Yeni Ev

Yeni Ev

Son dakika yeni ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.294 yeni ev haberi bulunmuştur. Tüm yeni ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiracılar yandı! Ev sahibi 4 bin 500 TL olan kirayı 24 bin TL’ye çıkarmak istedi: Mahkeme yeni kararı verdi!
Kiracılar yandı! Ev sahibi 4 bin 500 TL olan kirayı 24 bin TL’ye çıkarmak istedi: Mahkeme yeni kararı verdi! Yeni ev sahibi içeride oturan kiracısına ihtarname gönderdi ve 4500 TL olan kirayı 24 bin TL'ye çıkarmak istedi. Ancak kiracı bu ödemeyi yapmak istemeyince ev sahibi konuyu mahkemeye taşıdı. Kiracıları üzecek karar verildi.
17.01.2024 Ekonomi
Rüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nehre Girmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Nehir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Nehre Girmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada nehir görmek hayırsever ve aynı zamanda kendinden emin bir insana yorulmaktadır. Rüya sahibi insanlara yardım etmeyi seven ve iyi niyetli bir kimse olarak kabul edilir. 
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Büyük Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Büyük Ev Satın Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Büyük Ev Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Büyük Ev Satın Almak Nasıl Yorumlanır? Yaşanan sıkıntılardan ve dertlerden yakın zamanda kurtulmak rüyada büyük ev görmek üzerinden yorumlanır. Özellikle büyük umutlar, gelecek üzerine önemli projeler ve başarılar şeklinde delalet eder. Rüyada ev almak ise değişim üzerinden delalet eder. Bu değişim yeni şehir, yeni iş hayatı ya da yeni ev biçiminde ifade edilebilir. Genel olarak rüya sahibi adına olumlu gerçekleşen durumlar olarak değerlendirilir.
9.01.2024 Eğitim
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı, 3 yıl sürüyor
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı, 3 yıl sürüyor Kira anlaşmazlıklarında arabulucuya gidenlerin yarısı uzlaşma sağlayamıyor. Evden çıktığında aynı bedelle yeni ev bulamayacağını bilenler tahliye konusunda anlaşamazken, ödenen kira ile yeni istenen rakam arasında uçurum olması kira tespit görüşmelerini sonuçsuz bırakıyor. Gayrimenkul hukuku uzmanları, “Kiracılar arabulucu sonrası açılan davanın ortalama üç yıl süreceğini biliyor. Bu avantajı kullanıp işi mahkemeye bırakıyor” diyor.
8.10.2023 Ekonomi
Ev eşyalarında spotçu avantajı! Fiyat büyük oranda düşüyor
Ev eşyalarında spotçu avantajı! Fiyat büyük oranda düşüyor Yurda yerleşemeyen üniversite öğrencileri, yeni ev kuracak çiftler, farklı illere tayini çıkan memurlar veya boşanıp yalnız yaşamaya başlayanların kiradan sonraki en büyük maliyet kalemi ev eşyası. Bu noktada en ucuz alternatif spotçular. İşte kalem kalem hesap…
22.09.2023 Ekonomi
Taşınma maliyeti arttı, başlangıç fiyatı 7500 TL! Tüm hasarlardan firma sorumlu
Taşınma maliyeti arttı, başlangıç fiyatı 7500 TL! Tüm hasarlardan firma sorumlu Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, "Taşıyıcı firma, eşyanın taşınmak üzere teslim alınmasından teslim edilmesine kadar geçecek süre içinde, eşyanın zararından, hasarından veya teslimindeki gecikmeden doğan durumdan sorumludur. Taşıyıcı şirket meydana gelen zararı tazmin etmekle yükümlüdür" diye konuştu.
19.09.2023 Ekonomi
Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat! Eşyalarınız zarar görürse haklarınız nedir?
Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat! Eşyalarınız zarar görürse haklarınız nedir? Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, "Taşıyıcı firma, eşyanın taşınmak üzere teslim alınmasından teslim edilmesine kadar geçecek süre içinde, eşyanın zararından, hasarından veya teslimindeki gecikmeden doğan durumdan sorumludur. Taşıyıcı şirket meydana gelen zararı tazmin etmekle yükümlüdür" diye konuştu.
