İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya
Sunak ve Truss’ın canlı yayındaki tartışması sırasında sunucu bayıldı
Sunak ve Truss’ın canlı yayındaki tartışması sırasında sunucu bayıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya