Yeni Doğalgaz Rezervi

Yeni Doğalgaz Rezervi

Son dakika yeni doğalgaz rezervi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni doğalgaz rezervi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni doğalgaz rezervi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Doğalgaz Rezervi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni doğalgaz rezervi gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 yeni doğalgaz rezervi haberi bulunmuştur. Tüm yeni doğalgaz rezervi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir ve bu zaten kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılmaktadır” dedi.
26.10.2022 Ekonomi
Tüm Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjdeyi bekliyor!
Tüm Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjdeyi bekliyor! Tüm Türkiye'nin beklediği gün geldi. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim" açıklamasının üzerine bugüne kilitlendi. Günlerdir sosyal medya ve yazışma gruplarının gündeminde olan "Erdoğan'ın müjdesi ne olacak?" sorusu bugün cevabını buluyor. Cumhurbaşkanlığı'ndan, Erdoğan'ın açıklayacağı müjde ile ilgili ser verilip sır verilmezken, kulislerde birçok tahmin yürütülüyor.
10.02.2021 Siyaset
1 metreküp doğalgaz kaç TL, kaç dolar? Doğalgazın metreküpü ne kadar? 1 metreküp doğalgaz fiyatı
1 metreküp doğalgaz kaç TL, kaç dolar? Doğalgazın metreküpü ne kadar? 1 metreküp doğalgaz fiyatı 1 metreküp doğalgaz kaç dolar sorusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fatih sondaj gemisinde yeni doğalgaz rezervini açıklamasıyla merak edilen konuların başında geliyor. İlk olarak 320 milyar metreküp doğalgaz rezervinin bulunmasının ardından yeni rezerv miktarının 85 milyar metreküp daha ilave edildiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya sahasının Tuna 1 bölgesindeki doğalgaz rezerv miktarının 405 metreküpü bulduğunu açıkladı. Peki, 1 metreküp doğalgaz kaç dolar? 1 metreküp doğalgaz kaç TL? 1 metreküp doğalgaz ne kadar? Doğalgazın metreküpü kaç lira? Doğalgaz fiyatı nasıl hesaplanıyor? İşte 1 metreküp doğalgaz fiyatı...
17.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak: Tüm dünya hayranlıkla izleyecek
Bakan Albayrak: Tüm dünya hayranlıkla izleyecek Bakan Albayrak: Nasiptir, nasip... Rabbim bulduracak olmasaydı aratmazdı. Milli enerji hamlesi adım adım meyvelerini verdikçe ülkemize vurulmaya çalışılan prangalardan nasıl birer birer kurtulduğumuzu tüm dünya hayranlıkla izleyecek.
17.10.2020 Ekonomi
Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Cumhurbaşkanı doğalgaz rezerv miktarını açıkladı!
Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Cumhurbaşkanı doğalgaz rezerv miktarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni doğalgaz rezervini açıkladı. Karadeniz’de doğalgaz sondaj çalışmaları yapan Fatih gemisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni doğalgaz keşfi ile ilgili müjdeyi verdi. Peki, Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Türkiye doğalgaz rezervi miktarı kaç metreküp? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
17.10.2020 Gündem
Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi kaç dolar ve kaç metreküp? Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi ne kadar?
Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi kaç dolar ve kaç metreküp? Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi ne kadar? Karadeniz’de doğalgaz sondaj çalışmaları yapan Fatih gemisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz Tuna 1 kuyusunda bulunan yeni doğalgaz miktarını açıklaması bekleniyor. Açıklamalar öncesinde Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi merak edilmeye başlandı. Pek çok kişi, Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi kaç dolar, Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi kaç metreküp, Türkiye'nin yıllık doğalgaz ihtiyacı ne kadar, gibi sorulara yanıt aranıyor. Peki, Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi kaç dolar ve kaç metreküp? Yeni doğalgaz rezervi Türkiye'nin yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılıyor mu? İşte Türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi ve yeni doğalgaz keşfi ile ilgili merak edilenler...
17.10.2020 Gündem
Karadeniz Tuna 1 kuyusu nerede? Fatih Sondaj gemisi nerede?  İşte yeni doğalgaz rezervinin bulunduğu Tuna 1 lokasyonu!
Karadeniz Tuna 1 kuyusu nerede? Fatih Sondaj gemisi nerede? İşte yeni doğalgaz rezervinin bulunduğu Tuna 1 lokasyonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni doğalgaz keşfi ile ilgili açıklamaları beklenirken milyonlarca kişi internette Karadeniz Tuna 1 kuyusu nerede? Tuna 1 sahası neresi? Tuna 1 lokasyonu neresi? sorularını araştırıyor. İşte yeni doğalgaz rezervinin bulunduğu Tuna 1 lokasyonu hakkında merak edilenler...
