Yem

Yem

Son dakika yem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.748 yem haberi bulunmuştur. Tüm yem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor Adana'nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı'nın ardından kurban satıcıları vatandaşların bu yıl erkenden sipariş vermeye başladığını söyledi.
16.04.2024 Adana
Otlatma sezonu Adana'da başladı!  Hayvancılık yapanlar için büyük bir yem kaynağı sağlıyor
Otlatma sezonu Adana'da başladı! Hayvancılık yapanlar için büyük bir yem kaynağı sağlıyor Küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta özellikle yem girdi maliyetinin azaltılmasında önemli bir yere sahip olan meralarda, ilkbahar dönemi otlatma sezonu Adana’da başladı.
7.04.2024 Adana
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem
Kozan canlı hayvan pazarının yapımı devam ediyor! Çevre ilçelerde faydalanacak
Kozan canlı hayvan pazarının yapımı devam ediyor! Çevre ilçelerde faydalanacak Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi çerçevesinde yapımı devam eden Kozan Canlı Hayvan Pazarı’nda incelemede bulundu. Kökçüoğlu, projenin yapımı tamamlandığında Kozan’ın ve çevre ilçelerin faydalanacağı modern bir hayvan pazar yeri olacağını ifade etti.
23.02.2024 Adana
Mert Hakan'a İsmail Kartal kıyağı! 'Kimseye yem etmesinler' dedi şimdi de 35 milyona çıkıyor
Mert Hakan'a İsmail Kartal kıyağı! 'Kimseye yem etmesinler' dedi şimdi de 35 milyona çıkıyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasında sonradan oyuna girip hem asist yapan hem de ortaya çok iyi bir performans koyan Mert Hakan Yandaş'a büyük bir müjde geldi. İşte İsmail Kartal'ın kararı ve detaylar...
20.02.2024 Fenerbahçe
Mert Hakan Yandaş: Bu armaya saygımdan sustum!
Mert Hakan Yandaş: Bu armaya saygımdan sustum! Fenerbahçe'nin Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maçtan sonra Mert Hakan Yandaş konuştu.
18.02.2024 Şampiy10
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır?
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır? Özellikle görsel açıdan en sevilen ve akvaryumlarda beslenen balıklar içerisinde Beta balığı yer alır. Geniş kuyruğu ve yüzgeç kısımları ve farklı renkleri ile oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarır. Aynı zamanda kendine özgü özellikleri doğrultusunda farklı bir balık türüdür.
23.01.2024 Eğitim
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladık. 2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Gündem
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Besinler, canlı organizmaların hayatta kalması için gereklidir. Günlük aktivitelerimizi gerçekleştirebilmemiz ve herhangi bir hasar durumunda vücut parçalarımızı geliştirebilmemiz, büyütebilmemiz ve onarabilmemiz için bize enerji sağlar. Bu nedenle doğru türde gıda tüketmenin önemini anlamak bir zorunluluk haline geliyor.
25.12.2023 Eğitim
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Hayvan çiftliği kitabının yazarı George Orwell'dır. Toplamda 152 sayfadan oluşan bu kitap mecazi bir dille yazılmıştır ve ilk olarak İngiltere'de yayınlanmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu!
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırılmasına ilişkin davada mahkemenin ara kararında, eski futbolcu Semih Kaya'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir?
1.12.2023 Gündem
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak Binlerce kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çiftçilere yapılacak tarımsal desteklerle ilgili tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buğday, arpa, çavdar, tritikale ve yulaf için dekar başına 149 TL mazot ve gübre desteği ödenecek.
26.11.2023 Ekonomi
Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu
Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu Elazığ'da kediyle farenin kovalamacası cep telefonu kamerasına yansıdı. Fare, kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu.
11.10.2023 Haber
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı Esra Erol'da programına başvuran Taha ve Elif Sun kar, 3 ağabeyinin öldüğünü 16 yaşındaki küçük kardeşleri İsa'nın yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını iddia etti.
30.08.2023 Yaşam
Zıpkınla 22 kiloluk akya böyle avlandı
Zıpkınla 22 kiloluk akya böyle avlandı Çanakkale Boğazı'nda tüpsüz zıpkınla trofe avları yapan rekortmen dalgıç Ozan Önen (42), Saros Körfezi'nde 22 kilogram ağırlığında 1,30 metre uzunluğunda akya avladı.
22.08.2023 Yaşam
Ofis Yem halka arz ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? Ofis Yem halka arz sonuçları: Ofis yem hisse ne zaman işlem görecek?
Ofis Yem halka arz ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? Ofis Yem halka arz sonuçları: Ofis yem hisse ne zaman işlem görecek? Ofis Yem halka arz sonuçları ilan edildi. OFİS Yem halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek? 10-11 Ağustos 2023 tarihlerinde borsada satış yöntemiyle talep toplayan Ofis Yem Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (OFSYM) halka arzı sonuçlandı. . #OFSYM hisse kodlu halka arz, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki Ofis Yem halka arz kaç lot dağıttı? Ofis Yem halka arz arzda bireysel yatırımcılara kaç lot dağıtım yapıldı?
14.08.2023 Ekonomi
OFİS YEM HALKA ARZ NE ZAMAN? ||| Ofis Yem halka arz hangi bankalar var, Ziraat Bankası’nda var mı, nasıl-hangi bankadan alınır? Ofis Yem Gıda kaç lot verir? Ofis Yem halka arz ve lot fiyatı
OFİS YEM HALKA ARZ NE ZAMAN? ||| Ofis Yem halka arz hangi bankalar var, Ziraat Bankası’nda var mı, nasıl-hangi bankadan alınır? Ofis Yem Gıda kaç lot verir? Ofis Yem halka arz ve lot fiyatı Ofis Yem halka saatleri, tarihi ve hisse fiyatı merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Ofis Yem halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Ofis Yem halka arz başvurusunun onaylandığının açıklanmasının ardından yatırımcılar Ofis Yem halka arz ne zaman? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ofis Yem Gıda Sanayi halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı, katılım endeksine uygun mu? İşte Ofis Yem Gıda hisse kodu ve fiyatı ile ilgili merak edilenler…
11.08.2023 Ekonomi
Mesafeyi beğenmeyen taksici yolcuları indirdi! 'Üzerime yürüdü'
Mesafeyi beğenmeyen taksici yolcuları indirdi! 'Üzerime yürüdü' Sarıyer'de, taksiye binen Ünal Şenyuva ve 4 yaşındaki kızı, iddiaya göre gidilecek mesafeyi beğenmeyen taksici tarafından indirildi. O anları cep telefonu ile kaydeden Şenyuva taksici ile yanındakilerin saldırısına uğradığını öne sürdü.
8.08.2023 Yaşam
Ofis Yem halka arz hangi bankalar? Ofis Yem kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?
Ofis Yem halka arz hangi bankalar? Ofis Yem kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar? Ofis Yem halka arz hangi bankalar sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Ofis Yem Gıda Sanayi Ticaret AŞ hakkında kararını verdi. Ofis Yem talep toplama tarihleri de belli oldu. 130.000.000 olan sermayesini halka arz ile 146.250.000 TL'ye çıkaran Ofis Yem halka arz ne zaman? Halka arz büyüklüğü 618,8 milyon TL olacak olan şirketin halka açıklık hissesi de %15,56 olacak.
7.08.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti Borsa İstanbul günden güne rekor kırmayı sürdürüyor. Yükseliş her geçen hafta daha çok yatırımcının ilgisini çekiyor. Son 15 günde 775 bin, yılbaşından bu yana 1.4 milyon yatırımcı borsaya aktı. Bu hafta gerçekleşecek 3 halka arzla birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören yeni şirket sayısı 27’ye çıkıyor. Öte yandan yabancıda da BİST'e ilgi yoğun. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren 8,8 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yaptı.
5.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.