Yeni Başbakan

Yeni Başbakan

Son dakika yeni Başbakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni Başbakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni Başbakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Başbakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni başbakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.358 yeni başbakan haberi bulunmuştur. Tüm yeni başbakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İskoçya başbakanını seçti! Humza Yousaf ülkenin ilk Müslüman başbakanı oldu
İskoçya başbakanını seçti! Humza Yousaf ülkenin ilk Müslüman başbakanı oldu İskoçya'da Humza Yousaf yeni başbakan seçildi. Yousaf, İskoçya’nın ilk Müslüman başbakanı oldu.
28.03.2023 Dünya
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Erdoğan'a teşekkür ederiz, Türkiye dünya gıda krizini önledi
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Erdoğan'a teşekkür ederiz, Türkiye dünya gıda krizini önledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul’da NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ortak basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, "Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Türkiye'ye Ukrayna'ya verdiği destek için teşekkür ediyorum. Gıda krizini önlemiş oluyorlar. Sevkiyatı sağlamak için yaptıklarını takdirle karşılıyoruz. Türkiye, Finlandiya ve İsveç üçlü muhtıra konusunda uzlaştılar." dedi.
3.11.2022 Siyaset
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifasının ardından başlayan yeni Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri seçimi sürecinde eski Başbakan Boris Johnson başbakanlık ve parti liderliği yarışından çekildiğini açıkladı.
23.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta?
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İngiltere'de 20 Ekim'de istifa eden Başbakan Liz Truss'ın yerini alacak başbakan için liderlik yarışı başlıyor. İngiltere’de Muhafazakar Parti içerisinde yapılacak oylama ile Başbakanlık Ofisi 10 Numara'da kimin oturacağı merak konusu oldu. Adaylar milletvekillerinin desteğini almak için çalışmalara başlarken sürecin nasıl işleyeceği de merak konusu oldu. Peki, İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? İngiltere’nin yeni başbakanı ne zaman belli olacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…
23.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken; Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak.
23.10.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Sanna Marin kimdir? Finlandiya Başbakanı Sanna Marin kaç yaşında, nerede doğdu, Finlandiya’da hangi görevlerde bulundu?
Sanna Marin kimdir? Finlandiya Başbakanı Sanna Marin kaç yaşında, nerede doğdu, Finlandiya’da hangi görevlerde bulundu? Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, katıldığı Flow Festival'inde giydiği 8 Euro'luk elbisesiyle gündem olmasının ardından son olarak arkadaşlarıyla katıldığı bir ev partisinden görüntüler sosyal medyada gündeme geldi. Peki, Sanna Marin kimdir? Finlandiya Başbakanı Sanna Marin kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
18.08.2022 Dünya
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
Sunak ve Truss’ın canlı yayındaki tartışması sırasında sunucu bayıldı
Sunak ve Truss’ın canlı yayındaki tartışması sırasında sunucu bayıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal!
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal! İngiltere'nin 58 yaşındaki Başbakanı Boris Johnson, uzun süredir direndiği baskılara dayanamayarak dün görevinden Istifa etti. Hem başbakanlık hem de Muhafazakâr Parti başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Johnson, ekim ayında yeni başbakan seçilene kadar vekâleten göreve devam edeceğini bildirdi. Sadece İngiltere değil dünya siyasetinin de renkli figürleri arasında şimdiden yerini alan Johnson, Osmanlı’nın son İçişleri Bakanı “Ali Kemal’in torunu” olarak (Stanley Johnson’un oğlu) Türkiye’de sempati kazandı.
8.07.2022 Dünya
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl? Pakistan'da İmran Han hükümetinin güvensizlik oylaması sonucu görevden düşmesinin ardından meclis yeni başbakanını seçti. İslam Ulema Camiası(JUI-F), Pakistan Müslüman Ligi (PML-N), Pakistan Halk Partisi (PPP)'nin öncülük ettiği Pakistan Demokratik Hareketi'nin desteklediği PML-N lideri Şahbaz Şerif, yeni başbakan oldu. Peki, Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
11.04.2022 Gündem
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden?
