Yelken

Yelken

Son dakika Yelken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yelken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yelken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yelken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yelken gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.966 yelken haberi bulunmuştur. Tüm yelken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Bürsin sevgilisi olduğunu itiraf etmişti! Bakın yeni aşkı kimmiş
Kerem Bürsin sevgilisi olduğunu itiraf etmişti! Bakın yeni aşkı kimmişSon dönemin en popüler isimlerinden biri olan Kerem Bürsin'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kerem Bürsin'in aşk yaşadığı ismin Sabancıların torunu olduğu ortaya çıktı.
22.10.2024Magazin
Aşkları dile düştü! Sıla Türkoğlu'ndan sevgilisi Ata Ayyıldız ile romantik kare!
Aşkları dile düştü! Sıla Türkoğlu'ndan sevgilisi Ata Ayyıldız ile romantik kare!Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Sıla Türkoğlu, yeni bir aşka yelken açtığını ilk kez Instagram hesabından duyurmuştu. Ünlü isim, sevgilisi ile verdiği yeni pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.
20.10.2024Magazin
Sıla Türkoğlu sevgilisiyle ilk kez el ele!
Sıla Türkoğlu sevgilisiyle ilk kez el ele!Sıla Türkoğlu, yeni bir aşka yelken açtığını ilk kez Instagram hesabından duyurmuştu. Sıla Türkoğlu yeni aşkı Ata Ayyıldız ile ilk kez galaya katıldı.
19.10.2024Magazin
Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşkı sonrası Demet Özdemir'den iddialı pozlar!
Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşkı sonrası Demet Özdemir'den iddialı pozlar!Hazal Subaşı ile şarkıcı Oğuzhan Koç yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin aşk pozları gündemdeyken eski eş Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı.
15.10.2024Magazin
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Ekim ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
9.10.2024Galatasaray
TEKNOFEST Adana’da son gün! Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST devrimini bir adım daha öteye taşıyacağız
TEKNOFEST Adana’da son gün! Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST devrimini bir adım daha öteye taşıyacağızTEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST Adana’nın son gününde kapanış konuşmasını gerçekleştirdi. 2025 için 2 yeni TEKNOFEST müjdesi veren Selçuk Bayraktar, "Düzenleyeceğimiz TEKNOFEST’lerde hem ülkemizin hem dost ve kardeş coğrafyaların gençleri ile yeni başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.
6.10.2024Adana
TEKNOFEST Adana ekonomi ve sanayisine can suyu oluyor: Teknoloji ekosistemini yerelde güçlendiriyor, kalkınmaya katkı sağlıyor
TEKNOFEST Adana ekonomi ve sanayisine can suyu oluyor: Teknoloji ekosistemini yerelde güçlendiriyor, kalkınmaya katkı sağlıyorTürkiye'nin dört bir yanında gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürdüğü, bilim ve teknolojinin ışığında yeni ufuklara yelken açtığı TEKNOFEST, bu yıl Akdeniz’in sıcaklığıyla buluşuyor. Bu yıl 790 bin takım ve 1 milyon 650 binin üzerinde yarışmacının katıldığı TEKNOFEST Adana’ya 2018’den bu yana yarışmalara başvuru sayısı 4 milyon olurken 10 milyon ziyaretçiyle de kendi rekorunu kırdı. Gençleri teknolojiyle buluşturacak etkinlik, kentin sanayi ve ticaret potansiyelini de harekete geçiriyor.
3.10.2024Adana
Yeni aşka yelken açan Arzum Onan'a ilk yorum eski eşi Mehmet Aslantuğ'dan geldi!
Yeni aşka yelken açan Arzum Onan'a ilk yorum eski eşi Mehmet Aslantuğ'dan geldi!Geçtiğimiz mayıs ayında 27 yıllık evliliklerini sonlandıran ünlü çift oyuncu Arzum Onan ile meslektaşı Mehmet Aslantuğ, sosyal medyada yaptıkları bazı paylaşımlarla akılları karıştırmıştı. Arzum Onan'ın geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Arzum Onan'ın yeni ilişkisine ilk yorum ise eski eşi Mehmet Aslantuğ'dan geldi.
22.09.2024Magazin
Arzum Onan evleniyor mu? Yeni aşkı hakkında ilk kez konuştu
Arzum Onan evleniyor mu? Yeni aşkı hakkında ilk kez konuştuGeçtiğimiz yıl mayıs ayında 27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan mahkemeye el ele girip yine el ele çıkmıştı. Şimdilerde yeni bir aşka yelken açan Arzum Onan evlilik sorusuna yanıt verdi.
22.09.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u makamında kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u makamında kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Erdoğan, "Sporun birleştirici gücüne ihtiyacımız var. Bu konuda tüm takımlarımızdan, yöneticilerimizden ve sporcularımızdan azami hassasiyet bekliyoruz" dedi
17.09.2024Gündem
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'Ekranlarda yeni sezon heyecanı başladı. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizilerine bu sezon iddialı yapımlar dahil oluyor. Seyircilerin merakla beklediklerini ve çok daha fazlasını Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı anlattı.
15.09.2024Magazin
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı nişanlandı
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı nişanlandıTürk senarist Alev Aydın ile ilişkisi sona eren ABD'li şarkıcı Halsey, bir yıldır aşk yaşadığı oyuncu Avan Jogia ile nişanlandığını duyurdu.
14.09.2024Magazin
Engeller Aşıldı, mutluluk paylaşıldı! 'Her zaman yanınızdayız'
Engeller Aşıldı, mutluluk paylaşıldı! 'Her zaman yanınızdayız'Biz De Varız Destekleme Derneği, Adana Rotary Kulübü ortaklığında, Karataş Belediyesi’nin ev sahipliğinde özel gereksinimli çocuklar, gençler ve annelerine yönelik ‘Yaz Kampı’ Karataş’ta gerçekleştirildi.
12.09.2024Adana
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti. İhanet iddialarının odağı olan çiftten kötü haber geldi.
30.08.2024Magazin
Oğullarıyla soluğu Çeşme'de aldı! 45 yaşındaki Çağla Şıkel yaşlanmak bilmiyor
Oğullarıyla soluğu Çeşme'de aldı! 45 yaşındaki Çağla Şıkel yaşlanmak bilmiyorÖzel hayatıyla adından söz ettiren 45 yaşındaki Şıkel, oğulları ile soluğu Çeşme'de aldı. Çağla Şıkel oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ ile boşandıktan 8 yıl sonra avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 45 yaşındaki ünlü güzel, fit fiziğiyle de ilgi odağı oldu.
17.08.2024Magazin
1984’den sonra ilk kez altınsız tamamladık!
1984’den sonra ilk kez altınsız tamamladık!Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tamamlandı. Türkiye, 1984’den sonra ilk kez oyunları altın madalya kazanmadan tamamladı. Paris öncesi, 2020’de Tokyo’da düzenlenen oyunlarda milli sporcularımız 2 altın, 2 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplamda 13 madalya kazanmıştı.
13.08.2024Şampiy10
20 yıllık arkadaşlık aşka dönüştü! ‘Sanki doğduğumuzdan beri birlikte gibiyiz’
20 yıllık arkadaşlık aşka dönüştü! ‘Sanki doğduğumuzdan beri birlikte gibiyiz’Mehmet Esen’le Arzu Yanardağ’ın 20 yıllık arkadaşlığı aşka dönüştü. Yeni bir ilişkiye yelken açan çift Bodrum’da tatil keyfi yapıyor.
12.08.2024Magazin
Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor? Paris olimpiyatlarının bitiş tarihi ayın kaçında?
Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor? Paris olimpiyatlarının bitiş tarihi ayın kaçında?33 Paris Olimpiyat Oyunları devam ediyor. Fransa'nın başkenti Paris'in ev sahipliği yaptığı Olimpiyatlara toplamda 204 ülkeden 10 bin 500 sporcu katıldı. Peki, Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?
3.08.2024Gündem
02.02 saat anlamı nedir? 02.02 çift saatlerin yorumu ve anlamı...
02.02 saat anlamı nedir? 02.02 çift saatlerin yorumu ve anlamı... Her saat diliminin bir anlamı bulunuyor. Bu genellikle duygusal olarak hissettiklerimiz olabileceği gibi düşündüğümüz kişi hakkında da ipucu olabilir. Genellikle saat dilimlerine göre hoş anlamlandırmalar yapılır. Saatlerin anlamları ve yorumları sıklıkla merak edilir. Peki, 02.02 saat anlamı nedir? 02.02 çift saatlerin yorumu ve anlamı…
30.07.2024Yaşam
Paris olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor, Paris olimpiyatları canlı izle ekranı açık mı? Saat saat Paris olimpiyatları 29 Temmuz programı
Paris olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor, Paris olimpiyatları canlı izle ekranı açık mı? Saat saat Paris olimpiyatları 29 Temmuz programıOlimpiyat oyunlarının 33'üncüsü başladı. Fransa'nın başkenti Paris'in ev sahipliği yaptığı 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı, Sen Nehri'nde gerçekleştirildi. Olimpiyatların resmi sloganı "Paylaşmak için Yapıldı" (Made for Sharing) olarak belirlendi. Peki, Paris olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor, Paris olimpiyatları canlı izle ekranı açık mı?
29.07.2024Gündem
29 Temmuz olimpiyat programı (Türkiye) Paris olimpiyatlarında bugün hangi Türk sporcular yarışacak, 2024 Paris olimpiyatları voleybol maçları ne zaman? Paris olimpiyatları voleybol takvimi
29 Temmuz olimpiyat programı (Türkiye) Paris olimpiyatlarında bugün hangi Türk sporcular yarışacak, 2024 Paris olimpiyatları voleybol maçları ne zaman? Paris olimpiyatları voleybol takvimi2024 Paris Olimpiyatları devam ediyor. Türkiye'nin 18 spor dalında 102 sporcu ile yer aldığı 2024 Olimpiyatlarında 29 Temmuz Olimpiyat programı için araştırmalar hızlandı. Programda ilk olarak voleybolda Türkiye Hollanda mücadele edecek, ilerleyen saatlerde de Mete Gazoz okçuluk dalında müsabakaya çıkacak. İşte 29 Temmuz olimpiyat programı…
29.07.2024Şampiy10
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybetti
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybettiYazar ve şair Afşar Timuçin, 85 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.
26.07.2024Gündem
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Nez-Rüştü Onur Atilla aşkı dolu dizgin devam ediyor! Yeni pozları olay oldu
Nez-Rüştü Onur Atilla aşkı dolu dizgin devam ediyor! Yeni pozları olay olduŞarkıcı Nez ile 10 yıllık evliliğini 10 Haziran'da noktalayan oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın, yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. ikili, sosyal medya sayfalarından yeni pozlarını paylaştı.
22.07.2024Magazin
Yılmaz Kunt ile Alya Şahinler dudak dudağa! Bodrum'da aşkları böyle görüntülendi
Yılmaz Kunt ile Alya Şahinler dudak dudağa! Bodrum'da aşkları böyle görüntülendiSon yılların yükselen oyuncularından Yılmaz Kunt, şarkıcı ve oyuncu Alya ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin ilişkisi, Bodrum'da belgelendi.
14.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yelken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yelken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.