19.10.2022 Ekonomi
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
Kiracı tazminat talep edebilir! Pek çok ev sahibi aynı hatayı yapıyor
Kiracı tazminat talep edebilir! Pek çok ev sahibi aynı hatayı yapıyor Kiracı - ev sahibi ilişkileri son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Yaşanan sorunlar yargı sürecine taşınırken birçok mülk sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını arıyor. Ev sahipleri kiracısını arayarak ya da bizzat evine giderek kiracının evi tahliye etmesi için baskı uygulayabiliyor. Bazen bu durum 'taciz' boyutuna kadar varabiliyor. Bu noktada kiracı hukuki haklarını kullanarak ev sahibinden tazminat talebinde bulunabilir.
26.07.2023 Gündem
Depremzedelerden ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine büyük ilgi
Depremzedelerden ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine büyük ilgi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgelerinde hayata geçirilen ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi, afetzede vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yerinde kendi ev ve iş yerini yapmak isteyen afetzedeler, proje kapsamında 22 noktada açılan Yapım ve Dönüşüm ofislerine müracaat etti.
20.07.2023 Gündem
Fahiş kira artışına yeni formül: Ucuz ev üretimi, faiz indirimi ve boş konut vergisi
Fahiş kira artışına yeni formül: Ucuz ev üretimi, faiz indirimi ve boş konut vergisi Son iki yılda milyonlarca kişinin ortak sorunu kiralar oldu. Yeni ev arayan bütçesine göre seçenek bulamaz hale gelirken, kiracılar zam ve tahliye baskısıyla uğraşmak zorunda kaldı. Kamu, kiracıları korumak için geçen yıl kira artışına yüzde 25 sınırı getirdi, bu yıl da süreyi uzattı. Ancak sınırlama sorunu çözmediği gibi ev sahibi-kiracı anlaşmazlıklarının daha fazla artmasına neden oldu.
12.07.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılara tazminat uyarısı! Fahiş fiyata karşı yeni çözüm
Ev sahibi ve kiracılara tazminat uyarısı! Fahiş fiyata karşı yeni çözüm Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yaşanan anlaşmazlıklarda hukuken izlenmesi gereken yol ve çözümler bir bir anlatıldı. Adalet Bakanlığının iki taraf arasında çıkan uyuşmazlıkların mahkemeye taşınmadan önce arabuluculuk yöntemiyle çözülme şartını getirdiğini belirten uzmanlar, fahiş kiraya yönelik de önemli uyarılarda bulundu.
6.06.2023 Yaşam
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.
12.05.2023 Yaşam
İstanbul’da yeni ev sahibi dehşeti kamerada
İstanbul’da yeni ev sahibi dehşeti kamerada Kağıthane’de bir üst katta oturan ev sahibi, 1 ay önce satın aldığı dairede yaşayan kiracısı kadına balkondan küfür, hakaret ve tehditler savurdu. Down sendromlu kızıyla o esnada evde olan kadına, “O evi boşaltmazsan seni mahvederim” diyerek sözlü saldırıda bulunan şahsa vatandaşlar tepki gösterdi. Korku dolu o anlar kameralara yansıdı.
5.05.2023 Haber
İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Kiracı ile engelli kızına ağır hareketler kameralarda
İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Kiracı ile engelli kızına ağır hareketler kameralarda Kağıthane’de bir üst katta oturan ev sahibi, 1 ay önce satın aldığı dairede yaşayan kiracısı kadına balkondan küfür, hakaret ve tehditler savurdu. Down sendromlu kızıyla o esnada evde olan kadına, “O evi boşaltmazsan seni mahvederim” diyerek sözlü saldırıda bulunan şahsa vatandaşlar tepki gösterdi. Korku dolu o anlar kameralara yansıdı. 
5.05.2023 Yaşam
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yeni yuvaları için 77 milyon TL ödedi
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yeni yuvaları için 77 milyon TL ödedi Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdüren ve önümüzdeki sezonda ekranlara dönmeye hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun, ikinci kızları Leyla'yı kucaklarına aldıklarından beri devam eden yeni ev arayışı sonuçlandı. Ünlü ismin, ailesinin ve çalışanlarının rahat edebilmesi için aldığı yeni villasına servet ödediği iddia edildi. İşte detaylar...
28.04.2023 Magazin
Ateş ve Deniz el ele! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Ateş ve Deniz el ele! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 29 Mart Çarşamba akşamı 2. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. İşte 2. bölümde yaşananlar...
30.03.2023 Magazin
Ev ilanlarıyla ilgili dikkat çeken detay! Yeni dönem
Ev ilanlarıyla ilgili dikkat çeken detay! Yeni dönem Satılık ev ilanlarına yeni bir kriter daha eklendi. Eski kiracıların ödedikleri rakamın düşük olması ve tahliye zorluğu nedeniyle yeni ev alanlar artık kiracılı mülkleri seçmiyor. Geçmişte ev ilanlarında ‘kiracısı hazır’ denilirken artık ‘kiracısız ev’ tanımı öne çıkıyor. Emlakçılar kiracısı olan evlerde satışın zor olduğunu, kimi zaman mülk sahiplerinin indirim yaptığını belirtiyor.
28.03.2023 Ekonomi
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
İstanbul'da kentsel dönüşüm için harekete geçildi! İşte yeni ev fiyatları...
İstanbul'da kentsel dönüşüm için harekete geçildi! İşte yeni ev fiyatları... Kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı, ev fiyatları uçuşa geçti. İstanbul’da 80 metrekare konutun bu kapsamdaki maliyeti 1 milyon lirayı aşıyor. Sektör temsilcileri, yüksek fiyatlar nedeniyle konut sahiplerinin karar vermesinin zorlaştığını ifade ediyor. Yüzde 80’lik fiyat artışı sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi.
15.03.2023 Gündem
İstanbul'dan göç başladı! İki ilçe boşalıyor, komşu illere yoğun talep var
İstanbul'dan göç başladı! İki ilçe boşalıyor, komşu illere yoğun talep var Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından uzmanlardan beklenen Marmara depremi ile ilgili uyarılar geldi. Özellikle deprem riski taşıyan binalarda oturan vatandaşlar ise; yeni ev arayışına girdi. İstanbul'dan çevre illere göç hız kazandı. En çok göç veren ilçeler belli olurken vatandaşların İstanbul dışındaki tercihleri komşu iller oldu.
8.03.2023 Gündem
Depremzedelere yeni ev imkanı! Uygun koşullarda kredi desteği verilecek
Depremzedelere yeni ev imkanı! Uygun koşullarda kredi desteği verilecek Acil evleri yıkılacak depremzedeler de uygun koşullarda konut alabilecek. Konutlar teslim edildikten sonra 2 yıl herhangi bir ödeme yapılmayacak, sonraki 18 yılda sıfır faiz uygulanacak.
4.03.2023 Gündem
Ev sahibi tamamını iade etmek zorunda! Depozito ile ilgili dikkat çeken detay
Ev sahibi tamamını iade etmek zorunda! Depozito ile ilgili dikkat çeken detay Çok sayıda kenti etkileyen ve büyük yıkıma yol açan 'asrın felaketi'nde binlerce bina hasar aldı ya da yıkıldı. Hem ev sahipleri hem de kiracılar mağdur durumda. Kiracılar yeni ev bulmak ve eşyalarını taşımak zorunda, ev sahiplerinin ise malvarlıkları ya zarar gördü ya da yok oldu. Kiracılar ile ev sahiplerinin kafasında çok sayıda soru işareti oluştu. Depozito, evin hasar alması, kiracının vefat etmesi, sözleşme gibi birçok konu merak ediliyor. İşte depremde kiradan doğan haklar ve borçlar...
1.03.2023 Ekonomi
Deprem endişesi hızlandırdı! Satış iptal olur, para iade edilir, işte şartları
Deprem endişesi hızlandırdı! Satış iptal olur, para iade edilir, işte şartları Kahramanmaraş merkezli depremler Gaziantep ve Hatay başta olmak üzere, bölgedeki pek çok ilde yıkıma neden oldu. 11 ili vuran depremde artçı sarsıntılar devam ederken Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüklerinde iki deprem daha meydana geldi. Yaşanan bu depremlerin ardından herkesin aklına, 'yaşadığım bina ne kadar depreme dayanıklı?' sorusu geliyor. Oturdukları dairenin depreme dayanıksız olduğunu düşünen birçok kişi daha güvenli dairelere geçiş yapmaya başladı. Deprem öncesi yüz binlerce liraya daire satın alan veya kiralayan kişiler ise binalarının depreme dayanıklı olmamasından endişe ediyor. Uzmanların deprem uyarıları peş peşe gelirken, ev sahipleri de satın alınmış ya da kiralanmış konutta fesih hakkı olur mu, satın alınan evin satışı ya da tapusu iptal edilir mi gibi soruların cevaplarını merak ediyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2023 Gündem
Kate Winslet'tan bağış çağrısı!
Kate Winslet'tan bağış çağrısı! Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçti. Ünlü İngiliz bağış çağrısında bulundu.
23.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.