Olaf Scholz kimdir? Yeni Almanya Başbakanı Olaf Scholz hangi partiden? 16 yıllık görevini bırakan Angela Merkel'in yerine yeni Olaf Scholz geldi. Gerhard Schröder'in 2005'te görevi bırakmasından bu yana Almanya'nın ilk Sosyal Demokrat başbakanı olan ve ilk turda ülkenin yeni başbakanı seçilen Olaf Scholz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
8.12.2021 Dünya
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu!
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu! Avusturya’da Alexander Schallenberg’in istifasının ardından Avusturya Halk Partisi (ÖVP) Genel Başkanlığına seçilen İçişleri Bakanı Karl Nehammer, başkent Viyana’da düzenlenen resmi törenle yemin ederek, ülkenin yeni başbakanı oldu.
6.12.2021 Dünya
Çekya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı
Çekya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı Tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu olan Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman'ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından yeniden hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
25.11.2021 Dünya
Avusturya'da yeni Başbakan Schallenberg göreve başladı! Yeni dışişleri bakanı Türkiye doğumlu isim...
Avusturya'da yeni Başbakan Schallenberg göreve başladı! Yeni dışişleri bakanı Türkiye doğumlu isim... Avusturya'da hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan Sebastian Kurz’un başbakanlıktan istifa etmesinin ardından eski Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg yemin ederek göreve başladı.
11.10.2021 Dünya
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı…
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı… 'Scholzomat' diye anılan SPD'li siyasetçi Olaf Scholz, Almanya'da yapılaan federal seçimleri kazanarak Almanya’nın yeni başbakanı oldu. Peki, Olaf Scholz kimdir? İşte Almanya'nın yeni başbakanı...
27.09.2021 Gündem
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Taliban’ın listeyi açıkladı, dünya şokta! Yeni Başbakan...
Taliban’ın listeyi açıkladı, dünya şokta! Yeni Başbakan... Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan'da yeni hükümet açıklandı. Dünyayı şoke eden gelişmelerin yaşandığı ülkeden gelen son haber de gündeme bomba gibi düştü. Taliban’ın yönetim listesinde yer alan ve Başbakan olarak açıklanan Molla Muhammed Hasan Akhund’un BM'nin terör listesinde yer aldığı ortaya çıktı. Listede yer alan diğer bazı isimlerin de FBI tarafından aradığı belirtildi.
8.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bunlar bize yetmez' dedi ve müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bunlar bize yetmez' dedi ve müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Artık İHA'larımız, SİHA'larımız, Akıncılarımız var... Artık kapılarda dilenci değiliz, tam aksine şimdi herkes bizden talep ediyor. " ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Her alanda reformları kararlılıkla sürdürerek savunma sanayiimizin derinliğini artırarak, dünyanın en eski geleneğine sahip ordumuzu daha da güçlendireceğiz." sözlerine yer verdi. Erdoğan konuşmasında 'Bunlar bize yetmez. Şimdi Hürkuş'umuzu da yapacağız' müjdesini verdi.
1.09.2021 Siyaset
Libya Başbakanı: Türkiye ile ilişkilerimiz ayrıcalıklı
Libya Başbakanı: Türkiye ile ilişkilerimiz ayrıcalıklı Libya Başbakanı Dibeybe, hükümet listesini güvenoyu için meclise sunduklarını açıkladı. Dibeybe, "Türkiye ile ilişkilerimiz ayrıcalıklı olacak. Türkiye ekonomik ortağımız ve biz bu ortaklığı destekliyoruz." ifadelerini kullandı
25.02.2021 Dünya
Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia istifa etti
Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia istifa etti Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia istifa ettiğini açıkladı. İstifada ana muhalefet partisi Birleşik Ulusal Hareketi Başkanı Nika Melia'nın tutuklama kararının etkili olduğu söyleniyor.
18.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Başbakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni başbakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.