giyim perakende markası Suwen halka arz ediliyor. Halka arz başvurusu SPK tarafından onaylanan Suwen hisselerinin yüzde 41,1’i halka arz edilecek. Yatırımcı, Suwen halka arz tarihleri ve hisse fiyatı merak ediliyor. Peki, Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz eşit mi? Suwen halka arz hisse fiyatı ne? Suwen hisse kodu ne? Suwen halka arz hangi banka? İşte Suwen halka arz bilgileri…
12.04.2022 Ekonomi
Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus Enerji halka arz hisse fiyatı ne?
Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus Enerji halka arz hisse fiyatı ne? Consus Enerji halka arz oluyor! Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Consus Enerji, sabit fiyatla talep toplama ve eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek. Peki, Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus Enerji halka arz hisse fiyatı ne? Consus Enerji halka arz eşit mi? Consus Enerji kimin? Consus Enerji hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Consus Enerji talep toplama tarihleri
10.04.2022 Ekonomi
Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? Kalekim halka arz hangi banka, kaç lot verir?
Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? Kalekim halka arz hangi banka, kaç lot verir? Kalekim halka arz eşit mi, oransal mı? SPK tarafından başvurusu onaylanan Kalekim halka arz detayları belli oldu. Kale Grubu şirketleri arasında yer alan Kalekimin halka arz edileceğinin duyurulmasının ardından yapılan araştırmalar arttı. Öte yandan Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kale Grubu'nun halka açılacak ilk şirketi olan Kalekim'a ilişkin olarak, "Halk arzdan gelecek gelirin yüzde 60-70’lik kısmını yurt içinde ve yüzde 30-40’lık kısmını da yurt dışında şirketi büyütecek yatırımlar için kullanacağız." dedi. Peki, Kalekim halka arz kaç lot verir? Kalekim halka arz hangi banka?
4.05.2021 Gündem
Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar?
Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar? Bilgisayar, yazılım, baskı çözümleri, sunucu, veri depolama ve ağ ürünleri başta olmak üzere, bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştiren Penta Teknoloji’nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Peki, Penta halka arz ne zaman? Penta halka arz hisse fiyatı ne kadar? Penta Teknoloji halka arz tarihi belli oldu mu? Penta halka arz fiyatı ne kadar? Penta halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar...
30.04.2021 Ekonomi
Escar halka arz için SPK'ya başvurdu!
Escar halka arz için SPK'ya başvurdu! Escar halka arza hazırlanıyor. Filo kiralama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Escar halka arz için SPK'ya başvurudu. Yapılan açıklamada, Escar şirket paylarının yaklaşık yüzde 20’lik bölümünün halka arzı için SPK’ya başvurduğunu duyurdu. Peki, Escar halka arz ne zaman? Escar halka arz hisse fiyatları belli oldu mu? Escar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Escar halka arz ile ilgili detaylar...
28.04.2021 Ekonomi
Girişim Elektrik halka arz ne zaman? Girişim Elektrik halka arz hisse fiyatı belli oldu mu?
Girişim Elektrik halka arz ne zaman? Girişim Elektrik halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? Halka arzlarda enerji şirketleri rüzgarı esiyor. Biotrend, Aydem, Çan2, Margün Enerji'den sonra halka açılmayı planlayan bir diğer enerji şirketi Girişim Elektrik oldu. Girişi Elektrik halka arz başvurularını tamamladığını duyurdu. Peki, Girişim Elektrik halka arz ne zaman? Girişim Elektrik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Girişim Elektrik halka arz hisse fiyatı belli oldu mu? İşte yeni halka arz Girişim Elektrik ile ilgili detaylar...
20.04.2021 Ekonomi
Turex ne zaman işlem görecek? Turex hisse kodu ne? Turex halka arz sonuçları belli oldu mu?
Turex ne zaman işlem görecek? Turex hisse kodu ne? Turex halka arz sonuçları belli oldu mu? 2021 halka arzda yaşanan artış yatırımcının gündeminde... Yeni halka arz edilecek hisseleri yakın markaja alan yatırımcı şirketlerin halka arz süreçlerini yakından takip ediyor. Halka arz edilen şirketlerden biri de Turex oldu. Turex turizmin halka arzı Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Borsada Satış şeklinde eşit dağıtım şeklinde gerçekleşti. Peki, Turex hisse borsada ne zaman işlem görecek? Turex hisse fiyatı ne? Turex borsa kodu ne? İşte detaylar...
7.04.2021 Ekonomi
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Yapı kimyasalları sektörünün faaliyet gösteren Kalekim, halka arz için SPK’ya başvuru yaptı. Kalekim hisselerinin halka arz taleplerinin alınacağı banka da belli oldu. Peki, Kalekim halka arz ne zaman? Kalekim hisse ne zaman işlem görecek? Kalekim halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Kalekim halka arz tarihi...
17.03.2021 Ekonomi
Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker hisseleri hangi banka üzerinden yapılacak?
Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker hisseleri hangi banka üzerinden yapılacak? Kayseri Şeker'in, halka arz kapsamında "Borsa İstanbul Yıldız Pazar"da işlem görebilmek için kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon liraya çıkarma kararı aldığı bildirildi. Peki, Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker halka arz tarihi ne zaman? Kayseri Şeker hisseleri hangi banka üzerinden yapılacak? Kayseri Şeker hisse fiyatı belli oldu mu? Kayseri Şeker hisseleri hangi bankadan yapılacak? İşte Kayseri Şeker halka arz tarihi ile ilgili detaylar...
11.03.2021 Ekonomi
Aydem Yenilenebilir Enerji halka arz için SPK’ya başvurdu! Aydem halka arz ne zaman?
Aydem Yenilenebilir Enerji halka arz için SPK’ya başvurdu! Aydem halka arz ne zaman? Türkiye’nin sadece yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten şirketlerinden Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş., halka arz hazırlıkları kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusunu yaptı. Peki, Aydem Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Aydem halka arz tarihi belli oldu mu? İşte Aydem hisseleri ve Aydem halka arz tarihi ile ilgili merak edilenler...
24.02.2021 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri...
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri... Yatırımcılar merak ediyordu. Şirketler tek tek açıkladı. Borsa İstanbul'da şirketler halka arz için sıraya girerken yatırımcı da halka arz tarihlerini merak ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye başladı. Başta gıda şirketleri olmak üzere enerji piyasasında yer alan şiketler de hisselerinin halka arzı için çalışmalarına başladı. Selva Gıda, İzdemir Enerji, Matriks, Galata Wind ve Param halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu. Peki, Halka arzlar ne zaman? En yakın halka arz ne zaman? İşte yeni halka arz olacak hisseler ve halka arz tarihleri...
19.02.2021 Ekonomi
‘F-35 programı çöker’
‘F-35 programı çöker’ ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Görgün, Rusya’dan S-400 füzeleri alımı nedeniyle ABD’nin F-35 projesinden Türkiye’yi çıkarmasının söz konusu olmayacağını belirtti ve “Böyle bir adım, F-35 programını çökertir” dedi
7.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Halka Arz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni halka arz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.