17.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni doğalgaz rezervi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni doğalgaz rezervi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün yaptığı açıklamada verdiği müjdesinin ardından Zonguldak'ta haraketlilik başladı. Tüm Türkiye gözünü yeni rezerv miktarının açıklanacağı Zonguldak’a çevirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün bölgede olacak ve Fatih sondaj gemisini ziyaret ederek yeni rezerv miktarını bizzat duyuracak.
17.10.2020 Gündem
Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfi! Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Türkiye  doğalgaz ihracatçısı olabilir!
Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfi! Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? Türkiye doğalgaz ihracatçısı olabilir! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni müjde için cumartesi gününü işaret etmesi büyük heyecan yarattı. Karadeniz'de bulunan rezerv miktarı ise internette gündem oldu. Son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Fatih sondaj gemisinin görüntüsünü 'müjdeler olsun' etiketi ile paylaştı. Pek çok kişi de yeni doğal gaz bulundu mu? Yeni doğalgaz rezervi ne kadar? sorularını araştırıyor. Peki, yeni doğalgaz keşfi Türkiye'yi doğalgaz ihracatçısı yapar mı? İşte yeni doğalgaz keşfi ile ilgili gelişmeler...
16.10.2020 Ekonomi
Bakan Dönmez 'müjdeler olsun' etiketi ile paylaştı: Kazdık, bulduk
Bakan Dönmez 'müjdeler olsun' etiketi ile paylaştı: Kazdık, bulduk Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de sondaj faaliyetini gerçekleştiren Fatih sondaj gemisinin görüntüsünü 'müjdeler olsun' etiketi ile paylaşarak, "Kazdık, bulduk" açıklamasını yaptı.
16.10.2020 Ekonomi
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi...
Karadeniz'de yeni doğalgaz rezervi bulundu! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, burada gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız. Cumartesi günü doğalgazda yeni rezervin miktarını açıklayacağız." dedi.
14.10.2020 Siyaset
Yeni doğalgaz rezervi mi bulundu? 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi arttı mı?
Yeni doğalgaz rezervi mi bulundu? 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi arttı mı? Türkiye’nin, Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz rezervi miktarını yukarı yönlü revize etmeye hazırlandığı, yeni rezerv tahminin gelecek hafta açıklanmasının planlandığı iddia edildi. İşte yeni doğalgaz rezervi iddiasına yönelik detaylar...
10.10.2020 Gündem
Türkiye devler listesine girdi! Yüzde 8.269 artış...
Türkiye devler listesine girdi! Yüzde 8.269 artış... Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği büyük doğalgaz rezervini tüm dünyaya duyurdu. Bu tarihi keşifle Türkiye dünya doğalgaz listesinde kendine yer buldu.
21.08.2020 Ekonomi
Kanadalılar Trakya’da doğalgaz rezervi buldu!
Kanadalılar Trakya’da doğalgaz rezervi buldu! Trakya’da faaliyet gösteren Kanada merkezli Marsa Enerji, Poyraz sahasında yeni doğalgaz rezervi buldu.
9.01.2015 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden petrol ve doğalgaz çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın. Berat Bey'in döneminde sondaj gemilerinden alım yaptık. Sondaj gemileriyle kendi kendimize yeter hala geldik. Batı Karadeniz'deki aramalarımızı Orta ve Doğu Karadeniz'e de kaydırdık. Ordu ve Kastamonu açıklarında aramalarımız var." ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız. Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Baronların uzantısı olan HDP'yi artık Erzurum'da siliyor muyuz? Pensilvanya'daki hain dışında kimse üzülmeyecek. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak." dedi
5.05.2023 Gündem
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Tarihi yolculukta Berat Albayrak'ın sözleriyle başlamıştı
Karadeniz gazı devreye alındı! Tarihi yolculukta Berat Albayrak'ın sözleriyle başlamıştı Zonguldak'ta karadan 170 kilometrelik deniz açıklığından getirilecek olan yerli ve milli doğal gazın Filyos Limanı'ndaki hazırlıkları tamamlandı. Türkiye'nin 100. yılını kutlaması sebebiyle 2023 yılına atıfta bulunarak tören saat 20.23'te yapıldı. Türkiye için tarihi öneme sahip projede Berat Albayrak'ın payı var. Türkiye'nin enerjideki tarihi yolculuğu Albayrak'ın "Arama sondaj gemisi ile yılda en az Karadeniz'de 2 tane, Akdeniz'de 2 tane kuyu kazacağız" sözleriyle başlamıştı.
20.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Seçimden sonra kiraların üzerine gideceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde arttığını görüyoruz. Bu fırsatçılık. Bu fırsatçılığa da düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul'da nüfus 1 milyon olacak iki şehir kurulacağını belirten Erdoğan, "Bakanlığımız yerleri belirledi. Bu alanlar sadece riskli binaları dönüştürmek isteyen vatandaşlarımız için kullanılacak" dedi. Öte yandan Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili müjdeyi 20 Nisan'da açıklayacağını belirtti.
18.04.2023 Gündem
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Doğalgaz Rezervi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni doğalgaz rezervi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.